Новини:

CONTACT | Правила

Main Menu

Рули

Автор Alex Miha, 03 Грудня 2007, 21:55:26

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Alex Miha

Куплен переходник для свалоты стандарт. Материал - силумин. Нада сбегать в гараж за паяльником - сделать провод массы для бибикалки.
Чуть про силумин (взято с википедии):
Силумины устойчивы к коррозии во влажной атмосфере и морской воде, по сравнению с алюминием обладают бо?льшей прочностью и износоустойчивостью.

Применяется для литья деталей в авто- мото- и авиастроении (напр. картеров, блоков цилиндров,поршней), и для производства товаров народного потребления (напр. мясорубок).

Kritik

В мене тоже стоїть тюінгований руль.Вот ссилка на такий самий:

Переходнік спочатку купив від Хонди ціна 120грн., казали має підійти, не підійшло. Поміняв на переходнік від Ланоса,ціна така сама, став, як рідний. Правда возвратки поворотніка там не передбачено. Але мені це навпаки сподобалося. Задовбувало, коли під час повороту не міг включити поворот, або він сам відключався, коли не треба.
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Ярослав

хтось бачив нову модель ВАЗівського руля? мені сподобалось, чимось схожі на Опелівські рулі.
цікаво, чи у ВАЗів такеж кріплення як у наших ЗАЗів чи ні? якщо ні то чи є перехідники? хотів би собі такий поставити, бо спортивні рулі мене не пруть.

Денис

від ваза руль непідійде

Ярослав

мені от цікаво, як ці спортивні рулі в плані безпеки? чи при зіткненні вони не завдають додаткових травм?
бо я щось сумніваюся що руль який коштує 170грн зроблений з високоякісних матеріалів і випробуваний в краш-тестах.
може хтось щось більше знає на цю тему? може відомі якісь певні виробники які виготовляють безпечні рулі, і навпаки ті, продукцію яких краще не купляти?

Александр

Рули все нормальные, а вот переход из силумина у меня, было дело лопнул..... Ужас.... Так что лучше нержавейка. Подходят от Mitsubushi, цена - 180 грн. Дорого, но безопасно
Я дома, в конечном итоге))))

Kritik

В мене переходнік від Ланоса, вроді нормальний. Ціна - 120 грн.

Николай

...рябят, че серьезно рули по 180грн у ВАС?....я в шоке у нас барыги,козлы, за такие рули по 250грн хотят!!!!!!

Александр

Цитата: SilenTя в шоке у нас барыги,козлы, за такие рули по 250грн хотят!!!!!!
А где это у Вас? :)) В Одессе рулей навалом всяких разных, от 160 и вверх. Но качество с ценой не имеет ничего общего. У нас можно взять отличный руль за 170-180 грн. и ущербный за 300. Переходы дорогие, стальные не ниже 170 грн. Силумин - 60-70 грн.
Я дома, в конечном итоге))))

Kritik

Я за руль дав 50$

Николай

Спасибо БОЛЬШОЕ за инфу!День рождения близится, хочу себе подарок сделать.

Денис

Alex Miha Ну чё, поставил руль?

SLAVUTA CLUB FORUM, DACIA CLUB FORUM,DEPECHE MODE FORUM

Alex Miha

Ага, классно смотриццо, правда, после того, как статеек всяких начиталсо, стрёмно ездить с переходником из силумина. Шукаю стальной от мицика.

Денис

Ясно! А фото? Покажешь?

SLAVUTA CLUB FORUM, DACIA CLUB FORUM,DEPECHE MODE FORUM

Alex Miha

Сфоткаю - покажу.