электро бензонасос

Автор босяк, 01 Жовтня 2020, 12:34:44

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

босяк

Здравствуйте,подскажите Славутка 2006 г инжектор.Постоянно работает электро бензонасос.Так и должно быть?

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

_Oleksandr_

Цитата: босяк від 01 Жовтня 2020, 12:34:44Здравствуйте,подскажите Славутка 2006 г инжектор.Постоянно работает электро бензонасос.Так и должно быть?
Так и должно, в топливной рампе держит давление же.

Sergik32

ну коли при першому старті повернути ключ то при всьому справному насос жужить пару секунд і виключається, поки не провернеться колінвал то він не жужить, а потім уже жужить
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

босяк

Stick2

До речі, чому в мене на машині чек не довго горить десь секунди 3-5 і тухне після того як включив запалення і навіть не завожу двигун, так повинно бути по моему якщо при заведенній немає помилок тоді він повинен тухнути, а при просто виключеному запаленні повинен горіти постійно

_Oleksandr_

Цитата: Stick2 від 02 Жовтня 2020, 20:18:02
До речі, чому в мене на машині чек не довго горить десь секунди 3-5 і тухне після того як включив запалення і навіть не завожу двигун, так повинно бути по моему якщо при заведенній немає помилок тоді він повинен тухнути, а при просто виключеному запаленні повинен горіти постійно
Не должен он гореть постоянно. Это проверка работоспособности индикации.

Stick2

Цитата: _Aleksandr_ від 02 Жовтня 2020, 21:25:27
Цитата: Stick2 від 02 Жовтня 2020, 20:18:02
Не должен он гореть постоянно. Это проверка работоспособности индикации.
дякую, просто ОБД 2 провырив помилок немає, а коли відключаю лямду то горить постійно значить точно не повинен

Romka

Некритичная ошибка - тухнет после устранения, критично - записуется и горит до стирания, если без Лямда - прошей блок без лямбда зонда - ошибка не будет гореть
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

ВКБ

Лямбду краще не відмикати, що карб версія буде але на електриц і без речного підсосу.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Stick2

В мене по ідеї каталізатор живий то навіщо поки відмикати лямду

ВКБ

Її лямбду взагалі краще мати завжди і без каталізатору якщо він розваливмя. Функціональний атрибут сучасної автоматики двигуна. Навіть ресурс збільшений при правильному згорянні пралива.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Ivan1988

Цитувати виділенеВ мене по ідеї каталізатор живий то навіщо поки відмикати лямду
Катализатор можешь выкинуть, если ты конечно не из "Гринпис". А Лямбда зонд, он же датчик кислорода, очень таки нужен. Это обратная связь, которая показывает электронному блоку на сколько качественная топливо-воздушная смесь, и если есть отклонения, то блок управления вносит коррекцию в топливоподачу.

Stick2

Цитата: Ivan1988 від 04 Жовтня 2020, 21:57:14
Цитувати виділенеВ мене по ідеї каталізатор живий то навіщо поки відмикати лямду
Катализатор можешь выкинуть, если ты конечно не из "Гринпис". А Лямбда зонд, он же датчик кислорода, очень таки нужен. Это обратная связь, которая показывает электронному блоку на сколько качественная топливо-воздушная смесь, и если есть отклонения, то блок управления вносит коррекцию в топливоподачу.
В комплекті йшов до інжектора, то поставив, поки норм, а там видно буде. Зараз борюся з помилкою датчика фаз тобто розпредвалу, хочу фазований вприск що ппц не відключаю помилку щоб попарно працювало, та й впринципі по моєму він коли помилка вискакує попарно типу в аварійному режимі попарно й вприскує. З цілью експеременту завів двигун підключивши обратку і подачу двигун якщо з помилкою датчика фаз та не підключений регулятором як скажений не може вловити оберти.

Romka

Коли ловиться помилка по датчику фаз, то вприск попарно-паралельний.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4