Моя Славка 1.2 К

Автор Саша, 21 Червня 2012, 20:45:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Саша

Ездить по нашим дорогам на роскошных авто, все-равно, что олигархам жить в студенческом общежитии.

Григорий

Саня  і коли її можна буде побачити на дорогах нашого міста?
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Саша

Цитата: Григорий від 12 Листопада 2017, 18:17:47
Саня  і коли її можна буде побачити на дорогах нашого міста?
Боюся щось загадувать)))
Ездить по нашим дорогам на роскошных авто, все-равно, что олигархам жить в студенческом общежитии.

Григорий

Авто буде примітне, неможливо буде не свернути увагу, удачі в ремонті.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Саша

Цитата: Григорий від 12 Листопада 2017, 19:52:29
Авто буде примітне, неможливо буде не свернути увагу, удачі в ремонті.
Дякую)

Саша

:)

Саша

Вобщем сегодня ночью покрасил) три слоя накрыл. Есть 6 подтёков...но то уберётся. Фото нормально выложить не могу. Сайт нормально не работает, админ обещал исправить, но пока так.

Жулик

Саша

Володимир

Кромки арок будеш доробляти, чи це вже фінішний варіант, бо ті гострі краї то якось не по феншую.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Саша

Цитата: Володимир від 13 Листопада 2017, 09:51:46
Кромки арок будеш доробляти, чи це вже фінішний варіант, бо ті гострі краї то якось не по феншую.
Да арки впринципі не дуже красиво вийшли... Перший раз таке роблю... Думаю їх перероблювати... А поки так, підкрилки поставлю

Сволочь

Белый цвет это класс!
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

YUKON

Цитата: Саша від 13 Листопада 2017, 09:54:45
Да арки впринципі не дуже красиво вийшли... Перший раз таке роблю... Думаю їх перероблювати... А поки так, підкрилки поставлю
Да собсна ,буде час і гроші ,поставити шнівівські накладкі на аркі...ну або з стандартної ніви. Тут все без видумок і гарно буде виглядати.

Саша

Цитата: Сволочь від 13 Листопада 2017, 15:48:41
Белый цвет это класс!
Хотілося темно синій металік, але буде білий)

Саша

Цитата: YUKON від 13 Листопада 2017, 16:09:30
Цитата: Саша від 13 Листопада 2017, 09:54:45
Да собсна ,буде час і гроші ,поставити шнівівські накладкі на аркі...ну або з стандартної ніви. Тут все без видумок і гарно буде виглядати.
впринципі так і думав...500  гривень комплект