Провали педалі газу на інжекторі

Автор юрик1980, 20 Березня 2019, 12:26:37

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Алек

Сьогодні перевірив тис в рамі 2,6 коли завів то показало 3 атм.
Но дьорганя при сбросі газу на 2 передачі особливо веж є

Алексчук

Цитата: Алек від 27 Червня 2019, 08:02:40
А при заміні регулятора тиску коли відкрити трубки подачі палива з них же буде від тиску бензин текти. Як зняти тиск у рамі
Там есть "писун" заглушенный не резьбе, типа золотника. Нажав его можно сбросить давление. Но. Нужно подумать о том, накрыть и направить струю в баночку, ну чтобы не забрызгать бензином движок. Золотник на рампе диаметром где-то М10х1, на сколько помню.

Vitaliy.

При работе мотора вытащить реле бензонасоса.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Алек

Да бачив і він здається знаходиться на топлевній рамі біля форсунок і закручений зверху чорним пластмасовим ковпачком.
Я тикск провіряв то в нормі на заглушеній 2,6 Атм а при включеному запалюванні 3,0.
Але дьорганя всеодно є при скиданні газу на 2 передачі особливо. На 3, и 4 не так відчутно. Раніше дьоргалась і при наборі газу але був на діагностиці то діагност сказав що була мала паливо подача і збільшив її, то при наборі газу дьорганя перестали а при складанні газу ні. Таке враження що щось ніби відрубує палевоподачу при складанні газу. Допоможіть а то вже дістали дьорганя неприємно їздити

Алек

Цитата: Vitaliy. від 27 Червня 2019, 09:04:52
При работе мотора вытащить реле бензонасоса.
А де це релє знаходиться?

Алексчук

Цитата: Алек від 27 Червня 2019, 09:09:53
Да бачив і він здається знаходиться на топлевній рамі біля форсунок і закручений зверху чорним пластмасовим ковпачком.
Я тикск провіряв то в нормі на заглушеній 2,6 Атм а при включеному запалюванні 3,0.
Але дьорганя всеодно є при скиданні газу на 2 передачі особливо. На 3, и 4 не так відчутно. Раніше дьоргалась і при наборі газу але був на діагностиці то діагност сказав що була мала паливо подача і збільшив її, то при наборі газу дьорганя перестали а при складанні газу ні. Таке враження що щось ніби відрубує палевоподачу при складанні газу. Допоможіть а то вже дістали дьорганя неприємно їздити
Это просто раннее зажигание дает Микас, я так думаю.

Алек

А як на Мікасі 10.3 виставити запалювання

Володимир

Поли на швидкості відпускаєш педаль газу, двигун переходить в режим примусового холостого, паливоподачі нема, тому виміри тиску в рампі тобі нічого не дадуть.
Цитата: Алексчук від 27 Червня 2019, 11:08:04
Форсунки не працюють, до чого тут запалюванн?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Алексчук

Цитата: Володимир від 27 Червня 2019, 12:28:03
Цитата: Алексчук від 27 Червня 2019, 11:08:04
Форсунки не працюють, до чого тут запалюванн?
Т.е. обороты двигателя близкие к холостому ходу или на холостом ходу на 2 передаче и при этом форсунки не работают?
Как так может быть? Зажигание выключено? Тогда при чем тут дергание авто с выключенным зажиганием? И почему дергается авто, если форсунки не работают, что дает топливо в цилиндры?

Я так понял, авто движется на 2 передаче в квартале, а подача топлива без нажатия на педаль газа, т.е. ХХ. И авто едет не ровно, а рывками.
Если я понял не правильно, то пусть меня ТС поправит.

Алек

То в чому таки проблема. Не хотілося би міняти все підряд.

Алексчук

Цитата: Алек від 27 Червня 2019, 13:19:37
Опиши полностью, что и как. Какие обороты двигателя, какая скорость, степень нажатия на педаль газа, ну чтобы всем и все стало понятно  :popcorm:

Алек

Обороти двигуна в діапазоні 1500-2000 в той проміжок коли просто різко відпускаєш педаль газу машина дьоргалась це на другий передачі а на 3-4 не так відчутно. Швидкість від 30-40 км. Ступінь натиснення на педаль газу плавна но при розгоні дьорганя не має, тільки коли скидаеш газ на передачі

Vadim_K

Цитата: Алек від 27 Червня 2019, 13:19:37
Я задаю Вам питання і намагаюсь допомогти, а Ви їх ігноруєте.
Зверніться до спеціалістів, дешевше буде.
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

Володимир

Цитата: Алек від 27 Червня 2019, 13:53:32
Обороти двигуна в діапазоні 1500-2000 в той проміжок коли просто різко відпускаєш педаль газу машина дьоргалась це на другий передачі а на 3-4 не так відчутно. Швидкість від 30-40 км. Ступінь натиснення на педаль газу плавна но при розгоні дьорганя не має, тільки коли скидаеш газ на передачі
На таких обертах ПХХ полюбому включається, я так розумію що іде різке тормозіння двигуном і при паданні обертів до 1500 знову ривок?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

у мене така херня вилічилась заміною так званого модуля запалювання (здвоєна котушка запалювання), може це був збіг, але після заміни онної машина поїхала по їншому, ну і плюс ще я замінив свічки гемороїдальні стокові на денсо ТТ
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0