Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Жулик від 02 Травня 2018, 13:57:41
Цитата: YUKON від 02 Травня 2018, 11:52:28
Цитата: Toris від 01 Травня 2018, 23:47:43
... катається на літній Бєлшині та мріє про нормальну західну гуму.
Бляшина АртМоушн відносно не погана резина на літо...перевірено...будемо так казати...ну хоч не Роззява!
Даже не хочу смотреть на эту надпись  :beee:
Зимка руля на скоростях вопше не слушается  :facepalm:, хай больбашина ней сами ездят. На лето не взял бы тоже!
Я сейчас перешел на индонезию лето и забыл что такое стрем на трассе  :facepalm:.
Да ладно, гончік ти наш! Специ по перегонам як раз Індонезія, так і бульбаші!

Жулик

А ты ржы сколько хочешь. Купи бульбо шину тогда погорим.
Я не сказал ча я летал!
Бульбо уже после 60ти руль не слушается.
Говорил с чуваком на сиате там шины шире и ниже, стояла такая же бульбошина как у меня, говорю плавает он ну есть такое (.
Но и это еще не все! У меня стоял руль на пол зуба косо, я к розвальщику ездил! Он говорит все супер, ходовка агонь!
Перезулся на ахилес платинум руль стал ровно идеально!  :facepalm:.
Кароче гавно полное, больбаши хай в рашу свои шины толкают, хай те на автовазе ее одевают.

Володимир

В мене Би-391 і не плаває.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

YUKON

Цитата: Володимир від 02 Травня 2018, 16:03:17
В мене Би-391 і не плаває.
Вова, ну кияни, вони ж всі гончікі, Жулік не виключення.
Вони ж такі сурові, що після встановлення нової резини...її прогрівають...а потім 150-180!  :-D

Romka

Зрозуміло, що не плаває, так як Ви більше 80 км\год не їздите.  :-D
Пробуйте хоча б 120 км\год та пару годин підряд. Думаю зрозуміете, що таке плаває  :hysterics:.

Бляшина АртМоушн відносно не погана резина на літо...перевірено...будемо так казати...ну хоч не Роззява!
Зимка руля на скоростях вопше не слушается  :facepalm:, хай больбашина ней сами ездят. На лето не взял бы тоже!
Я сейчас перешел на индонезию лето и забыл что такое стрем на трассе  :facepalm:.

Все вірно, у мене на Би-391 таке було, просто жуть. Більше 90 км\год страшно їхати.
Змінив на япошки, що зима, що літо(там таки в швидкостях розуміються? вірно, Юкон?), інша машина - 120 - 140 нормально їхати можна.
Бо 90 км\год це добре, але 200 км їхати вже тяжко, а 1000 км - просто застрелитись можна.
А коли роблю маневри, то питають, я що  доробив в ходовій, - кажу НІЧОГО, все сток!
ПС. Не треба економити на гумі, а не хаяти таврославути, що на них страшно їздити.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

YUKON

Я вихожу з "ситуації" просто не купую нічого постсовкового. От би ще авто на людське замінити! :(

Romka

А калина не постсовковська????? :wacko:

Buzyan

Пара Тойо и пара  Поитс при 150 км/ч 4 тела и багажник барахла  держат дорогу отлично
0503881138 0633061992

Валерий

у мене пара белшины стояла на задку зиму нормально проїздив.на славуті була зимня матадор. так по мені хуже белшини ще на ні одну зиму точно відкатаю.а там побачу.
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Жулик

Речи идет именно о новой линейке! Артмоушин :facepalm:, совецка большина наверно не плавае )
И да задку пох там нема руля) я пробовал)

YUKON

Цитата: Romka від 02 Травня 2018, 16:40:29
А калина не постсовковська????? :wacko:
Постсовковська...я ж і написав...що тре змінити...мін. на якійсь Хюндай або Кіа...в мене двоє знайомих побрали нові кіа...їздять ненарадуються!

YUKON

Цитата: Жулик від 03 Травня 2018, 08:14:07
А я знаю одного чувака ездит на калине и радуется як слон.
Я не кажу, що не вдоволений але хоцца кращеньке...життя то йде...все зробив...все тихенько...резина словацька а не індонезія!

YUKON

Цитата: Жулик від 03 Травня 2018, 08:22:54
Ну от резины до пенсии хвате ездь на калыне и не лялякай, молысь на неи цилуй у капотык!
Словакия а не индонезия?  :rofl: не шутишь? :rofl:
Да прям гудиер, пирели и йокохама напротив бц  :rofl:.

Нехо я на ній їздити песнії...да і повір песнії не буде в нинішньому розумінні. Як для тебе (виходячи з твого віку) дик точно!

Romka

А ну, не флудить!

YUKON

Цитата: Romka від 03 Травня 2018, 08:37:35
А ну, не флудить!
Тююю, дик ми ж про резину до пенсії!