Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Сволочь

Цитата: Алекс від 26 Листопада 2020, 13:21:17
Цитата: ВКБ від 25 Листопада 2020, 19:12:00
Бензостійкі чорні армовані ниткою в середині беріть як доктор інженер по гост прописав.
Год и он в дырочку ...точнее -в трещинку  :hysterics:
Моя думаль хто подскажет с другой авто  взять ...
Дешевле будет поменять шланги и заправку.
Вспомнилось: пару лет назад у Бузяна тоже шланги растворились.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Sergik32

Шановні коллєги запитання виключно по темі. Хто знає що за фішка така зараз з природнім газом на опалення, кажуть що можна перезаключати договір з поставщиком яким хочеш, головне щоб ціна влаштовувала. хто в темі, розкажіть
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Алекс

Цитата: Сволочь від 26 Листопада 2020, 14:11:05
Цитата: Алекс від 26 Листопада 2020, 13:21:17
Цитата: ВКБ від 25 Листопада 2020, 19:12:00
Бензостійкі чорні армовані ниткою в середині беріть як доктор інженер по гост прописав.
Год и он в дырочку ...точнее -в трещинку  :hysterics:
Моя думаль хто подскажет с другой авто  взять ...
Дешевле будет поменять шланги и заправку.
Вспомнилось: пару лет назад у Бузяна тоже шланги растворились.
Про шланги ГОСТ 10376 (напамять )  они мну на ЗИЛе достали ...Gates разве что ..но и он отличился тожить
А заправки ..два бака в год на брендовых
Но в последнее время да,перешол на самообслуживание FLASH ... подозрение шо и проблемы с бензопилами  не просто так
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Володимир

Цитата: Sergik32 від 26 Листопада 2020, 14:29:31
Шановні коллєги запитання виключно по темі. Хто знає що за фішка така зараз з природнім газом на опалення, кажуть що можна перезаключати договір з поставщиком яким хочеш, головне щоб ціна влаштовувала. хто в темі, розкажіть
Можна, розрахуйся зі всіма боргами в поточного постачальника, потім заходь на сайт постачальника з яким хочеш заключити договір реєструйся і заключай догові, для прикладу сайт https://gas.ua/ нафтогазу, там все розписано. У нас дехто заключив договір на рік ще в вересні, то ціна за куб 4 грн з копійками.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

Цитата: Sergik32 від 26 Листопада 2020, 14:29:31Шановні коллєги запитання виключно по темі. Хто знає що за фішка така зараз з природнім газом на опалення, кажуть що можна перезаключати договір з поставщиком яким хочеш, головне щоб ціна влаштовувала. хто в темі, розкажіть
Спочатку домовся з транспортувальником і просумуй з постачальником. :) Підозрюю, що облгази чинитимуть опір і ще будуть антимонопольні розборки.

ВКБ

А газопровід то наш і давно амортизований, народ і громади власники. Лише витрати утримання і капвливання якщо заміни чи розвиток системи газопроводу.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

vladishtm

Цитата: Володимир від 26 Листопада 2020, 14:45:43Можна, розрахуйся зі всіма боргами в поточного постачальника,
Вот вот, ось тільки проскакувала в інеті інфа (кажись на статтю в цензорі чийсь комент), що поточний поставщик тоді відкопує якісь не слабі борги......., типу поки ти з ними вони мовчать..... і  ти навіть в суд не захочеш. Шось мені це нагадало часи кріпаків.  :sad:
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Kudrik

Цитата: vladishtm від 26 Листопада 2020, 19:42:54поточний поставщик тоді відкопує якісь не слабі борги......., типу поки ти з ними вони мовчать

Ну , на вскидку.... некоторым устанавливали (условно бесплатно)....газ счетчик 1000гр. + Работа столько же + проект на счетчик (может потянуть на 3000гр.) ... вот и суммируйте....

Vitaliy.

Вопрос по резине. Летние тапки передние были росава вс11. протектор примерно 1.5мм. Руль крутился так себе. Поставил трёхлетние вс10, третью зиму только катаю, руль даже на месте легко крутить. В чём нюанс? Такое ощущение, что под колёсами лёд, крутить намного легче. Почему?
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

igo61

Какое давление вдул в трёхлетние ВС10?
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

ВКБ

Часом нові правила пдр не ввели щоб пендаль можно було виписувати через відкриту дверку пішоходам без світловідбиваючих елементів в темну пору.

User2108

Цитата: ВКБ від 26 Листопада 2020, 21:21:44
Часом нові правила пдр не ввели щоб пендаль можно було виписувати через відкриту дверку пішоходам без світловідбиваючих елементів в темну пору.
А що не так із світловідбивальними елементами?

romuald

Цитата: ВКБ від 26 Листопада 2020, 21:21:44
Наче затвердили...чи ввели...сьогодні...

ВКБ

Нє, тупо пендаль. За свій автолюбительський досвід міг би з десяток раз строк отримати із за цих привидів на дорозі без світловідбиваючих.
От як можна вєліків випускати на полосу маршрутних якщо де хто не знає пдр в теорії. Я знаю вони нє, то яка взаємодія вийде? Виходе що вліки теж на права заганять здавать раз на дорогу виїзджають і є учасн ками пдр.

Vitaliy.

Цитата: igo61 від 26 Листопада 2020, 21:10:10Какое давление вдул в трёхлетние ВС10?
Как и в летние, 2-2.1 атм.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх