Флудилка 2016

Автор crank555, 01 Січня 2016, 00:09:50

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: YUKON від 13 Грудня 2016, 10:07:42
Цитата: Жулик від 13 Грудня 2016, 09:15:13
Ты и трезвый не дюже презентабельный  :rofl:.
Ти на себе в дзеркало дивився??? Репрезентабильний ти наш! :-D :-D :-D
Цитата: Жулик від 13 Грудня 2016, 09:15:13
Як нема а хто биля калины фоткается и в вайбер на аву ставит?  :rofl:
Ну дик я ж хоч там тверезий і Калина чистенька, "оченятами" поблискує! А ти, бухє, і з баяном...тьфу...пьянь! :rofl: :rofl: :rofl:

ой таки скажи шо я маладой и красивы а ты завидуешь  :rofl:

YUKON

Цитата: Жулик від 13 Грудня 2016, 10:11:20
ой таки скажи шо я маладой и красивы а ты завидуешь  :rofl:
От ти вірно написав, що ти "маладой та красивы" - а повинен бути молодий та гарний...влавлюєш різницю?...йди стукай в барабани і труби в горн - піонер!
Може б і повинен був позавидувати але...ні!

Жулик

Ой та завидуй молча  :P  :-D.
у меня еще все впереди а у тебя....

YUKON

Цитата: Жулик від 13 Грудня 2016, 10:32:08
Ну от...давай...впередяй...мо буде з тебе людина! А поки...кто шагает дружно в ряд - піанєрській ваш отряд...барабани...горни і т.д. :rofl: :rofl: :rofl:

Жулик

Цитата: YUKON від 13 Грудня 2016, 10:34:57
Цитата: Жулик від 13 Грудня 2016, 10:32:08
Ну от...давай...впередяй...мо буде з тебе людина! А поки...кто шагает дружно в ряд - піанєрській ваш отряд...барабани...горни і т.д. :rofl: :rofl: :rofl:
Сразу видно дите совка  :-D
щя все по другом а ты застряв тохи  ;)

YUKON

Цитата: Жулик від 13 Грудня 2016, 10:39:05
Ти знаєш, десь я даж і погоджусь з тобою...але в мене на відміну від твоєї освіта людська...та підхід до людей нормальний...а Ваше покоління втратило людяність як таку...а от егоїзму набуло німєрєнно!

Жулик

Цитата: YUKON від 13 Грудня 2016, 10:53:17
Ти знаєш, десь я даж і погоджусь з тобою...але в мене на відміну від твоєї освіта людська...та підхід до людей нормальний...а Ваше покоління втратило людяність як таку...а от егоїзму набуло німєрєнно!
ты на маю освиту не гани закончи как я 3 универа тех что я и будишь умничать!

YUKON

Цитата: Жулик від 13 Грудня 2016, 10:57:23
Цитата: YUKON від 13 Грудня 2016, 10:53:17
ты на маю освиту не гани закончи как я 3 универа тех что я и будишь умничать!

Та толку що ти їх закінчив...3 універа і 2 вищих...а село селом!
То коли одного не хватає йдуть в інший навчальний заклад...Я скінчив технікум...з відзнакою і академію аналогічно...а ти всі три з "синяками"...кури бамбук...піонерія!

Григорий

Мужики в чому в Свято Святого Андрія надумали сваритись, всерівно ВИ обидва БЕНДЕРІВЦІ. Хто яку освіту має і хто де народився мало має значення -- головне бути ЛЮДИНОЮ. :drinks: :rofl:
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Жулик

Шо ты имеешь плохого против села? Само то ты откуда?

Моя бы воля да я бы переехал жить в частный дом...

YUKON

Цитата: Жулик від 13 Грудня 2016, 11:02:53
Шо ты имеешь плохого против села? Само то ты откуда?
Моя бы воля да я бы переехал жить в частный дом...
Село ти по натурі...знаєш є прислів...людину можливо витягнути з села, а от село з людини ніколи! Ото про тебе!
Цитата: Григорий від 13 Грудня 2016, 11:01:04
Мужики в чому в Свято Святого Андрія надумали сваритись, всерівно ВИ обидва БЕНДЕРІВЦІ. Хто яку освіту має і хто де народився мало має значення -- головне бути ЛЮДИНОЮ. :drinks: :rofl:
Золоті слова...а оте село ні щоб мене зі святом привітати...сидить тут теорію піонерськіх барабанів та горнів розповідає!
Всім, всім, всім...ми з Жулькіним не сваримось, в нас просто сутичка поколінь... :rofl: :rofl: :rofl:

Жулик

Цитувати виділенеСело ти по натурі...знаєш є прислів...людину можливо витягнути з села, а от село з людини ніколи! Ото про тебе!

Та да ты у нас городской в селе живешь  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

YUKON

Цитата: Жулик від 13 Грудня 2016, 11:09:35
Цитувати виділенеСело ти по натурі...знаєш є прислів...людину можливо витягнути з села, а от село з людини ніколи! Ото про тебе!
Та да ты у нас городской в селе живешь  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
От знову відсутність освіти при наявні 2-х синіх бамажок про вищу освіту...https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BB%D1%83%D0%BA%D0%B8
читни...сельо!

Жулик

Ой не смеши то ты будешь брусилову рассказывать шо то МИСТО  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

YUKON

Цитата: Жулик від 13 Грудня 2016, 11:16:57
Ой не смеши то ты будешь брусилову рассказывать шо то МИСТО  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
От тому і кажуть, що людину можливо витягнути з села, а от село з людини ніколи...і то чітко сказано про тебе!
Живеш у селі під назвою куїв, а сам сельо сельом!