Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 27 Листопада 2020, 13:10:31
Саша 1968 тут ти правий, книжечкою не підітрешся, скоби від степлера деручі. Да, в архіві все є. тут ото січас задачка, а чи не зкурвляться потім інші поставщики і не залуплять ціни вище ніж є зараз.
Їх завжди можна поміняти, хочеш менше ризиків, фіксуй ціну на рік, потім як не влаштує то поміняєш.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Олександр 1968

Саша 1968 тут ти правий, книжечкою не підітрешся, скоби від степлера деручі. Да, в архіві все є. тут ото січас задачка, а чи не зкурвляться потім інші поставщики і не залуплять ціни вище ніж є зараз.
Мене більше цікавить не це,бо все одно не вгадаєш.Якщо я наприклад виберу не місцевих бариг а нафтогаз.Коли виникнуть питання чи проблеми з обслуговування газових мереж чи обладнання,перепланування мережі помешкання,установка чогось нового,тощо.Чи не будуть в помсту мурижити з заборонами,строками,ціною?Їх хоч і ніби поділили на дві контори але реально то поки що одне ціле.

Володимир

З ціною думаю ні, бо щоби виписати рахунок, вони заносять в програму метраж прокладених трубк, кількість швів і т.д., далі рахунок друкує програма.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

drone

Грубо говоря есть два вида поставщиков: имеющие собственную добычу и газотрейдеры перекупы с еврохабов (ну их их смесь). Если перекуп может играться с объемами, с фиктивными банкротствами  и тэдэ, то физическим нужно куда-то физически девать добытый газ. Он то течет непрерывно, а хранение в ПХГ денежку стоит + потери на выветривание. Так что без олигополии им придется держать вменяемую цену. Да даже если олигпополия начнет задирать цену, привет облгазам, то тут же подтянутся трейдеры перекупы с еврохабов.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

drone

Цитата: Олександр 1968 від 27 Листопада 2020, 13:53:39
Мене більше цікавить не це,бо все одно не вгадаєш.Якщо я наприклад виберу не місцевих бариг а нафтогаз.Коли виникнуть питання чи проблеми з обслуговування газових мереж чи обладнання,перепланування мережі помешкання,установка чогось нового,тощо.Чи не будуть в помсту мурижити з заборонами,строками,ціною?Їх хоч і ніби поділили на дві контори але реально то поки що одне ціле.
Можно подумать что сейчас не мурыжат. А если есть блат, то от перехода на другого поставщика он не разблатнеет.

ВКБ

Електрика на підході щодо ціни . Цікаво б дійсні розрахунки побачить собівартості і бухзвітів.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

drone

Цитата: ВКБ від 27 Листопада 2020, 16:44:40
Електрика на підході щодо ціни . Цікаво б дійсні розрахунки побачить собівартості і бухзвітів.
Чтоб электрика конкурировала по цене нужно сначала вложить $1500-2000 в переоборудование отопления дома. Так что газовики продолжат вытягивать бабло налогоплательщиков через субсидии.

ВКБ

Тепловий насос бімба. У мене сушильна камера бош. При 0,6квт споживання виділяє 2кВт тепла

drone

Цитата: ВКБ від 27 Листопада 2020, 17:14:20
Тепловий насос бімба. У мене сушильна камера бош. При 0,6квт споживання виділяє 2кВт тепла
Тариф идет как для отопления электричеством или общий?

vladishtm

Цитата: Олександр 1968 від 27 Листопада 2020, 12:19:04Книжечкою важко навіть сраку витерти-вона не є фінансовим документом-тільки чек оплати.
Чек нічого не вказує чи був борг, чи заплатив ти його ну і тд. -просто факт перерахування сумми (на укрпошті, приват хоч пише кому і за що)).
При "звіряці" книжки газконтора пише - на таке то число такі то покази, борг відсутній, + ставлять свій підпис, і + ніхто тобі не заважає стребувати з них поставити печатку. З приват24 все так -просто здивований що серж цього не знав.
Але розпечатка від приват24 ще не доказовий документ - бо на ньому не буде мокрої печатки - а от на бАмажку тобі можуть вліпити печатку -і вже ні в кого не виникае бажання з тобою погратися. Приват24 сьогодні є завтра йок. А бАмажечку зберегти -ну це вже від тебе залежить чи сраку витерти чи зберегти. І суд знову ж таки відправить не приват24 за справкою а в газ контору. І якщо ти там годіков надцядь не звіряв -хто зна чи будуть вони ласкаві до тебе щоб не обдерти раз випала нагода. Тим більш шо ти їм плюнув  в морду і хочеш віддавати свої грошенята іншим.
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

drone

Цитата: vladishtm від 27 Листопада 2020, 17:41:23
При "звіряці" книжки газконтора пише - на таке то число такі то покази, борг відсутній, + ставлять свій підпис, і + ніхто тобі не заважає стребувати з них поставити печатку. З приват24 все так -просто здивований що серж цього не знав.
Але розпечатка від приват24 ще не доказовий документ - бо на ньому не буде мокрої печатки - а от на бАмажку тобі можуть вліпити печатку -і вже ні в кого не виникае бажання з тобою погратися. Приват24 сьогодні є завтра йок. А бАмажечку зберегти -ну це вже від тебе залежить чи сраку витерти чи зберегти. І суд знову ж таки відправить не приват24 за справкою а в газ контору. І якщо ти там годіков надцядь не звіряв -хто зна чи будуть вони ласкаві до тебе щоб не обдерти раз випала нагода. Тим більш шо ти їм плюнув  в морду і хочеш віддавати свої грошенята іншим.
На распечатке, если это справка, будет общедоступная ссылка на оригинал на сайте ПБ. Так что бумажка - это по-сути бумажное представление документа.

Кстати, о бумажках. Сейчас обратил внимание, что эти уху еды из  облгаза убрали EIC код из платежки. То есть его можно узнать или на сайте, или обратившись лично  к ним. А без него не оформить заявку на смену поставщика.

Vitaliy.

Цитата: Toris від 27 Листопада 2020, 08:44:32Залишковий малюнок протектора не більше 1 мм.
Тю, для меня это вполне рабочие тапки, летом донашивать. Не привык выкидывать то, на чём ещё пол года можно кататься.
Цитата: Володимир від 27 Листопада 2020, 09:38:31а тут в Віталія щей протектор в літніх на нулі
Убитые шины (по класификации Ториса), летом на задке докатываю. На передке этим летом до осени стояли ВС11 с примерно 2мм по центральной части.
Цитата: Володимир від 27 Листопада 2020, 09:38:31Також БЦ-10 хоч вона і в розмірі 155 але ширина протектора буде вужча ніж в літньої резини,
С чего это? Ширина беговой части обычно одинакова, то ли на новой то ли на почти лысых. Это у вело покрышек протектор круглый.
Цитата: Володимир від 27 Листопада 2020, 09:38:31також підозрюю що Віталій тиск в літніх шинах перед тим як зняти не міряв, і він був меньшим ні накачав зимові.
Ошибаетесь. Регулярно проверяю и подкачиваю. Насос с манометром, ножной с ручным приводом, колёса камерные.
Цитата: ВКБ від 27 Листопада 2020, 17:14:20При 0,6квт споживання виділяє 2кВт тепла
Та ти шооо, а ну пакажыыы  :-D

Прошу прощения, як казав великий политолог славутфорума, всё что касается железной дороги (помнишь перенесённое до политики видео?  ;) ) денег, державних посадових осиб, и прочего державного, що не касается наших машинок, то е пАлИтикАй  :hysterics: пАчИму така дискриминация?  :wallbash: Налицо предвзятое отношение к определённому участнику  :wallbash:
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

ВКБ

Віталя кондиціонер той же тепловий насос тільки навпаки. Перетворення там коеф3,5. Тобто переноситься тепло з одного радіатора в інший з витратами на перенос меншими. Тобто компресор спожив 1кВт, а перенос ткпла з вулиці в дім теплових 3,5 кВт. Газ в селі нафіг не треба. Читай теорію що воно таке.
Кондєй же не охолоджує  :-D він переносе (відбирає ) тепло з кімнати і в иносе на вулицю. Споживає компресор для руху газу 0,6кВт, а теплової перенесено на 2 кВт десь. Почитай шольдики на кон дєє  :psih:

User2108

Ще пару сторінок на форумі і матимемо вічний двигун :)

Vitaliy.

Спасибо Константин. Действительно, согласен.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх