Всё потухло, машина стала.

Автор Akelaa, 27 Жовтня 2010, 17:50:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

artem_krul

Дякую. Намагатимусь менше перейматись, просто матиму кілька дальніх поїздок, от і трохи змусила понервуватись така ситуація.

Володимир

Цитата: artem_krul від 05 Березня 2017, 21:10:25
Дякую. Намагатимусь менше перейматись, просто матиму кілька дальніх поїздок, от і трохи змусила понервуватись така ситуація.
Якщо коли повенув ключ запалювання і тишина, то пробуй включити підфарники, якщо світять, то причина в релюшці чи замку запалювання, якщо не всітять, то нема живлення від тої клеми генератора. Там взагалі міг просто обірватись провід між стартером і генератором, тому доїхати до дому доїхав, але після вимкнення запалювання все потухло.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

artem_krul

Сьогодні випадково помітив, що червоний провід, який йде від генератора в сторону високовольтного провода поміняно.

Володимир

Цитата: artem_krul від 09 Березня 2017, 20:35:12
Сьогодні випадково помітив, що червоний провід, який йде від генератора в сторону високовольтного провода поміняно.
Тим проводом живеться замок запалювання, але якщо до дому доїхав без проблем, а машина потухла вже при наступному увімкненні, то причина не в ньому, а в проводі між генератором і стартером. Хоча можливо так співпало, що двигун заглушив, а він відпав.

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

YUKON

Секвоя, жере меньш ніж 200-й. В знайомого було все. І сексквоя і круз і ще туча муруканських авто.

Sergik32

Кролик це той шо Данилець чи Моїсеєнко?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ZaVa

:-D :-D :-D :-D
Це той, що Сєня - куля в лоб.
:rofl:
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Komarik

Всем привет) У меня таврон 2006года инж.
Трабл, вставляю ключ в замок проворачиваю, а фигушки ничего, на 2-3поворот тускло горит бенз(он всегда горит, его просто мало :-D) и акум, с 5-7раза загораеться норм приборка и машина заводиться!)
Замку пришли гайки, или куда смотреть ребята.
Спасибо!) Жду камни в мою сторону.

Володимир

Для початку маси на кузов і клеми на АКБ.

Александр

Цитата: Komarik від 21 Серпня 2019, 13:08:16
Всем привет) У меня таврон 2006года инж.
Трабл, вставляю ключ в замок проворачиваю, а фигушки ничего, на 2-3поворот тускло горит бенз(он всегда горит, его просто мало :-D) и акум, с 5-7раза загораеться норм приборка и машина заводиться!)
Замку пришли гайки, или куда смотреть ребята.
Спасибо!) Жду камни в мою сторону.
Скорее всего замку пришли гайки. Для начала проверьте клемы на аккуме и массу, если все в норме то меняйте замок зажигания.

Skiper

Если под рулём висит на проводах релюха, я бы все замены с неё начал.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём