Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

ну ти і цікавий, маєш літню - їздь, маєш зимову - їздь, ти думаєш що її даремно взяв? то скажу чесно, якщо ти жалкуєш викинуті гроші на зимову гуму, то походу і машину ти також зря брав, прикинь скільки би на маршрутці катався
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Valeriy

Цитата: Володимир від 08 Травня 2017, 16:27:40
Цитата: Valeriy від 08 Травня 2017, 15:41:04
Цитата: Володимир від 08 Травня 2017, 13:45:05
Цитата: Valeriy від 07 Травня 2017, 20:42:19
Дело в том что прошлую зиму я выезжал 5 раз всего за зиму и наездил меньше 50 км. Постает вопрос: ничего с резиной не случится через несколько лет при такой ,,активной'' езде?
З такими пробігами я взагалі не розумію навіщо було піднімати такий шухер по резині.
Цитата: Алекс від 07 Травня 2017, 23:11:13
Так или иначе -зимней резине срок жизни лет эдак 6 максимум,Причём все равно -будете на ней ездить или нет :-)
Моїй БЦ-10 на задній осі вже 10 років, зимою дорогу тримає добре, випадків заносу цієї зими не пам"ятаю.
Вова, а спереди у тебя какая резина?
wq-101

Літом всі Би-391
Вова, я смотрел в нете что Бел-391 и Би-391 это одинаковая резина вроде. У тебя какая - летняя или всесезонка?

Sergik32

у Володі все по сезону, то ти видумуєш якусь херню, маючи і ті і ті колеса. От засипе тебе снігом і морозом і треба буде їхати десь і кудись і то далеко і багато, будеш потім бігати вокруг машини і нас матом крити, що ми тобі дали добро що продай зимові і їздь на всесезонці, хоча таких немає
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 11 Травня 2017, 15:59:56
у Володі все по сезону, то ти видумуєш якусь херню, маючи і ті і ті колеса. От засипе тебе снігом і морозом і треба буде їхати десь і кудись і то далеко і багато, будеш потім бігати вокруг машини і нас матом крити, що ми тобі дали добро що продай зимові і їздь на всесезонці, хоча таких немає
Ні, я вже передумав...не буду брати всесезонку. Вчора таку дурню впоров що жах: поставив на передок БЦ-10, а сзаді - ВС-11 - жах, а не їзда...таке враження що не на машині їдеш, а на реактивному двигуні зверху. Тому, вертаю все назад як було і буду їздити на ріднесенькій ВС-11

Володимир

Цитата: Valeriy від 11 Травня 2017, 15:36:26
Цитата: Володимир від 08 Травня 2017, 16:27:40
Цитата: Valeriy від 08 Травня 2017, 15:41:04
Цитата: Володимир від 08 Травня 2017, 13:45:05
Цитата: Valeriy від 07 Травня 2017, 20:42:19
Дело в том что прошлую зиму я выезжал 5 раз всего за зиму и наездил меньше 50 км. Постает вопрос: ничего с резиной не случится через несколько лет при такой ,,активной'' езде?
З такими пробігами я взагалі не розумію навіщо було піднімати такий шухер по резині.
Цитата: Алекс від 07 Травня 2017, 23:11:13
Так или иначе -зимней резине срок жизни лет эдак 6 максимум,Причём все равно -будете на ней ездить или нет :-)
Моїй БЦ-10 на задній осі вже 10 років, зимою дорогу тримає добре, випадків заносу цієї зими не пам"ятаю.
Вова, а спереди у тебя какая резина?
wq-101

Літом всі Би-391
Вова, я смотрел в нете что Бел-391 и Би-391 это одинаковая резина вроде. У тебя какая - летняя или всесезонка?
Вона суто літня, зимою дорогу не  тримає взагалі.

Цитата: Valeriy від 11 Травня 2017, 16:05:29
Цитата: Sergik32 від 11 Травня 2017, 15:59:56
Ні, я вже передумав...не буду брати всесезонку. Вчора таку дурню впоров що жах: поставив на передок БЦ-10, а сзаді - ВС-11 - жах, а не їзда...таке враження що не на машині їдеш, а на реактивному двигуні зверху. Тому, вертаю все назад як було і буду їздити на ріднесенькій ВС-11
А я тобі що писав, літом на БЦ-10 машина страшно плаває.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ZaVa

Валєра, ти не Валєра, ти - Х О М А !!! :) ;) :-D
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Valeriy

Так Вова, писал..а ты видишь...непослушал тебя....и капец

Sergik32

треба тобі гудіер ультрагрип 8 брати, і зимою валить шо дурна і літом не гуляє.

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 11 Травня 2017, 22:14:23
треба тобі гудіер ультрагрип 8 брати, і зимою валить шо дурна і літом не гуляє.
Мне и родненькие вс-11 хороши

Sergik32

ну ми бачимо, такі хороші що міняєш від радості місцями

Володимир

Цитата: Sergik32 від 11 Травня 2017, 23:51:11
Люди діляться на два типи, одні вчаться на чужих помилках, а інші на своїх, то Валерій віддає перевагу своїм помилкам.

Valeriy

Цитата: Володимир від 12 Травня 2017, 08:11:43
Цитата: Sergik32 від 11 Травня 2017, 23:51:11
Люди діляться на два типи, одні вчаться на чужих помилках, а інші на своїх, то Валерій віддає перевагу своїм помилкам.
100%. Ну ничего...как говорится: пока самому не перепробуешь....

Sergik32

ну це нормально, молодий ще, ще радість грає в ..., хочеться все і зразу і хороше, до средствов не вистачає, от і руки думають, а голова робить. Нічого, пройде трохи часу і все стане на свої місця. Я і сам таким був, ну правда машина була тіко батькова, не так як зараз, моя, що хочу те і роблю, а раніше що сказали і ні шагу в сторону, бо для чого потім переробляти.

SAHA

Скажіть будь-ласка хтось комбінував літню резину Росава ВС-11 ще з якоюсь резиною і де її ставили?

Володимир

Цитата: SAHA від 16 Травня 2017, 10:52:36
Скажіть будь-ласка хтось комбінував літню резину Росава ВС-11 ще з якоюсь резиною і де її ставили?
Пропоную модераторам банити таких лінивих користувачів яким впадляк перечитати гілку, тим більше що відповідь на запитання є на останніх двох сторінках.