Моя Славка 1.2 К

Автор Саша, 21 Червня 2012, 20:45:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Володимир від 15 Листопада 2017, 09:44:09
Аналізуючи темпи роботи, в мене складається враження що ти живеш в гаражі. :-D
Людина цим живе(не плутати з заробітком), тому і темпи відповідні, і рукі правильні.

Жулик

Цитата: YUKON від 15 Листопада 2017, 11:45:26
Людина цим живе(не плутати з заробітком), тому і темпи відповідні, і рукі правильні.
Жить в гараже можно и ради удовольствия)

Саша

Живу вдома) гараж побудував в дворі))) працюю з ранку до ночі) подобаєтьсч
Ездить по нашим дорогам на роскошных авто, все-равно, что олигархам жить в студенческом общежитии.

Саша

Цитата: Sergik32 від 15 Листопада 2017, 11:25:19
якщо гараж великий і теплий то можна і в гаражі пожити
6.00. Х 5.30 м.))) стінка з двух шарів осб, між ними утеплювач 50 мм доволі тепло, правда щє доробити треба, парове на електриці поставив, але не встигаю запустити, буржуйка теж є.... Жити то вже мабудь зайве... Але гараж побудував на два поверхи, що зверху буде ще не вирішив))))) ( пропунують більярд)))
Ездить по нашим дорогам на роскошных авто, все-равно, что олигархам жить в студенческом общежитии.

Саша

Дякую))) дійсно подобається цей проект, виношую його вже близько двох років... Може він комусь здаться нецікавим, або даремним витрачанням часу та коштів.... Але на сам перед роблю для власного задоволення) друзі хто знали, всі сміялися... Зараз трохи притихли, але гонорово - Ну ну , побачимо до з того вийде... ))) я не зважаю)

Саша

Цитата: Жулик від 15 Листопада 2017, 11:48:14
Жить в гараже можно и ради удовольствия)
Особо дивлячись в ютубі які є гаражі.... То дійсно можна й в задоволення)))

Sergik32

да пім маааскви в гаражах живе, там просто шедеври
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Серёга

Был бы у меня нормальный гараж я б там не жил но проводил бы достаточно времени, диван и столик там полюбому были, можно и машину делать и отдыхать)))
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Саша

Цитата: Серёга від 15 Листопада 2017, 19:03:31
Был бы у меня нормальный гараж я б там не жил но проводил бы достаточно времени, диван и столик там полюбому были, можно и машину делать и отдыхать)))
Год назад установил в гараже сидение от машины) чтобы отдыхать.... Раза два может сел в него)))

Саша

Пришло время проводки)

Саша

Завёл под капот)

Жулик

Зато может хоть не будет пискоструить заднее крыло )

Серёга

Цитата: Саша від 15 Листопада 2017, 21:39:48
Цитата: Серёга від 15 Листопада 2017, 19:03:31
Год назад установил в гараже сидение от машины) чтобы отдыхать.... Раза два может сел в него)))

У нас маленький городок даже сходить то некуда, а вот в гараже было самое то)) Весь бы тусич был у меня, если сравнить постоять в парке на холоде и посидеть в гараже думаю тут выбор очевиден, да ещё и между делом можно машину поковырять)))
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Жулик

Не ну мужикам то да. А барышень то в парк на холод тянет.
Гараж типа не романтичен, а от в парке жопой к скамейке примерзнуть это более романтично...

Саша

Цитата: Salek від 16 Листопада 2017, 08:31:17
Цитата: Жулик від 16 Листопада 2017, 07:03:49
Зато может хоть не будет пискоструить заднее крыло )
Что никогда не видел на чуваки после зимней трассы через окно вылазят?
Оно симпатично,но грязь,лёд нехерово ложится.

Не зря значит люк устанавлюю :-D