Флудилка 2018

Автор Андрій, 01 Січня 2018, 19:49:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Сволочь

Цитата: Toris від 11 Березня 2018, 22:42:32
Цитата: Алекс від 11 Березня 2018, 20:37:39Дядьки отвечают -да здешние мы ...тут пол области Воронежской на мове балакает  :P
С местными нечасто приходится общаться,а так-то да ...розмовляють там усi-хоть и гамаи (по-нашому) :-) 
И ниче :-)
Так то ж і є якраз ті території, які забрали для РСФСР, коли Крим віддавали УРСР. :popcorm: :popcorm:
Цитувати виділенеякі забрали для РСФСР, коли Крим віддавали УРСР
Пруфы давай!
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Володимир

Цитата: Vitaliy. від 11 Березня 2018, 18:35:54
Аналогично. Только не во Львове, а там де Торис живе. Там все балакали по iномовному :)
А вот в начале 96го, пришло покращення, и на утреннем разводе на плацу комчасти украинськои мовлял. И нам, стоя на тумбочке в казарме вказано було кричать струнко и вильно, даже нашему директору, блин, командиру группы, кстати с моей области родом. Ну а вечером как ни в чём не бывало,  офицеры говорили привычным им языком.
Я не веду мову про те як розмовляли в військовій частині, я кажу про саме місто Львів, тобто процивільне населення.

А щодо українських команд в самій армії, то весною 1994-го в Павлограді у нас команди вже були українською.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

YDoron

Срач подчистил, баны/предупреждения выдал.
Всем хорошего вечера.

Vitaliy.

Интересно, сколько времени тут небудет главного тролля?
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

14 днів :(

Можу бути тимчасово виконуючим обов'язки головного троля. Треба? :)

Vitaliy.

Нашо воно тобi? Будь звичайним спокiйним юзером.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Для розрядки.

Вчора петлю задньої дверки вирішив зняти: чую, з того боку пластина херак - і кудись впала. А я ж не просто собі рукожоп, а з натхненням і озброєний фрагментарними знаннями. Як згадав, що тут щось писали на форумі про ніші та отвори, то накрутив собі, що та пластина впала десь в поріг і тепер доведеться запрошувати якого гінеколога, щоби дістав її без танців з бубнами. Аж упрів від перспектив спокійного недільного вечора. :)

Розшив обшивку багажника, розібрав пів-машини - а воно, виявляється, та пластина там же й залишилась. Навіть ніша спеціальна є. Воздав дяку Богу і зробив усе зашибісь. Півтори години навколо машини кола нарізав (попутно ще дещо зробив - роботун вкусив після свят). :download: Хоча достатньо було лише ослабити два гвинти і виставити петлю правильно.

От після такого й треба трохи потролити блудуватих овечок.

Vitaliy.

Кто ухмыляется по поводу проволоки? В авиации проволокой контрят. В тепловозах пока незнаю. А на судах это тоже часть технологии. Смотреть с 11:25

И заметьте, проволоку не абы как мотают.
 рус иван пнх

Toris

До речі, дуже правильна штука, контрити дротом. Часом приходять думки також і в Славутику контрити все, що критичне. Доведеться купувати спеціальні болти і гайки. Вони дорогі, але з правильних сплавів і супернадійні.

В авіації взагалі багато корисних технологій, які сприяють надійності.

Toris

Як в.о. Салека, пропоную в політсрачі пофаломорфувати з геббельс-ТВ на росії: http://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=14575.msg506890#msg506890

А тут хай буде чисто. ;)

Vitaliy.

рус иван пнх

Toris

Цитата: Vitaliy. від 13 Березня 2018, 10:48:24Ти шо, здурiв???
Та є трошки. Причому, у всіх є. Але в психушку забирають лише тих, хто спалився. :-D

vol4ok7

Цитата: Toris від 13 Березня 2018, 10:35:19
Як в.о. Салека, пропоную в політсрачі пофаломорфувати з геббельс-ТВ на росії: http://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=14575.msg506890#msg506890

А тут хай буде чисто. ;)
Слухай исполняющий обязанности-выноси свои предложения там же !И тут будет -ЧИСТО! :wallbash: :facepalm:

Toris

Добре. Але не женіть на неньку-Україну.

Алексчук

Цитата: Toris від 13 Березня 2018, 11:51:12
Добре. Але не женіть на неньку-Україну.
Вы сами на нее "женете", да еще и поганяете батогом.