Просто Славута -> ВАЗ-21114-НІМФА -> FIAT Doblo Турбо Каблучок

Автор gray-black, 21 Листопада 2014, 03:29:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

El'f

Сколько обошлась тонировка? Старую снимали или её не было? И почему так сильно затемнился, ночью как ездить будешь?
На Пасху ездил в церкву и один чудак на старом затонированом мерсе выезжал задом на дорогу и вьехал в жигуля который ехал через одну впереди меня. Он из-за тонировки не увидел колонну машин с включёнными фарами!

gray-black

Цитата: El'f від 19 Травня 2019, 15:36:00
Сколько обошлась тонировка? Старую снимали или её не было? И почему так сильно затемнился, ночью как ездить будешь?
На Пасху ездил в церкву и один чудак на старом затонированом мерсе выезжал задом на дорогу и вьехал в жигуля который ехал через одну впереди меня. Он из-за тонировки не увидел колонну машин с включёнными фарами!
обійшлась недорого(у мене був промокод :-D),стару зняа без проблем за 5 хв.тонувалась машина 5 років назад недешевою плівкою,затемнився не сильно,думаю вночі буде норм в бокові дзеркала дивитись,в салонне трохи темніше,а в'їхати в когось можна і не тонованим
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

YUKON

Лобняк зараза гарний...наравиться! Очінята драконячі теж бімба!
Лінзи всередені по колу проклеював???

gray-black

Цитата: YUKON від 19 Травня 2019, 17:31:22
Лобняк зараза гарний...наравиться! Очінята драконячі теж бімба!
Лінзи всередені по колу проклеював???
все вірно,спочатку були червоні(закидали мене помідорами),зараз синенькі

Серёга

Люди просто не понимают, они думают раз ты поставил то будешь постоянно так ездить, а то что ты включаешь для фото наверно не доходит)
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

gray-black

пробіг 238 000
заскрипіла ліва шарова,люфту нема,запшикали під пильник змазки для ланцюгів,не рипить,чи можна так їздити?

Sergik32

головне щоб пісок не попав і не було люфту. бачив в суботу твою жужу між костополем і трикопцями якраз в лісі, я правда з братом їхав на пасаті то не моргнув
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

gray-black

Цитата: Sergik32 від 02 Червня 2019, 23:26:36
головне щоб пісок не попав і не було люфту. бачив в суботу твою жужу між костополем і трикопцями якраз в лісі, я правда з братом їхав на пасаті то не моргнув
то я знайомого в Рівне возив паспорт ррбити

YUKON

Цитата: gray-black від 02 Червня 2019, 14:52:44
пробіг 238 000
заскрипіла ліва шарова,люфту нема,запшикали під пильник змазки для ланцюгів,не рипить,чи можна так їздити?
Перемий солярою або керосином, змаж ШРБ 4 і покі не розібьється!

gray-black

Цитата: YUKON від 05 Червня 2019, 15:00:57
Цитата: gray-black від 02 Червня 2019, 14:52:44
пробіг 238 000
Перемий солярою або керосином, змаж ШРБ 4 і покі не розібьється!
та усьо,гайки їй-застукала,куплена профіт на днях заміна

gray-black

вирішив поміняти ремінь ГРМ,ролик,помпу,попереднікі пройшли майже 80 К,сьогодні зробив з машини "катюшу"  :P
у знайомого заклинила кпп на тавроні,злили 0,5 літра масла,вскрили а там г...о :facepalm:

gray-black

пробіг 239 000
поїхав у Варшаву за довгою гривнею,чи злотою,машину поставив на продаж,виставив неадекватну ціну,заберуть то буду щось шукати-брати,а ні-сам буду кататись :mitsu:

ZaVa

А скільки ти в Україні заробляєш  ?
Скільки тисяч гривень потрібно щоб не їхати за довгою гривнею?
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Sergik32

хочаби 15-20тис, це хоч якось можна відкласти з них пару пессо собі на непердбачувані випадки. бо 10 і до 10 то це виходиш в 0, нічого не заощадиш. Наше гниле українство на базарах і магазинах скоро гівно з під себе будуть їсти.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

gray-black

Цитата: ZaVa від 22 Червня 2019, 06:53:51
А скільки ти в Україні заробляєш  ?
Скільки тисяч гривень потрібно щоб не їхати за довгою гривнею?
заробляв 10 к,якби норм каса для Сарн,але за 6 років не можу вилізти з кредитів,вистачає тільки на хавчик і погашення процентів,тіло кредиту майже на місці(ЗП за 5 років збільшилась на 2500 грн),поки 2 робочі дні відробив,по 1000 грн за день чистими...