Замена подшипников задней и передней ступиц

Автор Александр, 21 Травня 2010, 17:42:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Aryan

у мене через те що були "перетягнуті" швидко померли рідні підшипники ліврго колеса, по гарантії підшипників не було, не хотів чекати декілька днів, купив на базарі ЛСА, поставили, проїздив 3 роки і авто продав.

Алек

Привіт. Міняв задні барабани і підшипники. Коли ставив барабан і зняв його то підшипник той що в середині залишився на ступиці разом із сальником. Сняти його руками я неможу. Це може бути чи ні і як що залишити все якє то які наслідки можуть бути?

Сволочь

Если нет съёмника тогда сбивать. Без снятия сальник на место может не стать.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Vitaliy.

Что значит может не стать? Он там и останется в сдвинутом состоянии. С налипшей на нём смазкой вместе с пылью.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Григорий

Якщо підшипники нормальні то вони повинні знятись без "молотка- зубила та якоїсь матері" , з цапфи внутрішній підшипник зніметься свмим сальником, у деяких підшипників малий радіус фаски і на цапфі також є своя наружня фаска при цьому оці  фаски і підклинюють, в такому випадку тяжко відрегулювати нормально підшипники, я на нових підшипниках маленьким каменем та дрелькою збільшував діаметр фаски щоб підшипник на цапфі впирався по площині а не фаскою.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Алек

Григорий

Дуже погано піддається регулюванню і за короткий проміжок часу знову появляється люфт,  я на лівому колесі довго не міг зрозуміти причину але впертість славутоводів бере верх.

Алек

Ну я неможу зрозуміти якщо ж підшипник сидить на ступиці і барабан наліз добре то чому люфт може звятись?. навіть якщо сальник виліз підшипникж всеодно всередині барабана

Aryan

Цитата: Алек від 12 Червня 2018, 19:03:05
Ну я неможу зрозуміти якщо ж підшипник сидить на ступиці і барабан наліз добре то чому люфт може звятись?. навіть якщо сальник виліз підшипникж всеодно всередині барабана
уважно читай Ответ #517. Підшипник не до кінця сідає на посадочне місце, упирається не торцевою площиною, а точково фаскою!

Vitaliy.

Я не мерял фаски, но даже выстукивая подшипник чем то подручным (или у кого есть такой съёмник), то он и потом туговато идёт. Значит дело не в фаске, а в тугом натяге.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Aryan

герц

Так возможно,или нет перетянуть передние подшипники?

Григорий

Передні підшипники перетянути неможливо.

Жулик

Для них тоже есть момент затяжки, я читал читал зае..ся и затянул полтора метровой трубой от души. И все норм катаюсь) проверяю какой долше проживет, пока что корейский за 340грн что АТ за 120, ведут себя одинаково )

SolovevAvto

Это конечно все замечательно, но стук то пробой передней подвески есть и сам исчезать не собирается пробег 3000, я все же думаю ,так не должно быть.