Не заводиться славута

Автор Дмитро0963, 09 Лютого 2018, 14:23:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

romuald

Хоча б раз за півроку туди заглядать та робити профілактику...

Володимир

Цитата: romuald від 05 Вересня 2023, 13:22:34Хоча б раз за півроку туди заглядать та робити профілактику...
Запасний в бардачок кинув, і вся профілактика.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

romuald

У мене в бардачку теж є... але інколи заглядаю туди...пісок вигребти та контакти почистити...

masster

Цитата: Dodin від 31 Серпня 2023, 18:14:31Привіт. Позавчора виїхав по справам - через 2-3км слава сіпнулась і заглохла - було схоже на обрив ремня грм...Впевнившись що ремінь цілий пробував завести,але навіть не хватало.Притягнув авто додому і почав шукати причину,але знайти якось не вдається. Ремінь ГРМ цілий і не перескочив - все чотко по міткам,бензонасос (механічний) справно качає паливо і подає в карб,іскра присутня на всіх свічках (крутив стартером знімаючи по черзі по одній разом з вв проводом),свічки пробував інші але марно.При відкручувані свічки були заляпані бензином.Ставив ремінь ГРМ по міткам,поршень 1 циліндра в ВМТ - бігунок на трамблері точно на 1 циліндр і "дивиться" як має бути,кришка трамблера візуально ціла без тріщин і сколів,контакти чуть підчистив,вакуум працює.З толкача теж не заводиться - пробував...Сьогодні один раз завів при витянутому до кінця підсосі - не троїла,рівно працював двигун,але після того як заглушив уже завести не можу ніяк.На паливо теж не думаю - заправляв десь неділю назад і все було в порядку,паливо тільки бензин - гбо нема.Приблуд типу МЗ або МД не маю,тестера теж нема.Куди ще можна копнути
Підсос повітря можливо. Глянь, чи не відпав патрубок підсилювача гальм.