Щоб не клювала носом на 1-2 передачі після розгону з обертами 2-3тис.

Автор ВКБ, 06 Серпня 2021, 15:30:47

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Шановне панство, то все ж таки який діагноз остаточний і який параметр, коли при прогазовці на ХХ оберти падають швидше ніж 1000 обхв/ в секунду?

Я як завжди по літу пивоварю...темне нефільтроване холодне і з газком..., експрес метод визрівання в жару тиджень....уууу норм, 8% спирту є. Вартість 1 літру вийшла у мене 5грн. Хміль дикий звичайний підзаборний з чистого місця. Солод ферментований покупний по кількості для зувару.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: ВКБ від 17 Серпня 2021, 20:09:41
Шановне панство, то все ж таки який діагноз остаточний і який параметр, коли при прогазовці на ХХ оберти падають швидше ніж 1000 обхв/ в секунду?
Не раз вже писав, у прошивці є константа "C53 Мінімальна швидкість виходу привідкривача ((об/хв)/сек)", ставиш швидкість яку треба, коли газнув до обертів "C51 Оберти увімкнення режиму привідкривача (об/хв)", оберти будуть опускатись плавно по графіку "T44 Установка припривідкривача".
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Цитата: Володимир від 18 Серпня 2021, 09:20:50
Цитата: ВКБ від 17 Серпня 2021, 20:09:41
Не раз вже писав, у прошивці є константа "C53 Мінімальна швидкість виходу привідкривача ((об/хв)/сек)", ставиш швидкість яку треба, коли газнув до обертів "C51 Оберти увімкнення режиму привідкривача (об/хв)", оберти будуть опускатись плавно по графіку "T44 Установка припривідкривача".

Дякую, тепер второпав.

Тоді питання чому вимкнена паливоподача на хх више 1600 обертів? Тобто це в графіку Т44 так обмежено?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.