Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: vladishtm від 11 Лютого 2020, 19:37:11
Цитата: Володимир від 11 Лютого 2020, 12:35:58
Цитата: vladishtm від 10 Лютого 2020, 21:17:53Просто я подумав чи не занадто відхилення УОЗ на 20% для корекціі обертів
В тебе є графік "T43 Кут запалювання регулятора холостого ходу", можеш поправити якщо думаєш що занадто.

Цікаво - ну там змінити все вверх. чи вниз, чи змінити весь нахил.... але коли змінюють форму? для того ж хоча б стенд тре мати - чи так от балди? Якщо двиг. той же - то як так можуть різнити? :wallbash: Хіба  як що робиться  "під себе відкатати". Тоді питань нема.
Від балди не можна, те що від нуля більше ніж на 50-100 обертів, повинно забезпечувати оберти холостого в перехідних режимах, щоби коли наприклад включив нейтраль і відпустив газ оберти не падали миттєво завершуючи падіння провалом з можливою зупинкою двигуна, а плавно опускались до бажаних обертів холостого. Те що близько нуля має максимально забезпечувати стабільність холостого залишаючи РХХ без роботи.
Цитата: Vitaliy. від 11 Лютого 2020, 22:03:37
https://lh3.googleusercontent.com/3wY40qyXkgDXKbL8gPpVc6JMB-S_8oeG2e0KHgrMXGJK54S_kqWbsVNnbbF3fRoO2DwjfA=s119
Ничерта неполучается фото с инета вставить. Вопрос такой, есть разного рода зажимы, крокодилового типа. Как небольшие, так и большие. К нему идёт один провод, то ли паяется внутри одной ноги, то ли прикручивается, не суть. Вторая нога крокодила торчит торчком, и когда берёшь за провод, то эта нога как рыболовный крючёк цепляется за всё подряд. Кто что посоветует, чтобы избавиться от этой напасти?
Так ніби вже все давно придумали до нас.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vitaliy.

Цитата: Алекс від 12 Лютого 2020, 11:36:04
В варианте "от ручек по проводу "  разгружается от тока пружина "крокодила"
У мощных крокодилов это у меня давно учтено, и продублирована косичка внутри крокодила. А для слаботоковых цепей это не актуально.
Цитата: Алекс від 12 Лютого 2020, 11:36:04
Но правило не тащить за провод нарушается все равно
Так я ж не таскаю как тузика на прогулку ) Просто беру, а тот крючёк цепляется за всё рядом лежащее постоянно.
Цитувати виділенеТак ніби вже все давно придумали до нас.
На этих маленьких, со временем пластмасса дубеет. Речь шла о более крупных крокодилах.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Сволочь

кто мешает отмерять шланг, в нем вымерять середину, сделать в шланге отверстие, через него завести провод на место его крепления, и одеть шланг на ручки крокодила?
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

vladishtm

Цитата: Володимир від 12 Лютого 2020, 15:39:57
Цитата: vladishtm від 10 Лютого 2020, 21:17:53

Цитата: Володимир від 12 Лютого 2020, 15:39:57
Від балди не можна, те що від нуля більше ніж на 50-100 обертів, повинно забезпечувати оберти холостого в перехідних режимах,...
А можна ще трохи про Т43? Якщо без нюансів, то по всьому графіку  УОЗ для ХХ фактично зменшили значення кута в ДВА рази. Це погано, мало, чи ще норма? Чого бажають цим добитися?
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Володимир

Намагались добитись стабільгого ХХ, але що з того вийшло, то можеш тільки ти сказати, так як юзав дві прошивки.

Romka

У мене ця прошивка, з ХХ все добре - досить стабільно тримається, але ще раз кажу, щу у мене РХХ GM Made in Mexico. Прошивка відкатувалася на різних Славутав автоцентру укравто, так сказав прошивальщик, де його основне місце роботи.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: Romka від 13 Лютого 2020, 16:02:33
У мене ця прошивка, з ХХ все добре - досить стабільно тримається, але ще раз кажу, щу у мене РХХ GM Made in Mexico. Прошивка відкатувалася на різних Славутав автоцентру укравто, так сказав прошивальщик, де його основне місце роботи.
Про якість того графіка можна судити тільки по тому в якому діапазоні на ХХ оберти відхиляються від заданих, чим менший діапазон, тим краще.

vladishtm

Цитата: Володимир від 13 Лютого 2020, 15:51:31
Намагались добитись стабільгого ХХ, але що з того вийшло, то можеш тільки ти сказати, так як юзав дві прошивки.
По мені, то вона краще себе веде з ХХ ніж та 111та. Устойчива так би мовити. Погано що вона в мене толком і прогрітись не встигає. Практично немає де ( де можна було б  -вже оглядаюсь - бо менти вже поцікавились " а який це діду у вас був скоростний режим?  }-) }-)
За  розход - це не моє бо їжджу мало. І як пенс однозначно хотів би маленький розход  :(  :-D Не грачую.
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Romka

Питання дня!
Який краще бачок і кришка - з Ланоса чи Шкоди.
І що простіше встановити?

Бо курва знову, походу, тріснув. }-)

Sergik32

ставлять лано і він працює, ставлять шкоду і він працює і ставлять фольца і він працює. в мене фольцовський, працюває. з лайносовським менше мороки, там тіко заглушити лишнього щтуцера тра і все, встановлюють на штатне місце, бо шкодофольцовський тра робити кріплення окреме
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Romka від 19 Лютого 2020, 09:40:29
Питання дня!
Який краще бачок і кришка - з Ланоса чи Шкоди.
І що простіше встановити?

Бо курва знову, походу, тріснув. }-)

Я за шкоду, він круглий, а при такій формі ніякий тиск його не деформує щоби в ньому появилась тріщина.

Romka

Там два наші шланги одягаються без проблем? І один патрубок треба заглушити?
Якщо немає датчика там теж треба глушити отівр???

Sergik32

у мене з фольца то там всього 2 патрубки, якраз під наші, тілько штатного трошки наростив бо цей шарик стоїть не так блицько як стоковий, і є датчик але в мене приборка плацкарт то я його і не заживлював
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Romka

Якщо купити ваговський бачок, без датчика в комплекті  - отвір під нього глушити  тре?

Sergik32

ну якщо отвір наскрізний то да, а він хіба не запаяний туди той датчик