славута 1.2і при -8 не заводиться

Автор vitaliy1983, 30 Січня 2017, 21:27:28

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

vitaliy1983

аде дивиться який мікас? котушка є запасна нова..а хіба на славутах 2006 року 1.2Li не все одинакове?

ZaVa

Кашпіровських тут нема . . . .
На жаль . . .
:thank_you:
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Camel Trophy

Цитата: ZaVa від 30 Січня 2017, 21:53:06
Газни педалькою . . .

І перевір тиск в магістралі при не заведеному двигуні.

) тут проще некуда, отправляешься на сто, они утром к тебе подключаются компом и находят проблему.... Подругому тебе никто не поможет, это пальцем в небо

vitaliy1983

як би сервісники були адекватні то й питань не було б :( а так аби здерти побільше)

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

vitaliy1983

загнав в гараж теплий, 2 часа и з пол..тика. тепер думаю на який з датчиків може вплинути мороз....мозги зняв виніс на холод шоб понять чи датчики чи всеж мозги....

ZaVa

Цитувати виділенеРемішок на мітках?
Та вроді залежність від температури . . .
Цитувати виділене.мозги зняв виніс на холод шоб понять чи датчики чи всеж мозги....
І який Мікас ???? Що написано ?

vitaliy1983

ZaVa

Моя думка, що не в Мікасі справа. :nea: Десь пропадає контакт.

ZaVa

vitaliy1983

виходить якась х...ня. загнав в теплий гараж на 2 часа, завилась. Виніс мозги на вулицю на десь 2 часа поставив завилась. Вигнав на вулицю, ще вчора, сьогодні тільки що завилась з пол тика(зараз -6)(чек загорівся зразу потім як положено потух) :) І де логіка :fool: як гнать до діагноста? в мозгах нема прописаного значиння відємної температури по заводці? Не можу понять...може хтось розумніший поясніть логіку...

Sergik32

все діло в сирості, більше нічого, всі контакти з датчиків зняти і продути-просушити і запшикати тим що вибирає вологу.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ZaVa

Я тобі вже дав відповідь.
Цитувати виділенеДесь пропадає контакт.