Флудилка 2017

Автор Kritik, 02 Січня 2017, 15:22:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 19 Грудня 2017, 15:31:07оооо, то він ще і чавунний.
Зараз вже чавун не роблять?
Цитата: Sergik32 від 19 Грудня 2017, 15:31:07а насоса ти не ставив на обратку чи нагнітаючу? бо 45 без насоса то троха не комільфо, обратка в котел приходить холодна, а якщо вона холодна то там конденсат, ржавіє і капає.
Насоса не ставив, він в мене на першому поверсі, де всього дві батереї, решта на другому. Циркуляції вистарчає, обратка приходить тепла, нічого знизу не капає. Інструкція пише що температура не менше 30 має бути.
Цитата: Sergik32 від 19 Грудня 2017, 15:31:07щоб котлик менше їв без насіса треба на ньому поставити 60 як мінімум, він прогріє хату і тоді буде менше брати
Щось сумніваюсь, якщо дотати тепла, то за добу крутить більше.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

поки не прогріє хату то буде їсти більше, тут не поспориш. ну обратка не ниже 40 то це буде добре.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Sergik32 від 19 Грудня 2017, 16:22:32
поки не прогріє хату то буде їсти більше, тут не поспориш. ну обратка не ниже 40 то це буде добре.
Дада я приезжаю на дачу ставлю 80 да еще и болерян запаливаю  :rofl:. Ну правда через часа 2-3 уже 24, но стены и все вокруг то еще холодное )

Валерий

Цитата: Sergik32 від 19 Грудня 2017, 10:47:12
очкуляри для авто коштують від 100баксів, це рейбони чи тіпатого, все решту можна і в епіцентрі купити, я в таких катаюсь, вроді нормально. їздив і у рейбонах за 100 баксів, коллєга давав, то в тих дааа, вечором реально класно.
в квантірі у мене +20, на котлу 40 і насіс включений постійно, але якось зябко трохи, хоч і вологість всього 35%. тепліше не роблю бо в субсидію не влізу. за місяць накручує 187кубиків
чого так багато крутить у мене під двісті но приблисно 120м2
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Валерий

Цитата: Жулик від 19 Грудня 2017, 11:16:20
Цитата: YUKON від 19 Грудня 2017, 11:14:35
Цитата: Жулик від 19 Грудня 2017, 11:13:07
У нас как раз пришло письмо от кировника шо все должны заниматся снегобородьбой  :rofl: ото как у меня с инвентаря тока ленейка, ней и буду боротся  :rofl:.

З ленійкою боротися? ну головне боротьба...головне процес. :-D
Та у меня норм ленейка я б даже кличка ней поборол, только судя по его роботе он наверно в отпуске...
нудивление Киев бил сегдня с утра чищен

Жулик

Цитата: Валерий від 19 Грудня 2017, 21:31:00
очкуляри для авто коштують від 100баксів, це рейбони чи тіпатого, все решту можна і в епіцентрі купити, я в таких катаюсь, вроді нормально. їздив і у рейбонах за 100 баксів, коллєга давав, то в тих дааа, вечором реально класно.
в квантірі у мене +20, на котлу 40 і насіс включений постійно, але якось зябко трохи, хоч і вологість всього 35%. тепліше не роблю бо в субсидію не влізу. за місяць накручує 187кубиків
Хатка сельнее утеплена и котел может быть другой) и радиаторы другие. Я уже на себе понял все имеет значиние ) эх...
Проще например дом сельнее утеплить чем добиватся дольшего горения котла... Котел у меня ТТ газа нет (

Володимир

В мене будинок не штукатурений і не утеплений, тому чим більша температура в хаті, тим більші втрати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Aryan

Цитата: Володимир від 19 Грудня 2017, 21:57:05
В мене будинок не штукатурений і не утеплений, тому чим більша температура в хаті, тим більші втрати.
це фізика, нікуди не дінешся, та ж сама залежність з утепленим будинком!

Сергей

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Валерий

Да выше писал проехал Киев с Ирпеня на Харковский через Троещину везде с утра было чищено .где то лутше где то хуже.дорога Киев Ирпень и вечером толком не чищена колии накатали.как то так.

Валерий

Цитата: Жулик від 19 Грудня 2017, 21:41:18
Хатка сельнее утеплена и котел может быть другой) и радиаторы другие. Я уже на себе понял все имеет значиние ) эх...
Проще например дом сельнее утеплить чем добиватся дольшего горения котла... Котел у меня ТТ газа нет (
как обклеил 5 пенопластом сразу эффект зимой почуствовал.счас жалею что не 10.затраты со временем окупаются

Жулик

Цитата: Валерий від 19 Грудня 2017, 23:13:50
Цитата: Жулик від 19 Грудня 2017, 21:41:18
как обклеил 5 пенопластом сразу эффект зимой почуствовал.счас жалею что не 10.затраты со временем окупаются
Та да у меня даче домик строился как летний в пол шлакоблока.
Но по факту оказалось что ездить хочется не только летом, одно дело побухать с молодежью) а другое с ребенком.
1 этаж плитка :facepalm:, потолок балки + дсп 20мм дальше идет 2й этож на полу доски, короче утепляемость агонь, в этом году затеял ремонт в одной комнате, влипил 5мм пинопласт на пол с рейками, + дсп 18мм + ковралин, бляха наужели зимой можно хрдить босяка  :-D, потолок тоже 5 пинопласт + гипсокарто, и одну стенку где окно тоже пинопласт + гипсокартон.
Теперь блин жалею что перестенки а их аж 3 не утеплил :facepalm:. Приежаю затопил трогаю рукой стену на улицу гипс уже теплый, перестенок где рядом тоже комната отаплавается холодный, пока тот шлакоблок нагреется я уже дамой уезжаю :facepalm:.
Но разница с тем что было колосальная.

Sergik32

Утепляти Жулька тра ззовні, щоб крапку роси винести чим подалі зі стіни. я також квантіру утеплив ззовні, три стіни наружу і одна в підїзді, перший поверх і підвал підімною на 4 кімнатну квартиру, тепер шкодую що не соткою стіни утеплив, а ще потолок і підлогу тра і котла конденсаційного втулити, хоча з частим пропаданням світла мене поки мій напольний данко газовий влаштовує
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Sergik32

ну ту не поспориш, каркасник то є швидко і тепло і зразу і січас, але це є і зменшення внутрішнього обєму приміщення, ну якщо кімнати великі то не особо і замітно

Toris

Для наших широт (Рівне, Хмельницький, Київ) оптимальною товщиною зовнішнього пінопласту є 21 см (двадцять один сантиметр). Дивився колись в будівельних довідниках і радився зі спеціалістом про поправки на сучасну погоду.

У випадку гарно утеплених стін без теплової інерції (наприклад, ДСП, утеплена зовні пінопластом), в будинку має бути хоча б одна товста цегляна стіна або цегляна піч, яка має опалюватись, щоби виконувати виконувати роль теплового баласту. Тоді будинок не буде швидко остуджуватись після припинення опалення, набуде певної теплової інерції.

Древні глинобитні українські хати, обкладені дровами зовні стін, з великими печами в центрі та дахами з соломи чи очерету є вдалими конструкціями з точки зору теплотехніки. Сучасна реінкарнація - канадські каркасні будиночки, утеплені пінопластом чи більш безпечними сучасними матеріалами. Зафігачити всередині пічку з кількох кубів цегли - і можна ядерку пережити. :heppy_dancing:

До речі, цікавий варіант корейських печей, вони будують цегляну підлогу, під якою палять дрова. В підлозі роблять люки для закладки дров та вигрібання попелу. Дим виходить зовні будинку через спеціальні отвори в стінах. По такому ж принципу вони навіть висотні будинки будують. Виходить суцільна тепла підлога, економна і має непогану теплову інерцію.