Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Sergik32

ну на всмоктуючий то там можна і з ниткою, він там не напружений, при умові що сітка в баку не забита, бо тоді його почне плющити.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

vladishtm

Цитата: Skiper від 27 Січня 2023, 13:17:13Який паливний шланг поставити на подачу від бензобаку до електробензонасосу на інжекторну.
Від бензобаку ло насоса тиску немає. Там бензо/маслостійкий (в червоній тряпці) Але якщо в тебе і там бистро протікає- міняй заправку. Після насоса між фільтром, над вихлопною і під капотом перед рампою є тиск (при несправній/забитій обратці може до 5-7атм). В мене ялобенз з"їдав любі за неділю. Більше такий не беру. Поставив після насоса і фільтра і над вихлопною ПВХ (15атм) але як вказував Володимир - бензин їх не розчиняє тиск 15атм  :psih: але хомути погано обжимають, треба підтягувати бо починає з часом протікати.
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Skiper

Цитата: vladishtm від 01 Лютого 2023, 14:30:10Від бензобаку ло насоса тиску немає. Там бензо/маслостійкий (в червоній тряпці) Але якщо в тебе і там бистро протікає- міняй заправку.
В чорній нитці від бензобаку до насоса з 2007 року, не протікає, але від старості резина вже стала липка. Потребує заміни на аналогічний, аби не потріскався. Тому і питаю, від якого виробника ставити, головне якість, по грошам близько 200 грн. за метр. Дивився на Gates з діаметром внутрішнім 8 мм, але кажуть, що тріскається, звичайного БРТ 8Х15Р не знайшов.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

drone

Подскажите, что за две свободные маленькие клеммы висят под рулем в стандарте на розовом и коричневом с красной полосой проводах?
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Володимир

Може прикурювач якого нема в авто, до нього там три провода має йти, маса, +12, і підсвітка.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Чи бортову розетку, яка мала бути в районі рульової колонки.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Sergik32

ну на рульовій колонці є якась розетка, а от лишніх проводів я в своїй стандарті то і не бачив, я там достименно все облазив.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

drone

Цитата: Володимир від 06 Лютого 2023, 09:06:36Може прикурювач якого нема в авто, до нього там три провода має йти, маса, +12, і підсвітка.
Вряд-ли. Напряжения там нет ни при выключенном авто, ни при зажигании. Вообще из общего жгута отходят три провода одним жгутиком. Третий, белый с красной полосой, идет на нижнюю колодку приборки. На нем "+" после зажигания. Остальные два просто висят скрученные в резиновых кембриках.

Цитата: Romka від 06 Лютого 2023, 13:03:01Чи бортову розетку, яка мала бути в районі рульової колонки.
Розетка есть.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

vladishtm

Купив ремінь ГРМ "Gates" 5027 94х19 (штрих код 54), та натяжний ролик мелітополь 2014рік.
1) Погані варіанти чи нормальні? Ремінь написано  Славута 1.1???? В мене 1.3  :dunno:
2)Хочу спочатку замінити ролик, то я зроблю це так щоб не збити  ВМТ, є якісь перестороги?
Славута 1,3Li 2009

Сергей

Цитата: vladishtm від 17 Лютого 2023, 19:09:33Купив ремінь ГРМ "Gates" 5027 94х19 (штрих код 54), та натяжний ролик мелітополь 2014рік.
1) Погані варіанти чи нормальні? Ремінь написано  Славута 1.1???? В мене 1.3  :dunno:
2)Хочу спочатку замінити ролик, то я зроблю це так щоб не збити  ВМТ, є якісь перестороги?
Поставил авто на ручник и меняй ролик и ремешок.

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

vladishtm

А в ролику  треба міняти, чи добивати туди змазку? Зараз він наче змазаний,  був доволі герметично запакований. На підшипнику спереді кришка з кільцевим  фіксатором. Може зняти кришку і туди набити якоїсь синьої високооборотної смазки?
Цитата: Сергей від 17 Лютого 2023, 19:53:14Поставил авто на ручник и меняй ролик и ремешок.
але ж  ручник то задні, він не тримає передні від провороту. Мабуть включити 1 передачу.
І якщо в мене наче до міток немає претензій, то я можу міняти ремінь в любому положення колінвалу, чи краще все ж виставити спочатку по мітках, а потім вже знімати одівати? Колінвал на першій передачі я так розумію не прокруте, а распред вал, він легко прокручується? чи можна не боятись?
Славута 1,3Li 2009

Сергей

Цитата: vladishtm від 17 Лютого 2023, 20:14:07А в ролику  треба міняти, чи добивати туди змазку? Зараз він наче змазаний,  був доволі герметично запакований. На підшипнику спереді кришка з кільцевим  фіксатором. Може зняти кришку і туди набити якоїсь синьої високооборотної смазки?
Цитата: Сергей від 17 Лютого 2023, 19:53:14Поставил авто на ручник и меняй ролик и ремешок.
але ж  ручник то задні, він не тримає передні від провороту. Мабуть включити 1 передачу.
І якщо в мене наче до міток немає претензій, то я можу міняти ремінь в любому положення колінвалу,
Зачем что-то крутить-вращать? Просто старые з/ч снимаем, а новые на их место.

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

vladishtm

Цитата: Сергей від 17 Лютого 2023, 20:44:58Зачем что-то крутить-вращать? Просто старые з/ч снимаем, а новые на их место.
Ну я мав на увазі, що якось випадково, щось проверну. Бо наскільки зрозумів, той ремінь внизу і ті упори що внизу для кришки поморочать. П місця мало для рук. А так, звісно буду старатись    :wallbash:
Славута 1,3Li 2009

fletron

Помогите снять переднее колесо,4часа убил на попутку снять а толку ноль .  Прикипело между барабаном и диском .Пробовал размочить заливал кипятком три раза. По диску стучал перфоратором. С под машины ногами пробовал выбить. Осталась ода у мне идея вандальная , подварить к диску обратный молоток.
 У кого ка кие идеи как его стянуть.

vladishtm

Цитата: fletron від 17 Лютого 2023, 21:42:59Прикипело между барабаном и диском .Пробовал размочить заливал кипятком три раза. По диску стучал перфоратором. С под машины ногами пробовал выбить. Ост
На передке - колеса - Славути немає барабана. До чого міг "прикіпіти" колесний диск:psih:  :dunno:  він же на трьох гайках всього?  :wacko: 
Чи може мова про алюмінєєвий фланець та диск тормоза переднього?  Так вони "злипаються". По перше (на всяк випадок) може ти не відкрутив ще три маленьких гвинтика на алюм. фланці які тримають його за тормозний діск? (всього виходить 6 точок, три колесний діск, три фланець і тормозний діск). А далі - пройтися по периметру між фланцем і диском вд-40, а потім тонкий але міцний ніж потроху вколачуємо по кругу між алюм. фланцем і тормозним діском -все розділиться нікуди не дінекться. І вже ТІЛЬКИ після цього відкручуемо шість болтів які тримають фланець до ступіци. Знімаємо фланець, знімаємо тормозний діск іт.д.
Славута 1,3Li 2009