Slavuta 1,2Si 2006г

Автор Sergik32, 22 Січня 2013, 15:06:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Чого ото ти доіпався до свого магазіна, мерзнуть буде а доставку не закажеш з нета?

Sergik32

мужики, чесно, я вже сам не знаю що ставити, може той дааз такийже як і мій стоковий, трубок 8х2=16 штук практично як в усіх, ламелі чи ребра для відбору температури то густіше то рідше, я вже геть густі ставив, тоже гріє не ахті. чесно, не знаю що зробити.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 29 Березня 2018, 22:36:13
мужики, чесно, я вже сам не знаю що ставити, може той дааз такийже як і мій стоковий, трубок 8х2=16 штук практично як в усіх, ламелі чи ребра для відбору температури то густіше то рідше, я вже геть густі ставив, тоже гріє не ахті. чесно, не знаю що зробити.
Сержік, зима закінчилась, тому тепла тобі такого вже як і не треба. Зачекай я буду літом міняти в себе на ДААЗ, то відпишусь чи його варто брати чи ні.
Цитата: Salek від 30 Березня 2018, 05:51:55
чесно, не знаю що зробити.
Удостоверится что воздух не идёт мимо радиатора.
Щоби повітря йшло в радіатор, то те повітря повинно бути в системі. В системі наявне тільке те повітря що знаходиться в бачку.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

YUKON

мужики, чесно,..., не знаю що зробити.
Сток...в оригінальному залізі...буде в тебе щастя! І буду тобі це дундіть постійно!
Ну і доречі про самі радіатори - в мене друзяка на 9-ці...таааж проблема з радіатором пічки...тече соплить...за 2 роки перебрав всякого "г"(4шт.) з сайтів покі (по моїй пораді) не заказав з деталі зп уа оригінальний ДААЗівський радіатор...і вже з осіні катається як нормальна людина...радіатор гріє...в салоні тепло. Нуууу, якось так Сєрий! А за сток...мож дійсно і дістав тебе(вибачаюсь)...но краще стока на Славку немає нічого.
Тунінг можуть зробити тік кваліфіковані і талановиті хлопці. На наших СТО...таких дуже мало.(це по суті ,а далі для прикладу на прикладі моєї Калини)
З моменту як купив, реально мене діставала мене права пасажирська дверка...ну не хотіла вона по-людські закриватись і хоч ти кричі рятуй. Ну не хоче і все...3 дверини - дунь і закриваються тихо мяко і легко а от ця ні в яку...що з нею було(точніше що з нею одпалив папєрєднік ненаю і знати нехочу).
В прошлому році поїхав до кузовника...каж давай зроблю...зробив б...с...краще б не робив...хватило на місяць і то якось кострубато закривалась і двері були виставлені криво. Карочь забив я на неї...так і їздив...алеж наша зима...наші дорогі...реально мене допекло до ікоткі. За місцем роботи є хлопчина, про таких кажуть - робить дооовго але чьотко. Підкотив до нього...попросив зробити. Авто загнав годин у 10 дня. Після обіду телефонує, тьопай забирай авто. Прихожу...він мене садить на сидіння пасажира, виїхали на дорогу в салоні тихо, як в лісі. Зробив дверину, поприбірав всі шкребунці в салоні...б-ть тихо...тік шльопання резини по дорозі чутно. Взяв, за оцю всю роботу, 100 грн., я дав 150 і вприприжку потеліпав до авто. Припоминаючи отого рукожопа який робив до цього - взяв 200 грн. і все до опи.
Ітого - все тихо, двері виставлені по всіх лініях...зачиняються повністю тік дихнуть на них, шкребунів немає.
Так от ,мораль сєй басні такова - тобі треба до отакого дядька...машинка в тебе вилизана...треба просто рукі кращенькі за твої і вивести авто в сток з оригінальним залізом. І Ваші митарства скінчаться ,а буде тиха гарна машинка.

Жулик

Цитата: Володимир від 30 Березня 2018, 09:53:10
Сержік, зима закінчилась, тому тепла тобі такого вже як і не треба. Зачекай я буду літом міняти в себе на ДААЗ, то відпишусь чи його варто брати чи ні.
Цитата: Salek від 30 Березня 2018, 05:51:55
чесно, не знаю що зробити.
Удостоверится что воздух не идёт мимо радиатора.
Щоби повітря йшло в радіатор, то те повітря повинно бути в системі. В системі наявне тільке те повітря що знаходиться в бачку.
Он про воздух тот что греется и идет в салон, а не про тот что внутри радиатора.

Валерий

Цитата: YUKON від 30 Березня 2018, 09:58:44
мужики, чесно,..., не знаю що зробити.
Сток...в оригінальному залізі...буде в тебе щастя! І буду тобі це дундіть постійно!
Ну і доречі про самі радіатори - в мене друзяка на 9-ці...таааж проблема з радіатором пічки...тече соплить...за 2 роки перебрав всякого "г"(4шт.) з сайтів покі (по моїй пораді) не заказав з деталі зп уа оригінальний ДААЗівський радіатор...і вже з осіні катається як нормальна людина...радіатор гріє...в салоні тепло. Нуууу, якось так Сєрий! А за сток...мож дійсно і дістав тебе(вибачаюсь)...но краще стока на Славку немає нічого.
Тунінг можуть зробити тік кваліфіковані і талановиті хлопці. На наших СТО...таких дуже мало.(це по суті ,а далі для прикладу на прикладі моєї Калини)
З моменту як купив, реально мене діставала мене права пасажирська дверка...ну не хотіла вона по-людські закриватись і хоч ти кричі рятуй. Ну не хоче і все...3 дверини - дунь і закриваються тихо мяко і легко а от ця ні в яку...що з нею було(точніше що з нею одпалив папєрєднік ненаю і знати нехочу).
В прошлому році поїхав до кузовника...каж давай зроблю...зробив б...с...краще б не робив...хватило на місяць і то якось кострубато закривалась і двері були виставлені криво. Карочь забив я на неї...так і їздив...алеж наша зима...наші дорогі...реально мене допекло до ікоткі. За місцем роботи є хлопчина, про таких кажуть - робить дооовго але чьотко. Підкотив до нього...попросив зробити. Авто загнав годин у 10 дня. Після обіду телефонує, тьопай забирай авто. Прихожу...він мене садить на сидіння пасажира, виїхали на дорогу в салоні тихо, як в лісі. Зробив дверину, поприбірав всі шкребунці в салоні...б-ть тихо...тік шльопання резини по дорозі чутно. Взяв, за оцю всю роботу, 100 грн., я дав 150 і вприприжку потеліпав до авто. Припоминаючи отого рукожопа який робив до цього - взяв 200 грн. і все до опи.
Ітого - все тихо, двері виставлені по всіх лініях...зачиняються повністю тік дихнуть на них, шкребунів немає.
Так от ,мораль сєй басні такова - тобі треба до отакого дядька...машинка в тебе вилизана...треба просто рукі кращенькі за твої і вивести авто в сток з оригінальним залізом. І Ваші митарства скінчаться ,а буде тиха гарна машинка.
таких тре пошукати не кругом вони є.я тоже собі такого не можу знайти. :(
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Sergik32

та руки  в мене вроді не з жопи виросли, вмію їми шось крутити, просто вибирав з того що було, зараз потрібно трошки розсіяти потік повітря з дуйчика і нормальний радіатор. от поки що ви всі мені радите дааз, може він і дійсно нормальний, хто має ставити ставте і відписуйтесь.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Серёга

Цитата: Sergik32 від 01 Квітня 2018, 13:32:25
та руки  в мене вроді не з жопи виросли, вмію їми шось крутити, просто вибирав з того що було, зараз потрібно трошки розсіяти потік повітря з дуйчика і нормальний радіатор. от поки що ви всі мені радите дааз, може він і дійсно нормальний, хто має ставити ставте і відписуйтесь.

У меня и  без рассеивателя жарит что окно приоткрывать нужно, радиатор 2108
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Sergik32

так і в мене зараз і радіатор і улітка з 2108

YUKON

Цитата: Sergik32 від 01 Квітня 2018, 13:32:25
ви всі мені радите дааз, може він і дійсно нормальний, хто має ставити ставте і відписуйтесь.
Ну а я тобі про писав?

Sergik32

ну а ти мені про шо писав? ну от вчора і сьогодні їхав то тако як нажму після 110-120км/год то вроді і до 95 температура в движку і в салоні тепло, то я ж то так рідко їжжу.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 02 Квітня 2018, 09:53:49
ну а ти мені про шо писав? ну от вчора і сьогодні їхав то тако як нажму після 110-120км/год то вроді і до 95 температура в движку і в салоні тепло, то я ж то так рідко їжжу.
Гарні у вас дороги...раз 110-120 можна їздити...а якщо прогрівається і стає тепло так то проблеми з термосом! Мать не відкривається повністю!

Володимир

Цитата: Sergik32 від 02 Квітня 2018, 09:53:49
В мене вчора було навпаки, як їду по трасі швидко, оберти під 3000, то не дуже загрієшся, я як пішов під гору оберти впали до 2000 і менше, відчув що з центрального пішла жара.

Заїхав в гараж, на холостому кран відкритий відсотків на 30, дуйчик на повну, то боковина радіатора знизу гаряча вся, а верх весь майже холодний, а як відкрити кран на повну, то гарача боковина тільки біля патрубків на тому потовщенні. Напевне ті наші рукожопи таки зекономили і не поставили турбулятори, як буду міняти то обов"язково вскрию подивлюся.

Sergik32

такотожбоівоно, точно такаж само картина, бочина радика гаряча а дуйчик дме більш по центру, то на ноги водія і пасажира ще якось теплим дує а по центру в консоль прохолодне і на лобовуху тоже не ахті. стоковий радик краще грів. а на рахунок термоса то він справний, при 87 по нотебуку я бачу температуру і рукою трогаю нижній патрубок і він горячий, карлсон жужить при 92, пісялка в бачку при обертах ллє гарно на кришку, правда з старою помпою трошки сильніше бризгала, ну значить викину прокладку зпід пімпи, потім. тепер питання про радіатор пічки, походу гарний протік через нього то не є харашо, треба макарони

Володимир

Цитата: Sergik32 від 02 Квітня 2018, 11:30:49походу гарний протік через нього то не є харашо, треба макарони
Задача макаронів не зменшити потік, а рівномірно розподілити його по всім друбками, бо інакше рідина при великому тиску тече тільки по тих що ближче до входу. Незнаю чим конструктори думали коли робили таку форму боковини де потік направлений в перші два ряди трубок, але точно не головою.