Re: Флудилка 2019

Автор Sergik32, 01 Січня 2019, 02:46:43

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Штрафовать не за флуд а за маты, хоть и скрытые.
Ну штрафуйте что я могу сказать.
Я несу полную отвецтвенность за сказаное...

Toris

Цитата: Vitaliy. від 05 Лютого 2019, 00:30:36
Цитата: Сволочь від 04 Лютого 2019, 15:18:17
Штрафовать в Флудилке за флуд? :wacko:
Не ну а чё. В политичке за политику ведь штрафовали  :facepalm:  :wallbash:
1. Юкон та Жулік мало того, що перейшли до з'ясовування стосунків (+30%), так ще й почали затято обзиватись (+30%). Але вони якось художньо це роблять, то я й не спішу лупашити кожному по 60%. :drinks:
2. Віталій, в політичці за політику я ще нікого не штрафував, Сволоч може підтвердити на своєму повідомленні з віршиком. Якщо когось і штрафанув - то за хамство, наприклад.

Цитата: Алекс від 04 Лютого 2019, 20:54:09
Давно хотел очёчки на глазочки,а оно вон оно шо  :wacko:
В\на Украине это тоже низзя?

Spoiler
[close]
В Україні диктофон має бути схожий на диктофон, а камера має бути схожа на камеру. А якщо пристрій замаскований під інший предмет - то це вже спецзасіб і ай-яй-яй-ніззя.
Знайомого колись запрошували в СБУ і проводили розмову з приводу закупівлі партії нагрудних камер, як ото зараз в поліціонерів мають бути. Він здуру вказав адресою доставки державний орган (! :wallbash:), то ним і зацікавились.

Vitaliy.

Цитувати виділенеАле вони якось художньо це роблять,
Как Матрёна и Цветочек  :-D
Цитувати виділенев політичці за політику я ще нікого не штрафував,
Ненадо ненадо. Память у меня хорошая  :-D Было дело, непомню кого именно, но сперва ты поругал, а потом спохватился, и дал заднюю  :rofl:

Пошли в скайп, есть вопрос
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Цитата: Vitaliy. від 05 Лютого 2019, 11:02:47Ненадо ненадо. Память у меня хорошая  :-D Было дело, непомню кого именно, но сперва ты поругал, а потом спохватился, и дал заднюю  :rofl:
А, то я тоді на роботі перепрацювався, якось випало з уваги, що я вже в політичці і там можна "політику" розводити. Перевjobувався. Тому й дав задню, зняв штраф та вибачився.

Vitaliy.

Но факт то был :)

Ты игнорировал мою просьбу, или не заметил?
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Цитата: Vitaliy. від 05 Лютого 2019, 11:24:46Но факт то был :)
То був факт технічної помилки. :gvozd:

Цитата: Vitaliy. від 05 Лютого 2019, 11:24:46Ты игнорировал мою просьбу, или не заметил?
Якщо ти про скайп, то на роботі не маю мікрофону і взагалі скайп тут не стоїть. Хіба що ввечері.

Vitaliy.

Тогда вечером. Есть непонятка с форумом.
 рус иван пнх

YUKON

Цитата: Toris від 05 Лютого 2019, 09:36:35
Цитата: Vitaliy. від 05 Лютого 2019, 00:30:36
Цитата: Сволочь від 04 Лютого 2019, 15:18:17
Штрафовать в Флудилке за флуд? :wacko:
Не ну а чё. В политичке за политику ведь штрафовали  :facepalm:  :wallbash:
1. Юкон та Жулік мало того, що перейшли до з'ясовування стосунків (+30%), так ще й почали затято обзиватись (+30%). Але вони якось художньо це роблять...
Декому я наводив слова з пісні...В.Висоцького "О переселении душ" та пару слівець з анекдота з "бородою". Там немає нічого художнього...чітко охаратеризований типаж...всі запитання до автора пісні та анекдоту.
Але, пане Торісу, ті учасникі форуму, відносно яких, різко висловився Саня Крітік, вже давно повинні бути в бані, як в рідному будинку, і порога бані, по дорозі на ззовні, не повинні переступати...тут, щось нічого і нікім не вбачається.
Щось наша форумська "поліція" бачить тільки "недостатньо освітлений номер"!

Toris

Цитата: YUKON від 05 Лютого 2019, 12:26:00Але, пане Торісу, ті учасникі форуму, відносно яких, різко висловився Саня Крітік, вже давно повинні бути в бані, як в рідному будинку, і порога бані, по дорозі на ззовні, не повинні переступати...тут, щось нічого і нікім не вбачається.
Щось наша форумська "поліція" бачить тільки "недостатньо освітлений номер"!
Так сміливо тисніть "Повідомити модератору" у випадку порушення. Які проблеми?

Жулик

Хрень это все, нужно просто оставаться человеком.
Шо вы тут делите?  :-D

Самая опа это то что при дележе нифига не меняется и в итоге выходит пустая трата времени....

Держите вам для розрядочки

Vitaliy.

А чё на той девице лоадинг крутится?
 рус иван пнх

Володимир

То для розрядки.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Цитата: Vitaliy. від 05 Лютого 2019, 20:23:33
А чё на той девице лоадинг крутится?
:dunno: то у тебя что то с интернетом  :-D

Toris

Усім привіт!

Вже не перший раз помічаю пусті повідомлення у користувачів. Коли дивлюсь код повідомлень, то бачу щось таке, наприклад: https://pp.userapi.com/c845521/v845521995/18ef12/S2ptyPNo5ok.jpg (щойно взяв код у drone, що там у малюнку - не маю жодного поняття).

Тобто посилання https://pp.userapi.com/ і далі шлях до малюнку.

Питання: то люди беруть посилання з якихось сервісів чи то щось інше?

Алекс

Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328