Диодные фары головного света

Автор Camel Trophy, 31 Січня 2017, 18:06:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Ваше мнение о диодных лампах

Нахолерувономен1треба, за отопление платить нечем....
9 (27.3%)
Это реальная альтернатива ксенону
17 (51.5%)
Ксенон лучше
7 (21.2%)

Всього голосів: 33

romuald

Цитата: Володимир від 05 Жовтня 2020, 08:58:53
Цитата: Ivan1988 від 04 Жовтня 2020, 12:40:33
Цитувати виділенеСалон/багажник 36 мм.
Ці лампи треба брати на розмір більші, бо лампи накалювання мають зкруглені кінці, а світлодіодні гострі, тому якщо взяти світлодіодну лампу 36 мм, то вона буде закоротка. Ці лампи ідуть суцільною платою, тому якщо їх не ламати, то можна в плафон поставити 2-3 штуки разом.
Вже пізно, заказав учора ввечері 36 мм 5 штук.
Я такі самі брав в салон, то закороткі, треба підгинати контакти, також пробував 42 мм, то задовгі, загалом купляв два рази і з розміром не вгадав.
Лежала ледівська лампа, що для освітлення приміщень, неправна. То від нічого робить згородив собі в плафон на 6-ти світлодіодах, і двом співробітникам на підсвітку номера (але по 3 світлодіода, бо по 6 то вже занадто)

Самі контакти брав від звичайних згорівших. Ідеальна довжина була 38 мм.

Romka

Не погано б було ще впаяти струмокорегуючий резистор.

Цитата: Ivan1988 від 04 Жовтня 2020, 11:23:56

Вчера заказал с КНР  светодиодные лампы для замены ламп накаливания во всех плафонах и фарах.

Можна маркировку ламп те, что СТОП+ГАБАРИТ.

И реально они работают коректно и стоп такой же яркий???
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

romuald

Цитата: Romka від 05 Жовтня 2020, 10:41:40
Не погано б було ще впаяти струмокорегуючий резистор.
А там впаяні. на середній фотці видно...коричневі МЛТ

romuald

Побачив у продажу китайську, теж на 6 світлодіодів. То саморобка значно яскравіша. покупна в бардачку лежить...

Ivan1988

Цитувати виділенеЯ такі самі брав в салон, то закороткі, треба підгинати контакти, також пробував 42 мм, то задовгі, загалом купляв два рази і з розміром не вгадав.
Получается нужно было заказывать 39 мм. Заказ мне уже отправлен, буду тоже подгибать контакты.

Цитувати виділенеМожна маркировку ламп те, что СТОП+ГАБАРИТ.
BAY15d

Цитувати виділенеИ реально они работают коректно и стоп такой же яркий???
Ёщё не пробовал, только заказал. Судя по отзывам работают нормально. Хотя были несколько отзывов что по яркости габарит и стоп мало различим. Поэтому как получу буду проверять.

Romka

Хорошо. Установишь - расскажешь. Ссылку кинеш на продавца.

romuald, точно, погано видно на фото. Гуд!
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Олександр 1968

Лампи заднього світла.Потужність десь 3,2 вати.Жорстко застабілізована по струму і потужності. Ціна на Хм.автобазарі 65-70 грн/шт

ВКБ

Мабуть повинна бути цоколем матовим білим як лед лампочки 220В битові Е14 цоколь щоб розсіювалось як слід. Толку якщо видно ліоди через рефлектор. 5Вт не менше еквівалент битової .
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Vitaliy.

Цитата: Romka від 05 Жовтня 2020, 10:41:40Не погано б було ще впаяти струмокорегуючий резистор.
Это обязательное условие. Или там электронный драйвер?
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Vitaliy.

Цитата: Олександр 1968 від 05 Жовтня 2020, 18:02:01Лампи заднього світла.Потужність десь 3,2 вати.
Смею предположить, что это всё фигня. У ламп есть неоспоримое преимущество перед этими светиками.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Олександр 1968

Цитата: Vitaliy. від 05 Жовтня 2020, 23:42:41
Цитата: Олександр 1968 від 05 Жовтня 2020, 18:02:01Лампи заднього світла.Потужність десь 3,2 вати.
Смею предположить, что это всё фигня. У ламп есть неоспоримое преимущество перед этими светиками.

В тебе '"прєдположеніє",а в мене нарешті є нормальне світло при русі назад.Кожному як кажуть своє.До речі вчора пробував трьохватні тепло-білі світлодіоди вставляти в задні фонарі(гальма,поворти).При заглушеному авто яскравість одного трьохватного (3,5v-0,6A)більша ніж стандартної лампи 21w.

Vitaliy.

Цитата: Олександр 1968 від 06 Жовтня 2020, 07:43:56В тебе '"прєдположеніє"
У меня геометрическое мышление, и я знаю, что многие светодиоды ( а на Вашем фото с линзой вперёд это тем более) не светят назад, и этот задний свет не отражается от заднего отражателя, и не засвечивает всю поверхность рассеивателя, а может светить маленьким пятном, возможно и яркого света.
 рус иван пнх

Олександр 1968

Цитата: Vitaliy. від 06 Жовтня 2020, 08:08:55
У меня геометрическое мышление, и я знаю, что многие светодиоды ( а на Вашем фото с линзой вперёд это тем более) не светят назад, и этот задний свет не отражается от заднего отражателя, и не засвечивает всю поверхность рассеивателя, а может светить маленьким пятном, возможно и яркого света.
Спеціально якщо дозволить погода проведу невеличку лабораторну роботу з фотозвітом.Там будуть і стандартні лампи і світлодіодні.До речі ,без образ, Віталій,крім геометрії бажано ще й фізику згадати.Який там коефіцієнт (світлової)корисної дії лампи розжарення?А якщо загальну потужність помножити на той коефіцєнт то що залишиться?

KOT

Цитата: Vitaliy. від 06 Жовтня 2020, 08:08:55
А вопрос рассеивания/фокусировки линзы вы не рассматривали? Это не лампа накаливания и не светит назад, может поэтому отражатель не нужен?
Но по моему опыту для правильного пучка света от светодиодов для ближнего света, нужен и отражатель и линза. А для заднего и для освещения квартиры нет)).

Vitaliy.

Цитата: Олександр 1968 від 06 Жовтня 2020, 08:27:17орисної дії лампи розжарення?
Вроде 5 %
Но лампа освещает пластмассовый рассеиватель напрямую, и от задней части отраженку.
Цитата: Олександр 1968 від 06 Жовтня 2020, 08:27:17А якщо загальну потужність помножити на той коефіцєнт то що залишиться?
Незнаю. Хотелось бы не научных цифр с люменами и канделами, а реальных фоток помещения ночью, если в одном фонаре обычная а в другом светодиодная, и картонкой закрыть одну потом вторую.
 рус иван пнх