Просто Славута -> ВАЗ-21114-НІМФА -> FIAT Doblo Турбо Каблучок

Автор gray-black, 21 Листопада 2014, 03:29:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.

gray-black

Цитата: Жулик від 02 Листопада 2017, 06:57:29
Тоесть замена радиатора тебя не напрягла? И ты сново залил вамп ((.
На славуту есть милион норм фильтров, почему золекс то?
я думаю що радік потік не через тосол(лопнув корпус-фото),фільтр брав який був -_-
Цитата: Sergik32 від 02 Листопада 2017, 10:20:20
так от все ніяк руки не доходять зайнятися нею. А Серіжка молодець, перебрав пів машини, зато тепер знає що все на ходу.
після заміни ременя ГРМ,ХХ норм,а машинка погано їхала по трасі,заїхав до знайомого-поправив шестерню розпредвала(в мене типу розрізної зроблено,шпонка викинута) поперла як раніше :mitsu:
Цитата: Aryan від 02 Листопада 2017, 21:19:46
Цитата: gray-black від 02 Листопада 2017, 02:54:24
-фільтр масляний(вікс)
-
-охолоджуючу рідину(вамп червоний Ж12)
1. Нажаль назвати вікс фільтром не можу, розріжте новий і подивіться ісобливості нутрощів, далі розріжте б/в і зрівняйте з новим!
1. Ви впевнені що це дійсно G12+  (такий чи ні: http://vamp.ua/uk/brendvamp/oholodzhuyuchi-ridini/antifriz-g12-vamp-krasnyiy-meg/)?
незнаю,віксом користуюсь давно,претензій не маю
чуть не такий http://vamp.ua/uk/produktsiya-uk/oholodzhuyuchi-ridini-uk/antifriz-krasnyiy-vamp-2/
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Aryan

нажаль це не G12+, про це навіть на упаковці написано - "тосол модернізований"
Такий залитий був у мене з заводу, через рік в бачку було багато малопомітного чорно-сірого осаду, а на термостаті желеподібного осаду.

Те що претензій не маєте не значить що товар якісний. Перші авто не заспосовували фільтра, і їздили, тільки скільки?

Що за фото?

Володимир

Цитата: Aryan від 02 Листопада 2017, 21:19:461. Нажаль назвати вікс фільтром не можу, розріжте новий і подивіться особливості нутрощів, далі розріжте б/в і зрівняйте з новим!
І що там з тим фільтром не так? Те що конструкція відрізняється від класичної я знаю. Вікс це новий бренд Фільтрона, то я не думаю що вони би робили гімно. Вдома маю таких кілька бу, якщо дуже треба то розріжу пофоткаю.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

gray-black

пробіг 162 000
-замінив тормозну рідину(ДОТ4), методом самотоку, нічого не прокачував, злив ТР з бачка, залив свіжу, почерзі відкручував штуцери прокачки, поки не покапала чиста ТР
-замінив трос дросельної заслонки(підсосу)

таке питання-чи реально старий радіатор пічки повернути до життя,прокапував не багато(червона лінія на фото вище),пару капель на тиждень,бо новий щось не дуже гріє,побачу як в мороз себе покаже,якщо не дуже-то літом повністю буду піч переробляти

ZaVa

Встанови ДААЗ. І буде спека.
В мене на початку минулої зими був Аврора, то тепла від ного не було. Замінив на ДААЗ - красота. Плюс підключив патрубки подачі та обратки так як вказано на схемі, а не так як було. Так ДААЗ дорожчий у порівнянні з рештою, але він "теплий" і різниця в ціні з лихвою нівелюється ефективністю роботи радіатора.
:)
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Sergik32

може повітря є в системі да і не гріє. я чогось думав що вони всі однаково зроблені, конструкція одна і теж
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 08 Листопада 2017, 00:10:56може повітря є в системі да і не гріє. я чогось думав що вони всі однаково зроблені, конструкція одна і теж
Кажуть що в рідному Зліт густина пластин менша.

Також ДААЗ якщо вірити цим фоткам візуально має трохи грубші трубки.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

gray-black

пробіг 162 800
за порадою знайомого зробив собі примітивний круїз контроль, придбав перемикач передач на велосипед, встановив на ричаг КПП-дуже зручно на трасі, права нога відпочиває, тросик прикріпив до педалі акселератора за допомогою хомута придбаного в магазі по метизу, регулювання по місцю, при їзді під горку швидкість падає, з гори-росте, але це можна регулювати добавивши-скинувши "газ", головний плюс тут-це економія бензину, так як тримаючи педаль газу ногою, вона всеодно дригається, і прискорюючий насос подає бенз через гусачки, розхід з крузом поки не заміряв, без круза траса 90%, город 10%-7л 92 бенза

Сволочь

"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

SWarlock

Идея вроде интересная. Когда все хорошо.
Но я бы не рискнул с таким ездить. Расскажу почему: когда надо экстренно что-то сделать. Например, нужно скинуть газ и переключить передачу на низшую. По классическому методу (без учета сцепления): убрать ногу с педали и рукой переставить ручку КПП. Сколько это по времени? В данном случае: сначала рукой двигаем рычажок, а уже после этого той же рукой переставляем ручку КПП. А сколько это по времени? А есть ли оно в экстренной ситуации? Место тоже выбрано, как для меня, не очень удачно.
Но! Я понимаю, что это не то, что не для города, но и даже не для оживленной летней трассы. А если где-то есть пустая дорога, по которой часто приходится ездить, то в этом случае вполне жизнеспособный вариант. Я, когда-то, за сутки (с перерывами) проехал чуть меньше 1т.км на Славуте - со второй половины дороги у меня правая нога в колене просто была сплошной болью. Что и послужило поводом в дальнейшем сменить авто.
Так что, я за идею, но с большими ограничениями в использовании.  ;)
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

YUKON

Я би так не ризикував з такими прибамбасами. Щось ти тут перетавой, перемудрував. Зніми і постав на вєліка. Сварлок вірно написав...екстренна ситуація...і все погано. Зніми...рекомендую!

Жулик

Эх я тож хочу круиз, 2500грн стоит, от я сразу и перехочую  :-D

igo61

Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Жулик

Цитата: Salek від 13 Листопада 2017, 12:00:33
Цитата: Жулик від 13 Листопада 2017, 10:40:26
Круиз или оружие массового поражения ;)
Круиз с жопеля.

YUKON

Цитата: Жулик від 13 Листопада 2017, 12:22:48
Цитата: Salek від 13 Листопада 2017, 12:00:33
Цитата: Жулик від 13 Листопада 2017, 10:40:26
Круиз или оружие массового поражения ;)
Круиз с жопеля.

Він тобі треба як зайцю парасолька даж за 500 грн.
Вони для такіх авто як в тебе да у мене взгалі не треба...камхворт не тот...а от в здоровенних крузерів (мандрівників на великі відстані, тіпа БМВ 5,7,6 ,Мерс Е,S-classe, Ауді - 6,7,8) вони і так є в комплектації.