.Фары головного света (ближний, дальний) и проблемы с ними

Автор DANOren, 28 Лютого 2008, 06:46:42

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

От коли ви поставите лінзи і ксенон порівняєте і поймете чому я так сказав! А в частині купівлі фар, то не дорого? Думаю то Ви погарячкували!

Noise

Лампи головного світла видають розрахунковий світловий потік при напрузі 13.2 вольт. Якщо на лампі менше - віддача помітно падає (з іншої сторони росте тривалість життя):

У мене на лампах було 12.3-12.5 вольт, підняв, помінявши реле-регулятор з 9432.3702 що видавав 13.9-14 на виході генератора на 9111.3702И2. Тепер на акумуляторі 14.4 вольт, на лампах якраз ті самі номінальні 13.2 В. Люксометром не міряв, але десь так, як вище на графіку вказано, і стало, відсотків на 15-20 яскравіше. Детальніше: http://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=1629.msg488607#msg488607

DBV

Привіт всім Славутоводам!
Придбав Славутку інжектор 2007 року, та стикнувся з проблемою, що плавиться коричневий сірий провід, а саме колодка з контактом на обох передніх фарах. Спочатку на лівій фарі не працював поворотник. Я зачистив контакт на масу та все запрацювало, а через пару днів перестала горіти і сама ліва фара, а коли відкрив кришку то побачив, що колодка та контакт з сірим проводом оплавились. Також відкрив і праву фару, там ситуація така ж, але трішки менше оплавило.
Що скажете, досвідченні власники цього чуда вітчизняного автопрому?

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

DBV

ZaVa

Перебирай всі маси по кузову!
Де вони - підкаже Гугл.
Доведеш маси "до ума" - дуже багато глюків пройде.
:)
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

DBV

І справді, пробема була в масі!
Перечистив по дві біля передніх фар, одну нижче радіатора (скоріш за все, в ній і була проблема), на коробці. На задніх фарах просто підкрутив, на вигляд в ідеалі. Не знайшов тільки масу на пічкі, де вона ХЗ. Проїхав вже 150 км оплавлення на попередньому рівні, тепер буду міняти колодки для підключення.
Дякую всім хто відгукнувся. :drinks:

Sergik32

наздаровля. в нашій машині 2 проблеми: 1. маса і 2. гівняними руками складена, ну буває ще в такіж руки потрапляє, або з таких рук потрапляє. а в цілому то є на чому відточувати майстерність з ремонту, бо про водіння тут нема що казати, їде як і всі машини
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Володимир

Цитата: Sergik32 від 28 Березня 2018, 13:35:24
наздаровля. в нашій машині 2 проблеми: 1. маса і 2. гівняними руками складена, ну буває ще в такіж руки потрапляє, або з таких рук потрапляє. а в цілому то є на чому відточувати майстерність з ремонту, бо про водіння тут нема що казати, їде як і всі машини
Колись ще була одна проблема, гарантія. Люди після покупки боялись за гарантію і не чіпали жодної гайки, машина помаленьку сипалась.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

DBV

Цитата: Sergik32 від 28 Березня 2018, 13:35:24
2. гівняними руками складена, ну буває ще в такіж руки потрапляє, або з таких рук потрапляє. а в цілому то є на чому відточувати майстерність з ремонту, бо про водіння тут нема що казати, їде як і всі машини
от що потрапила з поганих рук, то так, але здається що загалом знайти Славутку, та щоб за нею щей доглядали - дуже і дуже важко. Всі відносяться до них як до дешевої машини, яку "не шкода", вчасно не доглядають, заливають поганий бензин на сумнівних заправках, найдешевше мастило, та ще й замінюють його раз в десять років :facepalm:, тож продають вже коли вона потребує уваги. Але я особисто шукав щоб був хороший кузов, все інше можна зробити.

Володимир
Дякую за фото, буду в подальшому знати точно місцезнаходження.
Десь в тому районі і шукав, але не особливо ретельно так як холодно було лежати. Весь ковролін зняв, хочу вимити кузов як потеплішає з мийки, бо знайшов під обшивкою 2 карасів, 1 мишу і біля 200 грам ячменю та насіння соняшника  :rofl: поантикорити все)

Не по темі:
З технічної точки зору залишилось ще відрегулювати клапани (попередній власник "хавлився", що ніколи цього не робив з 2008 року експлуатації!) і мабуть буду шити блок, так як по помилці не працює Лямбда, грошей зайвих зараз немає, тож покурю форум і буду пробувати сам тимчасово відключити його в прошивці щоб не горів Чек, а коли вже назбираю на ГБО то і поверну ЛЗ назад. 

Sergik32

ZaVa

Цитувати виділенеНа задніх фарах просто підкрутив,
То добре.
Цитувати виділенена вигляд в ідеалі.
Тобто пофарбовані та блискучі ???
;) ;) ;)
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

DBV

Цитата: ZaVa від 28 Березня 2018, 23:57:36
Тобто пофарбовані та блискучі ???
;) ;) ;)

Ні, трішки не так. Сухенькі, не фарбовані, під шаром пилу, але блискучі  :)

YUKON