Фа-Фа

Автор Kritik, 11 Травня 2009, 11:23:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

roman-udacha

У пятницю мандрую по маршруту Київ - Жашків :)

Усім по дорозі фа)

Алексей

Фа-фа Славуте цвета \"панакота\" с клубной наклейкой на заднем стекле,  на 7-м км в Одессе в начало 10-го утра.

Жулик

Фа фа славке на той неделе по улице как называется в народе танковая что ведет к м. Бересейская.
Наклейка на заднем стекле как у меня только большая увидил наклейку через лобовуху  :D
Славка была помоему серебро...

Евгений

Цитата: Sliava!Фа фа славке на той неделе по улице как называется в народе танковая что ведет к м. Бересейская.
Наклейка на заднем стекле как у меня только большая увидил наклейку через лобовуху  :D

о, это я был =)

Жулик

Цитата: Eugen
Цитата: Sliava!Фа фа славке на той неделе по улице как называется в народе танковая что ведет к м. Бересейская.

о, это я был =)
Ну тогда пипи тебе одноклубник  :D

Юрий

Фа-фа серой славутке с черной мордой и клубной наклейкой, сегодня на Клочках утром. Кто это признавайтесь.

E_goist

фа фа киевлянам.два дня катался ниодной невидел клубной машинки, ездил один день.потом сказал нафиг,поставил настоянку и в метро,как вы ездите там блин.

Павло

Алексей

Вот-вот, как вы ездите? Был почти неделю в Киеве, думал крыша поедет. В метро тоже народу много, и воняет. Маршрутки по 3 грн. это тоже не хорошо.

Павло

Маршрутки по 2.50 в середньому. Але це все одно дешевше ніж на машині. В усякому разі я в будні дні рідко сідаю за кермо — не вигідно ні по часу, ні по грошам, ні по нервам :)
Аби так робило побільше народу — в Києві було би легше жити.
Але більшість хом'ячків вважає, що якщо вони не на власній машині на роботу доберуться — вони лохи :(.

roman-udacha

Цитата: Lesha1806Вот-вот, как вы ездите? Был почти неделю в Киеве, думал крыша поедет. В метро тоже народу много, и воняет. Маршрутки по 3 грн. это тоже не хорошо.

В Києві з настанням вересня взагалі зьопа  *WALL*, машин  - валом, куча неадекватів.  Ще й добавились ремонти і повністю перекриття дуже стратегічних автомобільних розвязок, наприклад поштова площа..

Кожен день дорога на роботу/з роботи з\"їдає добре відро нервів ]:->

Володимир

Цитата: roman-udachaВ Києві з настанням вересня взагалі зьопа  *WALL*, машин  - валом, куча неадекватів.  Ще й добавились ремонти і повністю перекриття дуже стратегічних автомобільних розвязок, наприклад поштова площа..
Кожен день дорога на роботу/з роботи з\"їдає добре відро нервів ]:->
Мене ще виматують товариші на іномарках що позвуть як черепахи по бруківці щоби не розсипались, ззаді їдеш, перша передача, 1500 обертів на тахометрі і чуть не глохнеш і обігнати не можна через наявність сустрічного транспорту. Також дуже нервують унікуми, які не читають ПДД і не знають що поза населеними пунктами сигнали повороту вмикаються за 100 метрів, а в населеному пункті за 50 метрів до місця здійснення маневру. Включають перед самим поворотом, або взагалі не включають.

Про про блондинок що можуть поставити машину поперек дороги і довго думати що робити далі я вже мовчу.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Мазур Сергей

фа,фа сегодня славуте голубой металлик на учачстке дороги от с.Тростинка до трассы Обухов-Васильков.увидел наклейку только в зеркало..

Влад

Фа-фа мешканцям Холодного Яру, Черкассам, Днепродзержинську, завтра Днепропетровську, Запоріжжю та Мелітополю. :-)
Шана Богам, дяка предкам, турбота нащадкам.

Антон

Фа фа серибристой славуте сегодня на Сокальской, где то 11:55. Я ему и моргал и пипикал :) а он негодяй, 0 на массу :). Я следом ехал на Паджеро.
Вибро шумо материалы STP Изделия из стеклопластика.
«Все, что решается при помощи денег это не проблема, а статья расходов»