при разгоне скачет как козлик

Автор alex911urist, 15 Квітня 2017, 23:47:13

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Василь

Цитата: Sergik32 від 18 Квітня 2017, 13:00:49
у мене так само дьоргає при переході на 2-гу передачу і коли не газую, або трошки відкриваю дросельку, а як надавиш то раз смикне і далі їде. в пятницю перевірив усю ЄБУ зняв помилки і зараз там чисто, але дьоргання всеодно є. ну і мать її за ногу, ця машина не виліковна.
Я також з цим змирився і пристосувався.На бенз тільки зранечку виіжжаю з гаража а потім цілий день на газу і все норм  :mitsu:

Sergik32

а я тільки зранку виїжджаю на бензині, а потім цілий день на ньомуж і в гараж заїжджаю на бензині, і тако 90% нормально, а решту дригає, но я возложив метиза на того МеМЗа, втормет йому поможе
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Василь

Цитата: Sergik32 від 18 Квітня 2017, 13:55:51
а я тільки зранку виїжджаю на бензині, а потім цілий день на ньомуж і в гараж заїжджаю на бензині, і тако 90% нормально, а решту дригає, но я возложив метиза на того МеМЗа, втормет йому поможе
Що це за пісюмізьм на счот втормета.На нашому хворумі є гурру які б пошептали б тому МеМЗу і все було б хокей.От тільки часу на все не вистачає і голову заморочувати людям не хочеться.

Sergik32

так от і я про те, навіщо когось напрягати. смикає, значить так треба, тож не здобра дива вона смикає.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Василь

Цитата: Sergik32 від 18 Квітня 2017, 14:58:31
так от і я про те, навіщо когось напрягати. смикає, значить так треба, тож не здобра дива вона смикає.
Це мабуть для великої економії паливоподачу не заводі ставили мінімальну от для деяких екземплярів і відчувається провал при розгоні.  :wacko:

Sergik32

та ні, слабуватий мотір у нас щоб їздити в натяжечку, да і в натяжечку то для мотіра смерть, він по сухому треться.

alex911urist

Снял сегодня клему с ДПДЗ, машинка побежала гораздо веселей. Еду завтра по новый датчик. Мож и он.
девушке было обидно, когда в автобусе вместо ее груди прыгали щеки

Max 55

Цитата: alex911urist від 20 Квітня 2017, 16:02:15
Снял сегодня клему с ДПДЗ, машинка побежала гораздо веселей. Еду завтра по новый датчик. Мож и он.
А теперь посчитайте сколько вы денег откашляете по замене каждого датчика?
Может комп диагностику сделать?

Sergik32

я в пятницю зробив діагностику, всі помилки убрав, всі графіки переглянули все дібре, і їхав додому все дібре, а сьогодні їду а її смикає і дьоргає, в чому проблема, куди лізти, де дивитися?

alex911urist

Цитата: Max 55 від 20 Квітня 2017, 20:02:06
Цитата: alex911urist від 20 Квітня 2017, 16:02:15
А теперь посчитайте сколько вы денег откашляете по замене каждого датчика?
Может комп диагностику сделать?
Короч, покатался так немного, начался расколбас и без ДПДЗ. Попробую еще без ДК.

alex911urist

Цитата: Sergik32 від 20 Квітня 2017, 22:11:44
я в пятницю зробив діагностику, всі помилки убрав, всі графіки переглянули все дібре, і їхав додому все дібре, а сьогодні їду а її смикає і дьоргає, в чому проблема, куди лізти, де дивитися?
Так само. Вчора цілий день катався з підключеним телефоном, писав лог. Хоч би тобі що показало. А сьогодні тільки відїхав пару км. і почалися мати. Якісь чари

Володимир

Датчик положення колінчатого валу давно від стружки чистив?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

ну чистив ще напевно тоді той хто на заводі збирав і ставив того дітчика. так от вчора срання їхав і смикало і на 2 і на 3 і на 4 передачах, а додому вже їхав десь в 19-30 то їхала хочби що, без дригання і смикання. щось мені здається може де в систему жижиганія є пробої, може котушка-провода-свічки де глючать.

alex911urist

Цитата: Володимир від 21 Квітня 2017, 08:06:16
Я свій регулярно чищу, не допомагає. Також думав, що провода чи котушка, але тоді і на газу були б збої

Володимир

Цитата: alex911urist від 21 Квітня 2017, 08:40:24
Цитата: Володимир від 21 Квітня 2017, 08:06:16
Я свій регулярно чищу, не допомагає. Також думав, що провода чи котушка, але тоді і на газу були б збої
Тоді треба дивитись тиск в рампі і форсунки, або просто кут запалювання завеликий.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion