Термостат от ланоса 1.6L 16кл.на карбюраторний двигатель

Автор Profesor_007, 22 Березня 2013, 12:48:44

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Григорий

Всім Доброго Дня. В мене термостат від ланоса стоїть давно і якось мені в руки попався контролер з морозильної камери ось і вирішив перевірити яка температура на редукторі ГБО, підігрів редуктора в мене підключений послідовно підігріву карба, я багато читав що від такого підключення підігріву малий ефект але в мене при робочій прогрітій авто  незалежно від обертів двигуна темперетара на редукторі 75- 80 градусів, датчик контролера закріплений до редуктора на термопасті і зверху полоска асбесту яка прижата металевою пластинкою.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Григорий

До  зими ще дотянути потрібно( з нашими тарифами на комуналку та моєю пенсією я бачу що буду їздити тільки літом і то на велосипеді) але я його поставив тільки тепер і відносно відчуття на дотик руки до редуктора то що зимою що літом я руки тримати на редукторі не можу- дуже гаряче.Люди я за час експлуатації своєї славки з 2009 р. не знаю що таке виганяє ОР через кришку бачка або лопнувший бачок, раз бачок міняв тільки із за того що той був коричневий і мені захотілось поставити з датчиком рівня ОР.Можливо у вас проблеми в другому?
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

андрей

хорошо ище для тех кто в  :wallbash:.танке.куда надо врезать маленький шланг в инжекторной машине если можно фото  :hysterics:
сперва подумай,потом сделай,потом улыбнись**

igormax82

этот шланг врежте в шланг маленький который подключен к дроссельной заслонке (обогрев дросселя). Этот маленкий шланг для того что бы термоэлемент в термостате омывался жикостью и срабатывал при нужной температуре

Серёга

Хочу поставить выносной термостат от ланоса 1.4 термоэлемент с маленькой дырочкой вот думаю делать с омывом или без???
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Володимир

Цитата: Серёга від 21 Жовтня 2017, 01:04:05
Хочу поставить выносной термостат от ланоса 1.4 термоэлемент с маленькой дырочкой вот думаю делать с омывом или без???
Без омивання він в тебе не відкриється якщо він не на ГБЦ.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Серёга

Цитата: Володимир від 21 Жовтня 2017, 08:39:05
Цитата: Серёга від 21 Жовтня 2017, 01:04:05
Без омивання він в тебе не відкриється якщо він не на ГБЦ.

Говорят штуцер который с колектора выходит такой подходит по резьбе у меня такая серединка
https://detali-market.com.ua/p28049278-korpus-termostata-lanos.html

андрей

сперва подумай,потом сделай,потом улыбнись**

Aryan

Серёга

Сволочь

"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Aryan

Сволочь

Посмотри 1 пост этой темы, там 1,5.
и посмотри тему про 1,4.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Aryan

Цитата: Сволочь від 22 Жовтня 2017, 22:49:15
Посмотри 1 пост этой темы, там 1,5.
и посмотри тему про 1,4.
Це питання не Вам а Серёга, щоб він задумався, а ми б підсказали. А різниця в дірочці що перепускає ОР при закритому пермостаті.

igo61

Цитата: igo61 від 16 Червня 2017, 21:01:36
Движка прогревается чуть ли не вдвое-втрое быстрее
Не всё гладко с термостатом оказалось. Дня 4 назад заметил, что машин стал дОльше прогреваться. Предположил, что заклинила вставка термостата в приоткрытом состоянии. Сегодня убедился окончательнно - после пуска по мере прогрева двигателя теплеет и верхний патрубок радиатора. Хорошо, хоть так заклинил. А не в закрытом состоянии.
Я уже писал, что вставка была "без имени, без племени" и без указанной температуры открывания. Вот она и скособочилась. Придётся её менять, пока мороза нет.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?