Львівські зустрічі

Автор Александр, 02 Червня 2009, 21:55:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ромео

4izmen

Не поняв, Ромео, що за песимізм???...
Не всі бухають, не всім тіки це одне і треба.
Люди приїжджали з інших міст, ми їх зустрічали, ходили по місту, що в них сил не було, тобто ноги боліли, місто показували, по підземеллях лазили.
Хто хоче той знайде, не всім виходить заходити сюди дуже часто, але можна якось по пошуку порискати чи в флудилці запитатися когось чи знають хто з активних учасників форуму зі Львова і потім його знайти, мій номер телефону є на форумі, і я в завжди радий зустріти нових чи давніх одноклубників тут, в свому рідному місті, тому як тіки, так зразу, дзвоніть)))
Don\'t vorry - be happy

Юрій

Цитата: 4izmenНе поняв, Ромео, що за песимізм???...
Люди приїжджали з інших міст, ми їх зустрічали, ходили по місту, що в них сил не було, тобто ноги боліли, місто показували, по підземеллях лазили.
Хто хоче той знайде, не всім виходить заходити сюди дуже часто, але можна якось по пошуку порискати чи в флудилці запитатися когось чи знають хто з активних учасників форуму зі Львова і потім його знайти, мій номер телефону є на форумі, і я в завжди радий зустріти нових чи давніх одноклубників тут, в свому рідному місті, тому як тіки, так зразу, дзвоніть)))

Було діло! Підтверджую.  :cool:

Ромео

Ой, та знаю я! Просто для себе вже зробив відповідні висновки! Ще раз повторюю, у Львові не має клубу, бо клуб по-перше це взаємодопомога, яку я ніколи не бачив! А ось побухати, то довго кликати не потрібно...  Короче, я висловив людині свою думку, бо людина майже тиждень розпиналася і ніхто не відповів!

4izmen

Ех Рома-Рома, то капець.....
Я взагалі не п\'ю, про що одноклубники вже переконалися. Не відписався тут ніхто незнаю чому, а я не відписався, бо не заходив на форум пів року, з ким не буває в принципі, всякі періоди життя бувають..

А робити всіх тут безсердечними чи такими поганими не треба, по-перше не всі однакові, а по-друге багато чого залежить від ситуації.
Без образ, я тебе знаю, як хорошого дядька, приємного в спілкуванні і який допомогти може, просто зараз з тобою не згоден.
Не спорю, одного разу, коли ти подзвонив допомогти, то я був досить далеко, та й без машини, поки я б приїхав до тебе, то ти вже б рішив проблему і поїхав, але принаймні хоть старався допомогти по телефону, не скажу, що поміг, але хотів допомогти.
Don\'t vorry - be happy

Kritik

Цитата: Ромео
Ой, та знаю я! Просто для себе вже зробив відповідні висновки! Ще раз повторюю, у Львові не має клубу, бо клуб по-перше це взаємодопомога, яку я ніколи не бачив! А ось побухати, то довго кликати не потрібно...  Короче, я висловив людині свою думку, бо людина майже тиждень розпиналася і ніхто не відповів!
а думаєш в Дніпрі чи іншому місті є?
там навіть якшо повод - не побухати , а поремонтувати машину чи ше шось, всьоравно всьо закінчується побухати...  :D

нація спивається і деградує... страшно деградує.... шо поробиш...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Андрій

тема \"бухло\" назріла

4izmen

ну й бухайте собі, я собі здоров\'я псувати не збираюся.
Як потепліє - квасити буду  :)
Don\'t vorry - be happy

Ромео

Kritik та причому там Дніпро чи Донецьк чи Київ... Я говорю про Львів! перерахуйте мені, кто за 2 роки залишився у так званому \"клубі\" і скільки людей з нього вийшло?  Ось і будете мати результат! На таврооргії народ, якось дружніше збирається, принаймі у Львові....
А ну пригадайте, скільки раз вже глобаловку збирали!  І, який результат???  А ви говорите про якийсь клуб...   :D

Kritik

Цитата: 4izmenну й бухайте собі, я собі здоров\'я псувати не збираюся.
Як потепліє - квасити буду  :)
+1

Ромео
чим тобі наш клуб не подобається?
я як згадаю збори в Львові чи в Кам\"янці, так класно було! реально є шо згадати!
було б бажання!

а глобалка це ІМХО тупак....
нереально....
1. нема такого місця шоб всім підходило
2. ніхто не буде їхати 1000 км, бо комусь всього 200....
3. ніхто взагалі нікуда не поїде якшо всім буде 700+/- км
4. нема такої дати шоб всім підійшла

вот і всьо....

тому я ЗА! міні глобалки, по регіонам, центр, захід, схід, південь, і про зустрічі в разі приїзду когось з одноклубників з далеких регіонів...

дивіться, ми в Кам\"янці вже були, в Львові тоже і не раз....
я взагалі в Львові буваю часом по декілька разів в тиждень, тому катаюся по ньому вже майже без ГПСу))))

давайте придумаємо шось нове....

наприклад проїхатися Золотою підковою + Підкамінь, всім +/- однакова відстань, є на шо подивитися, + по дорозі знайдемо гарний лісок і замутимо шашличок.

ну варіантів просто море!
було б бажання  :|

а від того шо постійно гнати на когось бо через когось нема клубу - не вихід.
від цього нічо не зміниться, треба починати з себе....

Андрій

от нарешті і позитив, підтримую, в мене взагалі виникла ідея на день міста похати десь по регіону, хоча б нашому. Наприклад: Львів, Тернопіль, Рівне, КП і т.д.

Kritik

Цитувати виділенеЩо: День міста Кам\'янець-Подільський 2011.
Дата проведення: 29 травня 2011

На день міста у Кам\'янці-Подільському традиційно відбувається безліч грандіозних подій і заходів. Традицією вже став святковий парад вулицями міста. Також організовуються безліч виставок, конкурсів, змагань, для туристів огранізовуються ігри та забави. Декілька днів поспіль звучать вуличні концерти.

Особливого шарму набуває центральна міська ратуша і символ Кам\'янця - стара фортеця. На її внутрішньому подвір\'ї та околицях з\'являються жителі XVII - XVIII ст., мужні лицарі і прекрасні панянки.
  День міста - це прекрасна нагода відвідати  Кам\'янець-Подільський та отримати масу задоволень та незабутніх вражень.

чому б ні?  :)

я думаю Юра Бахус хоть і пересів на трошки іншу машину, але з Славуто мотором, але прийняти нас не відмовиться!
мене кам\"янець ПРЕ!

там ше й вроді мають бути середньовічні бої, і мають повітряні кулі літати, має бути дуже круто

Андрій

я як раз про те що й ти, але треба зробити такі вилазки у міста наших одноклубників по зах. Україні системними та постійними, тобто з конкретно затвердженою датою за кожним містом і просто всі наперед будуть знати коли і куди їхати.

Kritik

в Тернополя і Рівного в один день \"День міста\"  :D  :D  :D
в Львові 8-10 травна
в Кам\"янці 29 травня

я думаю 2 зустрічі в одному місяці трошки задофіга
я думаю в КП буде краще, там більше природи, туда краща дорога, і там буде тепліше, бо це вже буде майже літо.

Юрій

І я хочу в КП.  :rolleyes:  
Не був ніколи.  :|