Подсветка замка зажигания

Автор Novak, 16 Березня 2018, 20:20:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Dmitriys від 13 Квітня 2018, 10:56:52
получилось так:  :psih:  :download:
неха буде?)
Ти собі зробив погано. Ти ж сліпий як кріт, в темну пору доби, будеш. Ну зверни ж увагу на те, як зробив топік стартер, я свої фото викладував в цій темі (це я про підсвітку замка запалення). Відносно підсвітки салону (от молоді, ліньтяйкуваті, ні щоб пошаритись по форуму) вариантів є багато...або встановлення гарної лед лампи в рідний плафон або купуємо Ланосоплафон, ставимо туди лед лампу...і вуаля...в салоні світло, гарно і комфортно! Ех маладьошшшшш.
Шановні форумчани-довгожителі, викладіть свої фото хто ставив Ланосоплафон в салоні. А лентяйкам ось - http://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=221
Додатково можна прогулити!Цінник ось - https://prom.ua/Plafon-osvescheniya-lanos.html

Олександр 1968

В штатне місце ідеально підходить ліхтар салону від Саманда(іранське пежо).Потрібно зняти пластину яка тримає штатний славутовський ліхтар і вирізати два кути(зробити повністю прямокутний отвір.А вже в нього вставляється пежовський ліхтар з вимикачем на три положення.

Dmitriys

Цитувати виділенеДжерело світла необхідно прикрити непрозорим козирком

вырезал пластик, и 4-мя само-резами маленькими прикрутил  :ok: .. осталось чем-то прикрыть само-резы  :)  :download: )

Серёга

Цитата: Олександр 1968 від 13 Квітня 2018, 13:15:16
В штатне місце ідеально підходить ліхтар салону від Саманда(іранське пежо).Потрібно зняти пластину яка тримає штатний славутовський ліхтар і вирізати два кути(зробити повністю прямокутний отвір.А вже в нього вставляється пежовський ліхтар з вимикачем на три положення.

Супер а я ищу с чего бы себе поставить чтоб он выключался)
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Володимир

Цитата: Серёга від 13 Квітня 2018, 16:13:27
Цитата: Олександр 1968 від 13 Квітня 2018, 13:15:16

Супер а я ищу с чего бы себе поставить чтоб он выключался)
Я думаю що можна доопрацювати штатний щоби кнопка фіксувалась в середньому положенні.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Серёга

Не мой метод лучше взять готовое)
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Dmitriys

снял приборную панель, ща приклею диодную ленту туда)  :psih: .. 12 сантиметровую, .. яркая очень, .. не делать этого? ..  :download:

Уже прикрепил, .. внутри приборки, .. ярко просвечивает спидометр  :)

Володимир

Цитата: Dmitriys від 14 Квітня 2018, 12:23:03
снял приборную панель, ща приклею диодную ленту туда)  :psih: .. 12 сантиметровую, .. яркая очень, .. не делать этого? ..  :download:

Уже прикрепил, .. внутри приборки, .. ярко просвечивает спидометр  :)
І нашо воно тобі? Я колись на тарвії проклеїв приборку з середини фольгою, то хватило на одну поїздку вночі, не досить того що очі напрягає, то ще й на лобовому відбивається, заважає огляду.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion