Високі обороти ХХ

Автор Lipovetsky, 05 Квітня 2019, 17:16:20

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Lipovetsky

Доброго дня усім. Славута 2007 1.2 інжектор, 160000 пробігу, панель стандарт. Перевірив сьогодні через кабель бортовий комп'ютер, завів двигун та побачив, що ХХ значення рівне 1200, почитав, що це багато і повинно бути в районі 900. Чек горить, скинув помилки, але потім загорівся знову. Серед помилок неробочий лямбда зонд, РХХ та датчик положення коленвалу (з-під нього тече масло ще). Сьогодні планую оглянути датчики, попробувати почистити РХХ та лямбда-зонд, але все ж хотів попитати, чому можуть бути завищені обороти ХХ і як їх можна відрегулювати? Рідко буває, що холості плавають на нейтральній, але загалом вони рівні, але завищені. Дякую.

Андрій

Наскільки я знаю при виході з ладу певних датчиків мікас піднімає оберти ХХ (по типу аварійного режиму)

[img]http://s

Сволочь

Цитата: Андрій від 10 Квітня 2019, 12:45:37
Наскільки я знаю при виході з ладу певних датчиків мікас піднімає оберти ХХ (по типу аварійного режиму)
Может и забитый катализатор.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Ivan1988

Цитувати виділенеСеред помилок неробочий лямбда зонд, РХХ та датчик положення коленвалу (з-під нього тече масло ще)
Как у тебя вообще двигатель работает с такими неисправностями. В прошивке ЭБУ заложены  обороты аварийного хх при неисправностях режимных датчиков. У меня на Микас 7.6 - 2000 об., сколько на других Микасах не знаю.