Львівські зустрічі

Автор Александр, 02 Червня 2009, 21:55:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Петя

270 к.м. :o, а з Львова ск1льки тод1???? :| хтось вже 1здив? ск1льки часу перебував 1 де?

ZoZo

та хз - подивися фотозвіти, там є фотки. Мені не сказали, а я всього то в 30 км був... Я ридаю досі
De profundus clamo ad te, Domine!
Мене знайшли на конопляному полі. Так шо не дивуйтеся)))

Юрій

Не плач, киця принесе калач.  :D

Kritik

ZoZo
тебе тоді ше на форумі не було
глянь дати постів з фотками і дату своєї реєстрації.

до речі на таврофорумі я тему тоже створював і приїхало декілька людей які тут на форумі взагалі не бувають
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Петя

де ще  можуть бути зустрічі?

Kritik

хз, пропонуйте
але я думаю шо цікавіше ніж в КП на День Міста... врятлі найдете.

Петя

Цитата: Kritikхз, пропонуйте
згодин з тобою , але виникаэ проблема Ц1НА НА БЕНЗИН :/ , мен1 виходить 550-600 км, у дв1 сторони а це десь 70 л1трыв 1 в результат1 600 гривень, 1 це лише на бензин :o , я зараз в час кризи як 1 напевне быльшысть форумчан витрачати такы грош1 неможе :/ !!!!!! та щей л1том плануюю в Шацьк махнути в1дпочити! виникло запитання : хто був в Шацьку 1 як там зараз????????? :|

Kritik

ZoZo

Цитата: Pit_Bool
згодин з тобою , але виникаэ проблема Ц1НА НА БЕНЗИН :/ , мен1 виходить 550-600 км, у дв1 сторони а це десь 70 л1трыв 1 в результат1 600 гривень, 1 це лише на бензин :o , я зараз в час кризи як 1 напевне быльшысть форумчан витрачати такы грош1 неможе :/ !!!!!! та щей л1том плануюю в Шацьк махнути в1дпочити! виникло запитання : хто був в Шацьку 1 як там зараз????????? :|
Якшо твій возик зжерає більше 11 літрів питва на 100км - спали його. Тобі треба буде гривень так 330 на паливо. Їхати Франківськ - Городенка-Товсте-Борщів-КамПод, ітого 265-270км. Ну і на газ-квас пару грн. В Шацьку був літом - класно. Правда на гряду не заїжджав - але всеодно супер. Як на мене краще моря нашого.

Петя

Цитата: ZoZo
Цитата: Pit_Bool
Якшо твій возик зжерає більше 11 літрів питва на 100км - спали його. Тобі треба буде гривень так 330 на паливо. Їхати Франківськ - Городенка-Товсте-Борщів-КамПод, ітого 265-270км. Ну і на газ-квас пару грн. В Шацьку був літом - класно. Правда на гряду не заїжджав - але всеодно супер. Як на мене краще моря нашого.
270+270=540 к.м берем в середньому по 7 л1трыв на сто км(враховуючи стан наших дор1г) = 35 л1тр1в, це виходить 308 +-50 укра1нських евро   :)  я помилився!!!! ну ще з таким бюджетом можна змеритись :/ !!! хоча наперед н1чого некажу!!!! поживем побачем!!!! хоча хот1лосяб з1здити :) !!! розкажи детальн1ше про Шацьк :| 1 м1й возик 1сть як 1 1нш1 породист1 славути вчасно 1 небагато в середньому 7 л1тр1в хорошого с1на :D

ZoZo

ну породиста славута їсть 5,4 - провірено дорогою на той таки шацьк. а детальніше розказати не можу - бо не маю шо. рекомендував би їхати з палаткою. сам так думаю поїхати - і по баблу не дорого, і весело. бо житло там дороговате. ну є одна хата в якій було 70грн ліжко, в кімнаті 3-4 ліжка. або номер 400грн, так собі. так шо дивися. а вобше вот - http://vkontakte.ru/album16222641_113139056

Петя

Цитата: ZoZoну породиста славута їсть 5,4 - провірено дорогою на той таки шацьк. а детальніше розказати не можу - бо не маю шо. рекомендував би їхати з палаткою. сам так думаю поїхати - і по баблу не дорого, і весело. бо житло там дороговате. ну є одна хата в якій було 70грн ліжко, в кімнаті 3-4 ліжка. або номер 400грн, так собі. так шо дивися. а вобше вот - http://vkontakte.ru/album16222641_113139056
я якраз зазначив що з як1стю дор1г  7 л1тр1в- в нас не дороги а напрямки!! я не камыкадзе  :D  тому враховую що буде хот1ти трохи б1льше перекусити :D я враховую не трасу а м1сто!!! в б1льшост1 э не швидк1сна дорога!!!! :|  а тому пишу 7л1тр1в!!!! а не 5.5 як вона в мене 1сть по трас1!!!!
в нас э практика ночувати в машин1 перев1рено в Солотвино :D

ZoZo

Дорогу від Франківська до Кам-Пода знаю дуже добре - 5,5. Від Моршина до Франківська не їздив ніколи.
З.І. Мені треба водички вашої, там якась ропа в вас є. Точно знаю бо колись працював на IDS Group. Можеш організувати?

Петя

Цитата: ZoZoДорогу від Франківська до Кам-Пода знаю дуже добре - 5,5. Від Моршина до Франківська не їздив ніколи.
З.І. Мені треба водички вашої, там якась ропа в вас є. Точно знаю бо колись працював на IDS Group. Можеш організувати?
водички бери нехочу :D !!!!!!!! а ропа це вже за ман1 так 11 немаэ нахаляву!!! ЯКЩО ТРЕБА  МОЖУ ЗАПИТАТИ Ц1НУ!!!!!!!!!
на рахунок дороги в1д Моршина до Франк1вська якраз знаю  :D  скажу так не найкраща з дор1г по як1й можна 1здити!!!

ZoZo

запитай за ропу. но не ту шо бадяжат, а правдиву. мені васі з ідееса обіцяли - но я звільнився і на тому стало. взнай і напиши в лічку.