Моя Славка 1.2 К

Автор Саша, 21 Червня 2012, 20:45:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

Ездить по нашим дорогам на роскошных авто, все-равно, что олигархам жить в студенческом общежитии.

Саша

Ездить по нашим дорогам на роскошных авто, все-равно, что олигархам жить в студенческом общежитии.

Валерий

Як там пикапчикопоживає .шось тішина? :(
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Саша

Цитата: Валерий від 07 Грудня 2017, 21:30:50
Як там пикапчикопоживає .шось тішина? :(
Да все добре) катаюся) потихоньку довожу до ума. Встановив кунг. Собрав повністю салон. Замінив масло в автоматі) наїздив вже 3 000 км)
В цілому дуже подобається як веде себе на дорозі. З стандартною таврією не зрівняти. Рама додає жорсткості, а розширена колія і база більної усойчивості. Гідрач в умовах міста і автомат додають комфорту. Зареєструвати зміни не вдалося, інститцт дав відмову. Рекомендує звернутися на завод. ( норми по двигуну не більше 7% крутящого моменту ) в мене 16 чи щось таке. Їзджу так) ,заїзджав в поле з снігом - веде себе добре)

Саша

Доречі витрати газу по трасі без кунга 9л/100км, з кунгом 10л /100 км

Саша

Цитата: Salek від 15 Грудня 2017, 20:25:33
Цитата: Саша від 15 Грудня 2017, 20:22:06
Доречі витрати газу по трасі без кунга 9л/100км, з кунгом 10л /100 км
С кунгом сильно зависит от тапки и направления ветра.
Ну єто да)

Саша

:)

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Саша

Цитата: Sergik32 від 16 Грудня 2017, 15:47:22
міняй штурвала
Нізащо))) цей мені подобається)опельовський більший і буде невдобно... А цей для мене ідеально)

Жулик

Фотки мммм, кпп альтомат ваше пулимет  :ok:

Саша

Цитата: Жулик від 16 Грудня 2017, 17:53:00
Фотки мммм, кпп альтомат ваше пулимет  :ok:
Автомат дуже практично) доречі вийшов з аварійного режиму і зявилася задня після двух замін на нове масло акпп

Саша

На прощание) так сказать...) продал сегодня знакомому) на очереде другой проект, более грандиозный))))... Но это уже совсем другая история)

Сволочь

Буду ждать. С нетерпением.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Sergik32

прикольний пік апчик вийшов.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Валерий

Ну ты й непоседа. Весь в процесе.ну ждем следующий этап творчества.интересно продажа хоть работу оправдала?
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы