Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kudrik

клапаны на вакуум легко проверить прямо на насосе.
Достаточно снять со штуцера насоса шланг(который на бак/фильтр).
Заткнуть пальцем штуцер и качать вручную.
Звук исправного насоса характерный(хрюкает двойным звуком, поскольку работают оба клапана)
Палец должен притягиваться с силой к штуцеру, и никак иначе.
Если не втягивается палец - насос на ремонт однозначно.

Wildchild

Полетів клапан той шо подає пальне на карб - я зняв кришку, а з клапана тирчить погнута деформована пружинка.

igo61

Всім доброго!
Хлопці, підкажіть, є якась альтернатива із сучасних матеріалів бензостійкій гумі в паливній системі. Порепалась трубка від бензонасоса до карба. Поки не тече, але згодом буде.
Дякую завчасно.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

masster

Цитата: igo61 від 12 Липня 2024, 23:24:50Всім доброго!
Хлопці, підкажіть, є якась альтернатива із сучасних матеріалів бензостійкій гумі в паливній системі. Порепалась трубка від бензонасоса до карба. Поки не тече, але згодом буде.
Дякую завчасно.
Якщо хочеш вічне, то немає. А років на десять, ось. https://zapchastizaz.com.ua/uk/zapchasti-tavriya-slavuta/5608-shlang-toplivnyj-gates-1m-gt-10053

masster

ще від палива залежить. Де заправляєшся?

igo61

Раніше заправлявся "авіас". Зараз "укрнафта", все в Дніпрі. В Херсоні лляв "ОККО" (привозив знайомий "газеліст"). З окупацією, де-як. Аби був повний бак для з'йобів + каністра.
Дякую за пораду - спробую той шланчик.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

vladishtm

пробіг 85т
Зібрався міняти вставки на передніх амортизаторах. Ну і попутно шарові.
Э Питаннячко громаді. 
хочу також міняти
-подушки двигуна, сайлентблоки растяжки (краб) та ричага
-сайлентблоки рульової тяги  1102-3414040-01 та важеля 968М-2904084

ЗАЗ найдорожчі - їх брати?
На СТО сказали сайлентблоки ще гарні, але я рахую так-  вони потроху зникають з продажу (ЗАЗ)
та і раз уже лізти то иоже напрягтись  і поміняти?

Хто що підскаже зі свого досвіду?
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

User2108

Якщо є можливість, то брати ЗАЗ, хай лежать

masster

Цитата: vladishtm від 26 Серпня 2024, 19:07:40пробіг 85т
Э Питаннячко громаді. 
хочу також міняти

На СТО сказали сайлентблоки ще гарні, але я рахую так-  вони потроху зникають з продажу (ЗАЗ)

Салентблоки крабів вічні, також і ричагів. На шарових, одразу заміни пильники на балаківські або Севі з рульових накінечників 2108. Можеш глянути у мене в бортовому сторінка 1 тамє фото. І тоді шарові стануть також вічними.

masster

Цитата: User2108 від 26 Серпня 2024, 19:48:38Якщо є можливість, то брати ЗАЗ, хай лежать
В мене ті що з крабів та ричагів, вже років десять лежать. І думаю щоьще десять їм лежати))

masster

До речі ще можна брати будьяку резину від Кремінчугрезинотехніки. Але вона теж не дешева. Зате гарна.

vladishtm

Цитата: masster від 26 Серпня 2024, 20:00:11Салентблоки крабів вічні, також і ричагів. На шарових, одразу заміни пильники на балаківські або Севі з рульових накінечників 2108. Можеш глянути у мене в бортовому сторінка 1 тамє фото. І тоді шарові стануть також вічними.
Взяв шарові lsa вони ж наче з пильниками. Здається шарові ходять десь 30-40т? То як мені - десь на 5-6років
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

masster

Цитата: vladishtm від 26 Серпня 2024, 20:25:56
Цитата: masster від 26 Серпня 2024, 20:00:11Салентблоки крабів вічні, також і ричагів. На шарових, одразу заміни пильники на балаківські або Севі з рульових накінечників 2108. Можеш глянути у мене в бортовому сторінка 1 тамє фото. І тоді шарові стануть також вічними.
Взяв шарові lsa вони ж наче з пильниками. Здається шарові ходять десь 30-40т? То як мені - десь на 5-6років
Нічого не скажу за ЛСА, або інші бренди. Я завжди брав тільки оригінал, будь яких запчастин.
30-40??? Можна і більше, все залежить від того, коли заїдеш на СТО))).

Володимир

Цитата: masster від 26 Серпня 2024, 20:00:11
Цитата: vladishtm від 26 Серпня 2024, 19:07:40пробіг 85т
Э Питаннячко громаді. 
хочу також міняти

Салентблоки крабів вічні, також і ричагів. На шарових, одразу заміни пильники на балаківські або Севі з рульових накінечників 2108. Можеш глянути у мене в бортовому сторінка 1 тамє фото. І тоді шарові стануть також вічними.
На крабах точно не вічні, я один міняв десь на 50-ти тисячах.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

masster

Можливо вони в тебе не заводські? Машину брав б/в?
Або був невірно встановлений. Затягнутий не під навантаженням.