поліровка автомобіля

Автор Тарас, 22 Травня 2009, 23:04:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Дима

Компресор маленький какойто не мой електрический 220 вольт, пистолет маленький давление не знаю
Краска Дюксон
Моё хобби \"ТЮНИНГ\"
Slavuta 1.2s

Дмитрий

При таком раскладе,у тебя и лак блестеть не будет.
Попробуй конечно нанести лак,хуже не станет.Заматируй поверхность Р800,только не усердствуй что бы не протереть краску и нанеси лак 2-3 слоя.Если результат не удовлетворит,тогда полировка под наждачку.

Дима

Есть компресор которий валит 10 атмосфер 3 фазний електродвигатель и большой пистолет
Моё хобби \"ТЮНИНГ\"
Slavuta 1.2s

SEMPER FI

Сьогодні вирішив помити машину.
Крім губок для миття авто, купив ще губки для посуду (одна сторона жорсткіша), щоб пороги під дверима трохи повідтирати від смол :pinch:
Одним словом, на порогах ще нормально. Стерло десь половину плям від смоли.
Побачив ефект і тиранув ще в кількох місцях на капоті, багажнику і дверях. От цей жарт був зовсім невдалим.
Капот ще від повереднього власника був весь в царапинах, але тепер ще добре стали помітні світлі місця від мого глупого втручання з губками для посуду.
Коли тер не бачив, що воно робить. Коли почав змивати, помітив, що вода обтікає ті місця де тер.
Під руками мав лише поліроль для компакт дисків. Ефект не сильний. Царапини звісно що не зникли, але світлі плями трохи щезли.
Прочитав тему і толком не опреділився, чим краще заполірувати те що натворив?

Андрей

я через подобное прошёл еще на заре владения авто :sideways:, только я на заднем крыле решил оттереть битумку с помощью какого-то дешевого специализированного средства. в итоге краска поблекла - оно его выело! так что с химией нужно быть также очень осторожным, как и с тёрками.