помогите найти причину

Автор Зазик, 06 Лютого 2017, 21:25:52

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 10 Лютого 2017, 00:17:58
Поки ні, холодно, а треба систему промити чи водою чи сироваткою чи кокаколою, вже і сам не знаю, літом то поїздив би на воді, а зараз трохи не по феншую. от і чекаю поки потепліє. А може так, зіллю да промию на пару хв і заллю новий, затрахала та ржавчина в блоці.
А коли в тебе тая система за 23-24 тичі вспіла поіржавіти??? Ти що тосоліум лив какашечний??? Чи ще мож заводський???

Sergik32

так от сам тепер жалію що заводський, чистий голубенький гарний тосол злив, після 6 років простою авто в гаражі і залив зелене гівно громекс Ж11, після того і почалась картина маслом, і пічка прокапувати почала і все стало ржавим, потім злив через рік чи 2 і поїздив на дистильованій літом, і залив польську Бариго, голубу і гарну, тепер вона ржава і не гарна. Отака херня малята. Заводську не треба було міняти до капіталки, в 200 тисяч. Зараз шено 25тис пробігу
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 10 Лютого 2017, 10:13:58
так от сам тепер жалію що заводський, чистий голубенький гарний тосол злив, після 6 років простою авто в гаражі і залив зелене гівно громекс Ж11, після того і почалась картина маслом, і пічка прокапувати почала і все стало ржавим, потім злив через рік чи 2 і поїздив на дистильованій літом, і залив польську Бариго, голубу і гарну, тепер вона ржава і не гарна. Отака херня малята. Заводську не треба було міняти до капіталки, в 200 тисяч. Зараз шено 25тис пробігу
Заводський тре було злити "на землю "зразу після купівлі авто! В мене, в свій час, гарний знайомий на заводському за 3 роки "положив" 123 тичі (таксер, двиг 1,3 карб), пробило прокладку. Як зняли голову...вся площина, що контактувала з ОР побита була. Мастєрюгі сказали зоводській тісіл гуано. От я пригнав свою, завод тосол "на землю", залив Хепу (700 км. пробігу було)...спробував промивати СО десь біля 100 тич. чистенько було. Знов залив Хепу і через 20 тич машинка поїхала в люди! По місту бачу час від часу моя Славутка мотається! Знач все в нормі!

Sergik32

ну якби в роті гриби да в кармані гроші, а в голові розум і хтось сказав візьми хеппу чи тіпа хеппу, то яб тоже залив. так от шо саме обідно, в брата в пасаті такийже був залитий і все чисто і гарно, от і я собі такий залив, тож перевірений чєл продав і тим більше в машині залитий, а тут вийшла опа
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 10 Лютого 2017, 10:53:31
ну якби в роті гриби да в кармані гроші, а в голові розум і хтось сказав візьми хеппу чи тіпа хеппу, то яб тоже залив. так от шо саме обідно, в брата в пасаті такийже був залитий і все чисто і гарно, от і я собі такий залив, тож перевірений чєл продав і тим більше в машині залитий, а тут вийшла опа
Тут в темі про охлаждайку, ще до мене Шкіпер разів 100 написав про те що не потрібно лити готового тосолу а тре брати концентрат,мішати з дистилятором і потім його лити! Так шо Серіжка - пиняй тік на себе!

Sergik32

тож от і пиняю тільки на себе, більш немає на кого

Sergik32

Візьму в сусіда сироватки і заллю, нехай покалатає трошки, потім водою промию

gray-black

Цитата: Sergik32 від 10 Лютого 2017, 11:25:17
Візьму в сусіда сироватки і заллю, нехай покалатає трошки, потім водою промию
наскільки знаю домашня сироватка не підходить,мий лимонкою
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

YUKON

Тік мити треба не довго...бо така зараза і блок вимиє...день покататись а ввечері здивати...промивати залишки старого тосолу з водою та сироваткою (бажано проточною водою потім "наверх" дистилятором) та заливати норм ОР!

Зазик

Всем добрый вечер !! Сегодня день ужасный был.надо было срочно ехать по делам 200 км ,и все 200 км машина немножко дергалась, а в основном на подъёмах вообще ехать не хотела ,газ давиш ,а толку 0 !! На холостых вроде нормально,а как п ри ВКЛ передаче и начинает тупить!! Что может быть ?? Что смотреть в таком случае ?? Нервы уже здают просто . машина Славута 1.2 карб

Sergik32

недокачує бензин, дивись фільтра, глянь чи жиклери чисті, бензонасос

Володимир

Мітки ГРМ також варто глянути, можливо ремінь перескочив.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Зазик

Цитата: Sergik32 від 09 Березня 2017, 07:51:50
недокачує бензин, дивись фільтра, глянь чи жиклери чисті, бензонасос
значит получается проблема в топлевной системе ?? В зажигание лесть не нужно ???

Зазик

Цитата: Володимир від 09 Березня 2017, 08:05:59
ну,она вроде не троит и заводится нормально,а вот на ходу все печально !! И я пол года назад новый ремень ставил

YUKON

Цитата: Зазик від 09 Березня 2017, 08:10:22
Цитата: Володимир від 09 Березня 2017, 08:05:59
ну,она вроде не троит и заводится нормально,а вот на ходу все печально !! И я пол года назад новый ремень ставил
Встановлення нового ременя, не дає гарантії того, що він не перескочив! Просто передивись, щоб виключити зі списку проблему!