Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: masster від 27 Серпня 2024, 12:21:55Можливо вони в тебе не заводські? Машину брав б/в?
Або був невірно встановлений. Затягнутий не під навантаженням.
Машину брав з салону все там рівненько прикручено.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vitaliy.

Всем привет, и мирного неба.
Кто знает, что случилось с намбер 2 (это который раньше был номер 1) ? Уже год как сюда не заходил.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

олег

Славута 1103 декабрь 2010 г выпуска 84 т пробег , зимняя резина на дисках, состояние хорошее! Приблизительно, сколько она стоит? Если заставят менять и перездавать на права, то продам!Что за такую машину можно просить денег ???

romuald

Права мінять не проблема. За 40 хв все зробили. Права були книжечкою 92 року. Нічого не перездавав. Мо є які зміни що я не знаю..?

олег

декілька років тому , таке вже було для пенсіонерів! Все поплатив, оббігав всі поверхи , зібрав всі бумажки здав і місяць не міг получити нові пластикові права, бо не було пластика!Ще через місяць , це відмінили.Отака малята.Це стосується людей , перездача , тім кому 70+, тобто мені.

vladishtm

Цитата: олег від 30 Листопада 2024, 12:43:58Славута 1103 декабрь 2010 г выпуска 84 т пробег , зимняя резина на дисках, состояние хорошее! Приблизительно, сколько она стоит? Если заставят менять и перездавать на права, то продам!Что за такую машину можно просить денег ???
На сайті RIA можете подивитись ціни на Славуту, щоб якось опріділитись
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

олег

kipa192

Який бачок для омивайки можна на заміну рідного ? Бажано з насосом .

Володимир

Можна в рідний поставити насос від ланоса.

kipa192

Підкажіть будь ласка для чого отвір на кінці ричага ручного тормоза?

Володимир

Цитата: kipa192 від 14 Березня 2025, 16:34:21

Підкажіть будь ласка для чого отвір на кінці ричага ручного тормоза?
Жодна література не малює використання цього отвору, можливо на етапі проектування щось передбачалось.

Wildchild

Це щоб проволокою зафіксувати вухо троса, щоб не зіскочило :-D мені так колись робили на гаражах