Просто Славута -> ВАЗ-21114-НІМФА -> FIAT Doblo Турбо Каблучок

Автор gray-black, 21 Листопада 2014, 03:29:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

gray-black

вітаю всіх з новим роком! ! !

сьогодні встановив лінзи 3 дюйма, сказати що я довольний-це нічого не сказати, світло про100 суперрр, брав лінзи у місцевому магазі за 75$, нема часу на аліку замовляти, лампи і блоки вже були, скло під лінзу готове, мінімум доробок, і вигляд заводський, мені казали що 3 дюйма не влізуть-брехня, заходять зі свистом, для переходу потрібно 8 болтів 4 мм і 8 довгих гайок 6 мм(можна використати трубки або втулки довжиною від 2-х см, краще міряти по місцю, тому що заводська лінза довша), подивився пару роликів на ютубі і вперед, робив з товаришем, штатний дальній відключу, бо толку з його нема, буду мутити ДХО, фото не передають реальність...

відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

YUKON

Ну от це і є толкове світло! І око нікому не "заглядаєш", і сам гарно бачиш, однозначно гарна річ!
Ось ссиль на канал...туркі такі вєсчі роблять

Це просто, певні шедеври в автосвітлі!

gray-black

набридло їздити в акваріумі, вирішив тонірнутись, заодно буде подарунок під ялинку, робив у товариша, на лобаш поки нема халявної плівки(з остатка робить, атермалочку хочу), плівка глобал 15-ка, я не сильно шарю, спецом хотів світлу вкруг, довелось докупити бархотки з 2108,тому що
на стокових нема бархату, а просто резина, буде плівка царапатись, стокові можу подарувати, доставка за ваш рахунок.
місяць як купив багажник на рейлінги, а вчора руки тільки дійшли встановити, треба було трошки укоротити, брав б/у, вночі трошки випав сніг, вже різдвяний настрій)))

вітаю з наступаючим різдвом! ! !

google near me

closest diesel gas station from my location

gray-black

пробіг 88 888
так як авто при загрузці сильно просідало, доміки вже не допомагали, наPROMив нові задні пружини за 485 грн. взяв фобос з перемінним кроком стандартної висоти, навпроти старих чуть нижчі, але доміки не знадобились, вроді норм час покаже.
БК показав багато пропусків запалення в 3-му циліндрі,переставив КЗ в 2-й щоб взнати чи не свічка часом,приказала довго жити одна з катушок,взяв недорогу аля завод(320 грн),за бош жаба давонула(750),машинка стала краще їхати,перестала підтуплювати і "думати" на малому газу.
на одному фото машина пуста,на другому-320 кг,об,єм 1куб,якщо вврити докам на товар :gvozd:

gray-black

товариш продає 15-ті колеса з резиною,вчора поставили на тачу для тесту,проїхав 200 км,думав брати,але не буду бо + мало:
-вигляд
-не так відчуваються дрібні ями
-при вивороті не затирає гума 185/60,ззаду при загрузці теж,195/55
по мінусам:
-втрата динаміки,думаю і розхід побільшає
-жорсткіше(можливо через літню гуму)
-важче крутити кермо
upload free pictures

Sergik32

Як скаже ЮКОН, не заважай машині працювати, постав те що треба.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

gray-black

Цитата: Sergik32 від 27 Січня 2020, 08:45:38
Як скаже ЮКОН, не заважай машині працювати, постав те що треба.
я і не заважаю,на літо хотів 15-ті тапки,але залишусь на 14-х

Sergik32

але машинка класна, вмістка, тиха і синя
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

_Oleksandr_

Цитата: gray-black від 26 Січня 2020, 23:05:53-втрата динаміки
Как меряли или "на глаз"? А какая резина (размерность) на 14-ых?

gray-black

Цитата: _Aleksandr_ від 27 Січня 2020, 12:31:01
Цитата: gray-black від 26 Січня 2020, 23:05:53-втрата динаміки
Как меряли или "на глаз"? А какая резина (размерность) на 14-ых?
міряв попоміром }-),на 14-х перед-175/65,на зад-185/60 :ok:

gray-black

пробіг 90 000
замінив масельце і фільтр.
переторможує задок,а це не є гуд,хотів чаклуна порегулювати,дудки-закис заіржавів,думаю тюнячити клапана з ланосовського гтц,по грошах буде як новий чаклун,але як на мене ефективніше набагато,бо його геморно норм.відрегулювати :facepalm:

Sergik32

що за фільтр такий стрьомний, я колись такого вроді ставив, вистачило на пару км, потім курва лампочка світила як заведу пару секунд. зняв і поставив WIX 7168 проблем немає

gray-black

Цитата: Sergik32 від 31 Січня 2020, 08:16:37
що за фільтр такий стрьомний, я колись такого вроді ставив, вистачило на пару км, потім курва лампочка світила як заведу пару секунд. зняв і поставив WIX 7168 проблем немає
який в магазі був найкращий,такий і взяв,знайомий продаван бив себе в груди що хороший,500 км проїхав все добре :ok:

Romka

500 км  :-D
Бачу машина інша,а возня та сама! Авто для душі  :lol:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: Romka від 31 Січня 2020, 14:56:29
500 км  :-D
Бачу машина інша,а возня та сама! Авто для душі  :lol:
Звичка напевне, першою машиною має бути мерседес, щоби шкідливих звичок не набиратись.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion