Просто Славута -> ВАЗ-21114-НІМФА -> FIAT Doblo Турбо Каблучок

Автор gray-black, 21 Листопада 2014, 03:29:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

ZaVa

\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Григорий

В мене з Опеля б\у, один залишився від синового а інший за 50 грн докупив, прийшлось поморочитись з кріпленням але воно того стояло, замість регулятора змінний резистор -- в яке положення поставив там і коректори фар зупинились.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Жулик

Цитата: Григорий від 30 Січня 2017, 18:39:39
Жуля ти не зовсім правильно мислиш, в мене біксенон і я його тестував на дорозі з друзями  так ніхто з них не сказав що мій біксенон їх сліпив, в мене ще стоять електрокоректори фар і я при рухові коректую освітлення, при регулюванні фар на стіні нормально видно галочки, можливо на фарах інших виробників ця проблема  є, в мене стоять фари які ставив завод.
Я ничего не имею против линз+ксенон+коректор+омывайка (или чел с тряпкой) но это все должно регулироватся не на заборе!
Не понимаю как можно норм вложить в свет и зажловится его норм отрегулирувать при том что это стоит 100грн.
Вить как ты выразился эти галочки при опридиленной длине света сходятся в одну, тобишь 2 фары светят в одно место в тондеме и от это классно видно.
А когда одна фара светит влево а вторая в право это маразм.
Первым делом после покупки авео я поехал на регулировку, ибо в славуте свет был лучше изза того что он был отригулировано.

Володимир

Цитата: Григорий від 30 Січня 2017, 18:39:39
Жуля ти не зовсім правильно мислиш, в мене біксенон і я його тестував на дорозі з друзями  так ніхто з них не сказав що мій біксенон їх сліпив, в мене ще стоять електрокоректори фар і я при рухові коректую освітлення, при регулюванні фар на стіні нормально видно галочки, можливо на фарах інших виробників ця проблема  є, в мене стоять фари які ставив завод.
Одне діло поставити правильний ксено і на стенді відрегулювати, а інше втулити що попало і пофіг на зусрічних. Якщо ксенон в звичайних фарах правильний, то на ближньому має світитись тільки верхня половина фари, а в неправильному ксеноні світиться ціла.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Цитувати виділенеа в неправильному ксеноні світиться ціла.
И такое бывает  :o.
Че на дальнем всегда?

Не знаю я ежу на осрамах найт брейкер взял б.у здесь на форуме за вкусную цену, мне хватает + фары выставлены на стенде + туманки с заводскими лампами.
Пока напротив едут с галогеном или с ксеноном в линзах + отрегулировано все гуд.
Ну а всяких умельцев с прожекторами что светят куда попало становится все меньше и это радует.
Но бляха китайци изобрели доп ДХО  :hysterics: и люди считают что ночью оно тоже должно быть включено  :facepalm:.

Оно должно тухнуть при вкл габаритов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Это ДХО дневные ходовые огни а не НХО!!!!!
Кто хочет светить ночью ищите идите НХО!!!!!!

gray-black

Цитата: Жулик від 31 Січня 2017, 09:32:45
Цитувати виділенеа в неправильному ксеноні світиться ціла.
И такое бывает  :o.
Че на дальнем всегда?

Не знаю я ежу на осрамах найт брейкер взял б.у здесь на форуме за вкусную цену, мне хватает + фары выставлены на стенде + туманки с заводскими лампами.
Пока напротив едут с галогеном или с ксеноном в линзах + отрегулировано все гуд.
Ну а всяких умельцев с прожекторами что светят куда попало становится все меньше и это радует.
Но бляха китайци изобрели доп ДХО  :hysterics: и люди считают что ночью оно тоже должно быть включено  :facepalm:.

Оно должно тухнуть при вкл габаритов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Это ДХО дневные ходовые огни а не НХО!!!!!
Кто хочет светить ночью ищите идите НХО!!!!!!
ну лампочки  я тобі підігнав ;),НХО це ДХО притушене на 50%,вони виконують роль габаритів,є спеціальні контролери
сьогодні чуть не загубив заднє ліве колесо,почув новий шорхіт у підвісці,спочатку не звертав увагу,за пів-дня шорхіт наростав,зупинивсь і офігев-2 гайки відкрутились десь на 4 оберти,перевірив всі колеса-все норм,зазвичай якщо гайка відпустилась,то колесо видає непоганий стук пропорційний швидкості,а тут таке... :facepalm:,будьте уважні :mitsu:
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Sergik32

може хтось "допоміг" поки ти десь каву пив?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

gray-black

Цитата: Sergik32 від 31 Січня 2017, 21:13:22
може хтось "допоміг" поки ти десь каву пив?
та ні там ковпаки стоять і ключ на 14

ZaVa

Цитувати виділенеі ключ на 14
Цікаво. Це як ???? :)

gray-black

Цитата: ZaVa від 31 Січня 2017, 23:02:43
Цитувати виділенеі ключ на 14
Цікаво. Це як ???? :)
http://kvadrik.com.ua/shop/diski/gajki-itp-konusnye-hromirovannye-10h1-25-16sht/
брав на диски КІК,коли пеоеходив на зиму на залізо стандартні не знайшов,оставив ці

ZaVa

gray-black

Цитата: Жулик від 30 Січня 2017, 13:42:32
Цитата: gray-black від 30 Січня 2017, 13:41:09
Цитата: Жулик від 30 Січня 2017, 13:35:52
Цитувати виділенепри повній загрузці
А в пустую светит метра 3?  :rofl:
4 :beee:
:-D а должно метров 20-30
щоб ти за мене не переживав,вчора спецом поміряв,їхав з роботи пустий і було вже темно,25 метрів зліва,справа ще більше

gray-black

пробіг 125 330
на днях придбав "вебасто",дує нагрітим або звичайним повітрям,добре коли заднє скло замерзше або запотівше,приклеїв пістолетом липучки із старих шортів,щоб по полці на поворотах не гуляло,підключив через провод підігріву заднього скла(він у мене не робить),брав у себе в місті за 250 б.у.але стан нового
фотохостинг png
хостинг изображений gif

Володимир

Лишнє джерело шуму в салоні.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Григорий

Володимир я з тобою не згоден, інколи буває що потрібно обдути заднє стікло тимчасово, його завжди можна включити на певний проміжок часу.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.