Нова поліція

Автор Poker1st, 20 Жовтня 2015, 16:31:43

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Нова поліція краще старої міліції?

++
--

Жулик

Я так и не понял стоп работал?  :-D

Sergik32

усе вертається до старої ментовської системи, патому шта їми керують онниє особі з тої системи.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Алексчук

Цитата: Жулик від 05 Січня 2018, 09:32:28
Я так и не понял стоп работал?  :-D
А как же, просто отмазка, типа причина остановки.

Просто я притормозил у ОНО спросить, какое отношение имеет "СТОП" к остановке меня при движении, и вооще причем стоп, в трогании со светофора, я его не жал. Оно думало, шо я бухал в ночь на Новый Год и сел за руль, и сейчас подбегу к нему решать вопросы, вылезу из своего салона (оно же должно у меня пропахнуть внутри перегаром), а у них "сейчас заработок на праздники подвалит, суки одни словом :)

Алексчук

Цитата: Sergik32 від 05 Січня 2018, 09:36:31
усе вертається до старої ментовської системи, патому шта їми керують онниє особі з тої системи.
Да не причем тут "ими керують", если ты чел, то ты чел, а если говном был, говном и остаешься.

igo61

Цитата: Алексчук від 05 Січня 2018, 09:30:10
В общем курвятся потихоньку сволота.
Это ты ещё с настоящими ментами не сталкивался. Нынешние по сравнению с ними - зайчики.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Алексчук

Цитата: igo61 від 05 Січня 2018, 09:42:31
Цитата: Алексчук від 05 Січня 2018, 09:30:10
В общем курвятся потихоньку сволота.
Это ты ещё с настоящими ментами не сталкивался. Нынешние по сравнению с ними - зайчики.
Откуда тебе известно, сталкивался я или нет? Во всяком случае отпечатки пальцев мои точно есть в ментовке.

Toris

Цитата: Жулик від 05 Січня 2018, 06:55:02
Пида...сы!
Зато им зп подняли и машины и форму. А им все мало, вернее ихнему начальству, да и им иногда.

Я стрелять хочу. (С) лесьподеревянськи.
А з іншого боку, мій перший в житті контакт з патрульними був приємним.

Купив я "Славутку" (карбюратор) і дав товаришу спробувати, що воно таке, бо в нього "Славутка" інжекторна і йому цікаво, що воно таке, той карбюратор. Поки здавали назад на стоянці, холодний двигун заглох у нього двічі. Останній раз заглох якраз перед патрульною машиною, яка стояла навпроти нас. Вечір, темно, холодно, стоїмо і заводимось. Аж тут з'являється салатова жилетка з жетоном і стукає у водійське віконце. Відкриваємо дверку і запитуємо "шо"? Патрульний ввічливо представився і запитав, чи є у нас проблеми, бо ми щось глохнемо прямо їм під бампер. Я пояснив ситуацію і сказав, що зараз, як дасть Бог, заведемось і виїдемо. Патрульний задає питання, чи ми нічого не приймали? Ми з товаришем політкоректно поржали, сказали патрульному, що не вживаємо в принципі, тільки вийшли з церкви і, якщо дабродій має час і натхнення, можемо з товаришем подихати у чарівний прилад і здати аналіз крові в медиків. Патрульний ввічливо сказав, що вже не бачить у цьому потреби, побажав гарного вечора і розчинився у темряві.

Мені сподобалось таке спілкування. Жаль, не зметикував зробити селфі з моїм першим патрульним. :)

Жулик

Хорошие люди есть везде так же как и дол...ы.

vol4ok7

Цитата: Жулик від 05 Січня 2018, 10:23:20
Хорошие люди есть везде так же как и дол...ы.
Печалька только в том что хорошие ,смотрят на тех которые не хорошие.а дома жена и дети ,и сына надо одеть ,обуть и дочке подарок на новый год купить!А жене сапоги.... :-D А денег на все не хватает....И хорошие становяться такими как все...

Григорий

Була і в мене похожа ситуація, їхав з роботи десь о 12 год ночі дорога вільна тільки навпроти їде одне авто і передімною включає мигалки, я зрозумів що це для мене і зупинився, виходить поліцейський, представився спокійно та чемно і тут відразу моє питання - документи чи дихнути на що почув чемну відповідь -- щасливої дороги.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

vol4ok7

Цитата: Григорий від 05 Січня 2018, 19:47:12
Була і в мене похожа ситуація, їхав з роботи десь о 12 год ночі дорога вільна тільки навпроти їде одне авто і передімною включає мигалки, я зрозумів що це для мене і зупинився, виходить поліцейський, представився спокійно та чемно і тут відразу моє питання - документи чи дихнути на що почув чемну відповідь -- щасливої дороги.
У меня таких ситуаций было море!Всю мою жизнь!Не надо нарушать законы и правила ДД,и все будет хорошо...Ну и конечно не хамить представителям закона....

Vitaliy.

Цитата: Toris від 05 Січня 2018, 10:15:07
Патрульний задає питання, чи ми нічого не приймали? Ми з товаришем політкоректно поржали,
Уже можно усомниться в ничего не прийманнi.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Питання звучало настільки абсурдно по відношенню до нас, що навіть патрульний це зрозумів і політкорректно завершив розмову.

Vitaliy.

Цитата: Toris від 06 Січня 2018, 08:35:18
Питання звучало настільки абсурдно по відношенню до нас,
Это тебе так кажется. А побудь на их месте, особенно поздно вечером, и ты сразу по другому будеш думать, что сколько угашенных за рулём бывает.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Сволочь

"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец