Саб своими руками!

Автор Camel Trophy, 30 Січня 2009, 11:44:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: LonelyWolf
Цитата: Кучерявий
Цитата: Kritikти бюджет краще назви)
Ще одна слувута :P
А был ли смысл? ИМХО - оно того не стоило. Но это личное мнение.
Ну нехай це буде твоєю думкою, в мене інша думка. Якщо хочеш про це поговорити, то давай вже мому боротовику.

модери-почистіть
Вже НЕ хочу BMW

LonelyWolf

Тема почищена. Просьба в дальнейшем строго по теме.

Антон Вегас (а вы не догадывались?)

так награда в  номинации \"новичок\"!
бюджет и фронт работ явно не пропорциональный
:/:ermm:
едем с 4000 до 6000( а потом до 8000 нам в зад бьет поезд )

Skiper

Для продвижения дальше для получения наград необходимо что-то переделывать, и я думаю, что об этом сказали судьи на соревнованиях и Кучерявий об этом знает, но молчит.
 Так что дальше в планах?
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Володимир

Цитата: белочник-стрелочниктак награда в  номинации \"новичок\"!
Там обмежень по бюджету нема, так що не нада ля ля, ти не бачив на яких компонентах були машини в мому класі! От візьми і сам спробуй свої сили на ЕММА - тоді побачиш як там просто кубок заробити :d З іншої сторони любі самі дорожчі компоненти можуть ніфіга не звучати якщо їх неправильно встановити.
Я би і в любителі пішов, але інстал не був готовий до цього класу. От цього року я вже піду вище.
Вже НЕ хочу BMW

UFO

Все похвалы в личку,пожалуйста. В теме - вопросы и советы. LonelyWolf

Володимир

Цитата: белочник-стрелочниктак награда в  номинации \"новичок\"!
Хочу ще добавити щоб ви не думали що я якийсь багатий буратіно, і мені нєфік де гроші діти, просто мені цікаво цим займатись. Я вважаю що в кожного має бути захоплення.
До теперішньої системи я йшов два роки.
Якщо думаєте що на змаганнях перемагає бюджет- не погоджусь. Важливіше правильний підхід. Он в 2008 році я виступав в класі дебют на дуже простій системці  (кому цікаво, можу описати), зайняв п\"яте місце з восьми. Судив мене сам головний суддя і він відмітив що звукяк для такої простої системи дуже навіть класний, був момент, що він навіть не повірив що мої компоненти так звучали, і думаю, що війшов би в трійку переможців, але конкретно мене завалили на інсталі - позор мені страшний! З тих пір я величезну увагу приділяю інсталу , і вже в минулому сезоні я отримав 100 балів за інстал з 100 можливих.
Такщо ще раз повторюсь-бюджет рішає, але далеко не все.
Вже НЕ хочу BMW

Антон Вегас (а вы не догадывались?)

Я оперирую классификацией iasca по SQ.
\"не надо ля-ля\" - Вы не знаете ни моих авто, ни тех, с кем я консультируюсь по авто-звуку, ни планов по выступлению , поэтому не ТЫкайте(мы об этом не договаривались, ведь так?) и не назидайте авторитетом, а делитесь опытом.
едем с 4000 до 6000( а потом до 8000 нам в зад бьет поезд )

Володимир

Цитата: белочник-стрелочникЯ оперирую классификацией iasca по SQ.
\"не надо ля-ля\" - Вы не знаете ни моих авто, ни тех, с кем я консультируюсь по авто-звуку, ни планов по выступлению , поэтому не ТЫкайте(мы об этом не договаривались, ведь так?) и не назидайте авторитетом, а делитесь опытом.
Ну так вкажіть пункт правил де мова іде про бюджет-це раз. І два-я приймав участь в змаганнях ЕММА, і правили я знаю на достатньому рівні, а Ви про аяску.Тому не розумію що Ви тим хотіли сказати.
З ким Ви консультуєтесь-це Ваша особиста справа, а може ми і маємо спільних консультатнтів(всі консультаціїї я отримував по телефону від суддів ЕММА і IASCA) :)
Тикати Вам більше не буду, вибачте, я на форумі новий і звернув увагу що тут всі ТИкають-думав так принято.
Про авторитет також незрозумів.
Досвідом поділюсь без проблем, тільки для того треба щоб конкретні питання задавали.
З повагою, Володимир Михайлович.
Вже НЕ хочу BMW

Роман

Сможет ли ето чудо работать в закрытом ящике? Если да то какой обьем?

WOW-10F
Fs Гц, 35,75
Qms  9,91
Qes  0,78
Qts   0,72
Re Ом, 3,34
Area (Sd), см2, 390,57
Vas (Sd), л 75,32
Mms (Sd) г 56,37
Cms (Sd) мкм/Н,  352
Bl (Sd) Тл·м, 7,37
SPLref (Sd) дБ, 92,1
Xmax мм, 4

Skiper

Цитата: ElMasterСможет ли ето чудо работать в закрытом ящике? Если да то какой обьем?

WOW-10F
Основное отличие в том, что сабвуферы Prology WOW-10F/12F расчитаны на установку с оформлением (\"акустический экран\"), т.е. в заднюю полку. В таком варианте исполнения корпусом является объем багажника. Так как объем багажника достаточно велик - этот вариант акустического оформления называют Free Air. Сабвуферы Prology WOW-10/12 расчитаны на установку с акустическим оформлением типа \"Закрытый ящик\" или \"Фазоинвертор\". Об этом пишет официальный сайт http://www.prology.ru/asp/support/1
Slavuta 1.2SI by Skiper

Skiper

!!! Для этого есть ЛС. Тема о другом
Slavuta 1.2SI by Skiper

Володимир

Тут Skiper цілком правий, якщо є можливість, то поміняйте динамік щоб був без бікви Ф.
Для бюджетного саба я використовував такий ДЛС http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=985
незнаю чому вони там пишуть фріейр, але в мене в ящику 21л він сбе прекрасно почував (виробник рекомендує ЗЯ 20-25л).Усілка потужного не потребує. Як Рамштайна включав то страшно робилось :|
Вже НЕ хочу BMW

Женя

да уж, Кучерявий, разное у нас понимание слова \"бюджетный\" ))))
этот М110 стоит около 70 уе... а пролоджи WOW10 - около 40 уе ))) так что думаю если человек  думает об этом сабе, то 30уе (разница почти в два раза) ему не приемлима :whistling:
это если выбирать между сабом за 300 и 330 уе - то тут не сильно задумываешься о разнице в цене...

Роман

Lazar Ета разница погоду не делает...

Пролежень скорее всего так... поиграться...