Курс гривні (без політики)

Автор Устинов Сергей, 16 Лютого 2015, 18:38:33

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Алексчук

Цитата: Salek від 10 Квітня 2018, 13:54:25
Цитата: Sergik32 від 10 Квітня 2018, 13:47:07
ми не пугаємо а оптимістично дивимось на нову майбутню ціну
Та сука обычно нас следом тянет.
Ну посмотрим.

Здается мне, что товарисч пытался развязать политический срач. Во всяком случае, зачем нам курс рубля к доллару?

Toris

Цитата: Salek від 10 Квітня 2018, 12:16:28Ну шо  :wacko: может в этот раз нас уже не зацепит!
Салєк, шо за ахтунг? Поділив наш курс продажу 32,24 на 72,10 руснявого і отримав теперішній курс гривня/рубль.

Тобто там все стабільно. Якесь зрадофілко нагнітає. }-)

Володимир

Цитата: Salek від 10 Квітня 2018, 13:54:25
Цитата: Sergik32 від 10 Квітня 2018, 13:47:07
ми не пугаємо а оптимістично дивимось на нову майбутню ціну
Та сука обычно нас следом тянет.
Ну посмотрим.
Ну сьогодні навпаки, можливо вже пристосувались.
https://www.epravda.com.ua/news/2018/04/10/635826/
https://www.epravda.com.ua/news/2018/04/10/635833/
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

Цитата: Володимир від 10 Квітня 2018, 14:26:26Ну сьогодні навпаки, можливо вже пристосувались.
https://www.epravda.com.ua/news/2018/04/10/635826/
https://www.epravda.com.ua/news/2018/04/10/635833/
Вчора на очі потрапила новина, що соцмережі РФ баттхертують з приводу, що А.Пугачова стала громадянкою Кіпру і дає драла з руssії. Сама Примадонна заспокоїла, що лише хату купили. А сторонні джерела пояснили, що то такий спосіб обійти санкції: власти 2 млн.доларів в економіку Кіпру і отримати громадянство, щоби бути безвізовими громадянами Кіпру. Можливо, не одна Примадонна так робить і долар став більш популярним. Перепрошую за політику, але в нас така економіка, геть політична.

Такий собі спосіб:
1) отримати іноземне громадянство;
2) отримати безвіз;
3) офіційно врятувати гроші.

Toris

Ха, таки не зрадофілко, а на руссії Центробанк сьогоднішній євро по 71,8847 на завтра піднімає до 76,8522.

"Официальный курс евро на завтра, 11 апреля, будет составлять 76,85 российских рубля за один евро."

Подробнее на Рамблер/финансы... https://finance.rambler.ru/currencies/EUR/?utm_source=head&utm_campaign=self_promo&utm_medium=search&utm_content=finance&utm_term=EUR

Чекаємо, що буде післязавтра у нас. Ламанутись за валютою зараз, чи що? Куплю хоч 100 доларів... :(

Жулик

Жулик

Цитата: Salek від 10 Квітня 2018, 16:44:24
Цитата: Жулик від 10 Квітня 2018, 16:32:27
И гречки тре купить  :rofl:.
Соль,спички,тушенка. :(
Я покупал баксы по 28 вроди и про..ся, но такое очучение что не на долго  :-D

Володимир

Цитата: Жулик від 10 Квітня 2018, 16:48:49
Цитата: Salek від 10 Квітня 2018, 16:44:24
Цитата: Жулик від 10 Квітня 2018, 16:32:27
И гречки тре купить  :rofl:.
Соль,спички,тушенка. :(
Я покупал баксы по 28 вроди и про..ся, но такое очучение что не на долго  :-D
Якщо падає доляр, то значить найближчим часом національний банк буде купувати велику партію долярів, а якщо росте, то значить буде скидувати і потім курс зразу знову йде вниз.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Тогда курс должен стоять на месте, но на практике шото не то.
https://gazeta.ua/articles/economics/_grivnya-stala-odniyeyu-z-najmicnishih-valyut-snd/831052
Ура, да шото не весело  :beee:

SWarlock

Жулик, тут надо смотреть не в сторону шоколадной пропаганды, которая выставляет все в нужном русле, а думать своей головой. ;)
Для того, чтобы было что анализировать, нужны исходные данные.
Желательно взять информацию из разных источников, например:
Средние зарплаты в Европе: уровень зарплат по странам Евросоюза, таблицы зарплат в 2018, 2017 году
Всемирная карта: сравните Стоимость жизни в Украине и других странах
График: минимальная зарплата в разных странах мира
Если вкратце, то мы далеко не в лучшем месте (именно не "на", а "в") и видим не свет в конце туннеля и не Луну. Мы видим дырку в *опе, просто мы очень глубоко внутри. Главное, двигаться на этот свет, а не от него.
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Алексчук

Цитата: SWarlock від 10 Квітня 2018, 19:44:15
Жулик, тут надо смотреть не в сторону шоколадной пропаганды, которая выставляет все в нужном русле, а думать своей головой. ;)
Средние зарплаты в Европе: уровень зарплат по странам Евросоюза, таблицы зарплат в 2018, 2017 году
Если вкратце, то мы далеко не в лучшем месте (именно не "на", а "в") и видим не свет в конце туннеля и не Луну. Мы видим дырку в *опе, просто мы очень глубоко внутри. Главное, двигаться на этот свет, а не от него.

Но при этом нужно обязательно начинать новости о падении гривны с информации из России.

Да да, именно из России по другому его голова не работает. Места в политичке ему мало!

И таки да, ув. админ, хочу заметить, это не я этот срач начал. Не я!

Цитата: Salek від 10 Квітня 2018, 12:16:28
                Ну шо  :wacko: может в этот раз нас уже не зацепит!

Жулик

Да срал я на те новости, я живу на свете с 89года и все это время если и падал доллар то не на много а потом рос на много...

Вот в таком свете я и живу  :rolleyes:.

vol4ok7

Цитата: Алексчук від 10 Квітня 2018, 19:59:58
Цитата: SWarlock від 10 Квітня 2018, 19:44:15

Но при этом нужно обязательно начинать новости о падении гривны с информации из России.

Да да, именно из России по другому его голова не работает. Места в политичке ему мало!

И таки да, ув. админ, хочу заметить, это не я этот срач начал. Не я!

Цитата: Salek від 10 Квітня 2018, 12:16:28
                Ну шо  :wacko: может в этот раз нас уже не зацепит!

Да то что ему места мало в политичке ,это давно всем понятно!Вот только не админу ,а может и ему понятно...

Toris

Та що ви так нападаєте на Салєка? Тут, можна сказати, унікальний тест накльовується, а вам на рассєю абідна. :facepalm:
Не по Польщі з Німеччиною ж нам прогнозувати курс гривні, еге ж?

Якщо руссія обвалиться, порівняємо, що буде в нас. Заодно оцінимо реформи на прикладі валютного ринку.

P.S. І взагалі, он, взяти Алекса: живе собі чоловік спокійно в РФії, дихає рівно і Салєк йому не муляє. А муляє лише жителям Нью-Васюків Нью-ПМР та трохи внутрішній ваті, для яких Салєк - то політика, а політика - то Салєк.

P.P.S. До мене дійшло: в окупованих територіях основна валюта - руснявий рубль. Опуститься рублик - соціально незахищеним категоріям стане ще гірше. Аж тут Салєк - акі свідєтєль падєнія рубля при парадє і на бєлом конє побєдоностно вєщаєт жопу.
Ось так ми плавненько прийшли до політики і згадуємо, що в союзі совочків була такая наука - політекономія. Тобто на теренах Вєлікой Совдепії політика та економіка на базисі марксизму-ленінізму діалектично зливаються в екстазі і коли ми говорим Ленин - подразумеваем Партия, говорим Партия - подразумеваем Ленин говоримо "політика" - розуміємо економіку, говоримо "економіка" - розуміємо політику.

Всьо, пора всі ці ваші економічні штучки вносити до розділу "Політика", бо договоримось до ручки. Понавидумували тут всіляких курсів... Тверда валюта - тушонка в банках, бензин та патрони. Все інше - пыль.

;)

Алекс

А шо мне на 'него'  }-) нападать ?Он шо,изменится?Взрослый сложившийся человек ..как и мы все  B)
Общаться с переходом на личности дело неблагодарное  :popcorm:
А так-то да,курсы валют взаимосвязаны ,и если кого-то пинают,то другому икается  :(
Щас к ЧМ вообще катавасия будет  :wallbash:
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328