Масло для КПП

Автор Alex Miha, 06 Січня 2009, 18:42:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

В кого яке масло в КПП

Aral
1 (1.1%)
Bizol
1 (1.1%)
BP
3 (3.2%)
Castrol
14 (14.9%)
Elf
7 (7.4%)
Fuchs
0 (0%)
Liqui Moly
6 (6.4%)
Mobil
7 (7.4%)
Motul
2 (2.1%)
Neste
1 (1.1%)
Ravenol
0 (0%)
Shell
2 (2.1%)
Total
0 (0%)
Venol
7 (7.4%)
XADO
16 (17%)
ZIC
9 (9.6%)
ТАД
18 (19.1%)

Всього голосів: 94

Sergik32

я поміняв сцепу і тепер у мене на холостих хрюкає коробка, але вижму сцепу і відпущу то пропадає, або міняє звук хрюкання, буває взагалі тихо. думав що вижимний крутиться, хоча люфт на вилці дець 5-6мм до упора, на пездалі то десь 20-25-30мм. одним словом не панятная херня. може первичний вал, точніш підшипник. Я поклав на цю проблему і не переймаюсь. Масло залите могул 80в90 і плюс ко всєму залив ЕРку, тіпа кандіцанєр метала. Скажу чесно, включаються передачі на гарячому легко, може просто савпадєніє і за 44 тисячі км вже притерлася, але поки не грішу на коробку, по трасі на 5-тій не виє, чутно трошки що то 5-та.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Sergik32 від 17 Березня 2020, 08:36:34
я поміняв сцепу і тепер у мене на холостих хрюкає коробка, але вижму сцепу і відпущу то пропадає, або міняє звук хрюкання, буває взагалі тихо. думав що вижимний крутиться, хоча люфт на вилці дець 5-6мм до упора, на пездалі то десь 20-25-30мм. одним словом не панятная херня. може первичний вал, точніш підшипник. Я поклав на цю проблему і не переймаюсь. Масло залите могул 80в90 і плюс ко всєму залив ЕРку, тіпа кандіцанєр метала. Скажу чесно, включаються передачі на гарячому легко, може просто савпадєніє і за 44 тисячі км вже притерлася, але поки не грішу на коробку, по трасі на 5-тій не виє, чутно трошки що то 5-та.
Тот случай когда тебе кондея нима а коробке есть)
та тарабанит тот выжимной на всех славутах. Забил правильно сделал... Раз тарабанит рас нет  :ok: так и должно быть  :-D

Володимир

Цитата: Валера від 16 Березня 2020, 21:31:08
Посоветуйте масло что б не тарахтела коробка на холостых в жару как дизель, лью постоянно luxe GL5 80/90
Можна і нігрол залити, але це не допоможе, проблема в щепленні чи несоосності КПП з Маховиком. Диск Валео часом не стоїть?
Може вийшла несоосність ПКК з маховиком, зазвичай в людей так буває після знімання КПП, я коли свою КПП крутив до двигуна, то вона була підвішена і з натягом.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Валера

Цитата: Володимир від 17 Березня 2020, 10:00:26
Цитата: Валера від 16 Березня 2020, 21:31:08
Посоветуйте масло что б не тарахтела коробка на холостых в жару как дизель, лью постоянно luxe GL5 80/90
Можна і нігрол залити, але це не допоможе, проблема в щепленні чи несоосності КПП з Маховиком. Диск Валео часом не стоїть?
Може вийшла несоосність ПКК з маховиком, зазвичай в людей так буває після знімання КПП, я коли свою КПП крутив до двигуна, то вона була підвішена і з натягом.
Диск AT стоить,а когда выжимаю сцепу то не тарахтит.

Жулик

Володимир фигни не посоветует он знает толк в соостности и отцентрированости, он все центрует от тормозных дисков до опор амортов в стаканах!
П.с это шутка такая )

Sergik32

ну ставив сцепу по центровці вроді все рівно, ну мені просто цікаво чого в одному положенні хрюкає, а вижму і відпущу сцепу і все проходить
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 17 Березня 2020, 11:40:42
ну ставив сцепу по центровці вроді все рівно, ну мені просто цікаво чого в одному положенні хрюкає, а вижму і відпущу сцепу і все проходить
Тому що не факт що шліци в диску щеплення завджи розміщені по центру відносно диску, там ж є зазор, тому якщо є несоосність то обертаючий момент на первинний вал буде передаватись з пульсаціями, а коли відпустити щеплення, диск зміщуєтсья відносно корзини, і може попасти в таке положення де пульсацій не буде, чи просто шліцева частина відцентрується відносно диску.

Колись в мене на таврії такий дизель був, то одного разу попробував втикати всі передачі крім задньої без вижиму зчеплення, коли дійшов до 5-ї, то дизель зникав.

Sergik32

та я не переймаюсь, ну вижав лишній раз і відпустив і все прошло, зато сцепа робить мяко і не клює як раніше,

Володимир

Цитата: Sergik32 від 17 Березня 2020, 21:27:14
та я не переймаюсь, ну вижав лишній раз і відпустив і все прошло, зато сцепа робить мяко і не клює як раніше,
Це факт, не все те золото що завод.  :-D

Sergik32

да, тут точно, хто ж знав шо на заводі не затягнуть одного болта в колінвалу і не промажуть його херметиком і воно мені засре все.

ВКБ

У мене хрюки пропали...були теж. Сцепі вже десь 70тис. Валєо.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

Валєрій, може і 5-та в тебе вити..зношена. Коли косозубка ниє виє чи жужить це вже їй кінець по п.ятну контакту . Косозубка по природі беззвучна і якісна пепедача і без мастилпюа нечутна майже.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: ВКБ від 13 Квітня 2020, 09:04:30
Валєрій, може і 5-та в тебе вити..зношена. Коли косозубка ниє виє чи жужить це вже їй кінець по п.ятну контакту . Косозубка по природі беззвучна і якісна пепедача і без мастилпюа нечутна майже.
В мене 5-та вила з салону, не думаю що там ставили зношені деталі, але після замінимасла на рідше ніж те що залили на заводі, вити перестала.

Sergik32

в мене також підвивала, міняв на 75в90 тоже підвивала, зараз 80в90 і ще плюс кандіцанєр метала (паібітіль трєнія ER) працює тихо-легко- не виє

_Oleksandr_

Цитата: Sergik32 від 13 Квітня 2020, 14:27:48зараз 80в90
Какой тип масла - минералка, синтетика, полусинтетика?