Slavuta 1.2 by Twister

Автор Юра, 06 Вересня 2009, 12:29:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юра

Lazar
оо так би і зразу я не думав шо в тебе вони стоять)) да дійсно на білих гарніше виглядає... тре ше такі в нас пошукати...

Серий Павленко

Маладец класна Славка.

Alex Miha

Цитата: Twisterвсетаки знайти у Львові безшумні болти :angry: бо мені вже спихали прості стандартні,казали шо то безшумні :d
как оказалось, эфекта от них ничтожно мало. тоже их искал, нашел токо один, купил для пробы. нифига он не помогает. надо шумить дверку и клеить доп. уплотнители.

Юра

Поки на машину забив весь в навчанні :pinch: якшо вдало поступаю то мафинка лишається і буде з нею шось робитись,
не то буду без неї... :ermm:

Юра

ЗНО позаду зара поступлення :P

Габарити:

знизу так як зараз..

Купив 2 листа M1 60грн х2=120грн
сьогодні вибрався в гараж ніби майже повністю заліпив праву передню дверку пішов цілий лист :/ ( хз як там хтось 3 використовував на всі дверки) от фоті:





Шо ше порадите зробити з дверкою, шо ше мона або добре було б заклеїти???? :)

Василий

заклеить можно еще окна, но это сильно утежелит дверь. Можешь проклеить пластмассовые панели изнутри. А потом поставить их.

Юра

Ти маєш на увазі проклеїти карти дверй просто шумкою тепер?

Сергей

то что дверь проклеил класно! но вот ты оставил метал голый к которому крепится пластик! он будет один фиг резонировать, его тоже нужно проклеить! если хочеш получит эфект! это виброизоляцыя! а толку её делать частично!  когда ездиш звинят тяги а ведь они крепятся к внутренней стороне а не к той что ты проклеил! ябы проклеил частично внешную полосами! эфект думаю был бы тем же! а вод под саму карту надо 4мм шумку вклеить одним листом! тогда вообще хорошо будет!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Юра

serdgio

ну так ше в майбутньому терба під карту шумку покласти.. це тіпа тіки вібра

шо скажете за Терафом?? в епіцентрі/новіій лінії продається

Алексей

Диоды ты поставил разные...
У меня тож было...поставил на машину, а они разные. Один холодного белого цвета, а второй обычный... Пошел на рынок, посмотрели...таки да... У продавца они в куче валялись вот и попался.)

Юра

Давно нічого не писав.. то от вирішив відмітитись...
За цей час було зроблено:

Двері:
Заклеїні М1 дві передні дверки
також знявши карти замітив шо там де карти притуляються до дверей вже здерта краска і починеє ржавіти :pinch::

зачистив на всіх дверях ржавчини і зафарбував+залакував ці місця

також купив антискрип і обклеїв повністю ті місця де карти доторкаються до дверей:


поміняв в в всіх ру4ках болтики ато заводські ужасно поржавіли :ermm: ... і пару років тому як знімали карти дверей пришлось виламувати ті ру4ки :( (результат видно на фото зверху кусок так і досі був прикручений) тому купив дві ру4ки оскілкьи дві були зломані і також поміняв( могли сцуки на заводі вже і якись болтик хоть номр втулити  а не шоб поті ламати  ручки чеер то шо він заржавів :angry:) :


Колись поламались передні ручки для опускання вікон і я поставив тіуніверсальні шо на кожному базарі по 10-15грн за пару... але вони ужасно тарахкотіли на ямах + покоцали карти дверей+ в кінцевому результаті розлетілись тому поїхав на шрот фольсвагенів і купив дві ручки від гольфа 3:

піділйшли майже як рідні тільки треба було трохи надрізати...:cool:


Ну і нарешті купив розпорку ріккаровську.. :P (напевно одне шо дійсно заслуговує уваги в моїй машині.. :unsure:):


сторгувався і по ціні вийшло стільки як на їхньому офіційному сайті :| але без доставки :silly:)) на жаль не було нижньої ну нічо ше якось докуплю :whistling:...
ну і вроді все через тиждень-два буде продовження ;)

Юра

Дууууже давно нічого не писав, але і з машиною за весь той час нічого не робилось(
Поступив я в політех на державний :rolleyes: , успішно здалась зимова і літня сесія (на степуху витянув) підзбиралось трохи бабла і для машини :)
Цілу осінь/зиму/весну їздив з стоковою решіткою.. поки вона так і стоїть:


На днях з Запоріжжя прийшов бензонасос BCD(італійський), ремкомплект на кулісу(буде робитись короткохідна куліса і заодно відремонтується..), і на складі вже чекає розпорка ричагів.. В планах ше був задній стаб але наразі нема в наявності  :( Дякую _Дима_ за купівлю і відправку



Вчора загнав машинку в гараж і почав повністю розбирати салон,шоб зробити нормальну-віброшумку.
Але оскікльки я всього навсього бідний студЄнт :D то матеріалами для вібро будуть служити не СТП а простий єврорубероїд (в епіцантрі 10мквадртадних=170грн(2-ка)) а замість шумки куплю терафом в тому ж епіецнтрі, який проклею на 88 клей.. Також взяв 10-ти сантиметрову(в ширину, в довжину хз скік але достатньо) смужку маделіну (антискрип від СТП за 20грн,лист вроді 80..) і взяв ше одну М2 для тих місця де рубероїд стелити буде важко..
На рахунок чого рубероїд? Тому що в ціні один лист М2 коштує 80грн а він менше квадратного метру, шоб проклеїти ним всю машину треба буде добре портатитись а так рубероїд за своїм матеріалом майже те саме тільки покласти його буде в рази тяжче.. для того знадобиться технічний фен..

Ну а поки пару фото за вчора:



За вчора: розібрав салон, правда панель знімати не буду.., все вичистив, попилососив, помив. :)
Сьогодні:Віддер стару тіпа шумку з задніх арок(клеїв її тоді на 2-х сторонній скотч який зовсім не хотів відриватись і відчищатись.. згадав що напередодні купив DECBIT для зняття бітууму, побризкав на то все діло протер тряпочкою і скотч на тряпці.. ну правда ідеально не відчистило але мені достатньо) де не де де були \"войликова шумка\" тато колись накидав з чогось.. і коли воно натянуло вологи приклеїлось до кузова коли віддер в тих місцях вже утворилась ржавчина,ще одна проблема під задньою сідушкою де не де повздувалась фарба,коли почав здирати викруткою то вявилось що там теж трохи ржавчини.. а так з кузовом ніби все гуд, такшо сьогодні це все діло планую зачистити і погрунтувати... зараз от заскочив додому похавати і іду бавитись далі :D

Далі буде..

Юра

І так вчора все зачистити не вдалось... тому за сьогоді все зачистив докінця, обезжирив, погрунтував і встиг зафарбувати
Також поки сохла грунтівка/фарба, обезшумив бокові дзеркала :D та пласмака шо впирається в матал ужасно скрипитьколи відкриваються двері до кінця а значить і на ямах також.. трохи помучився з установкою дзеркала назад але роізбрався.., тепер все чотко..



Почав сьогодні бавитись з рубероїдом..Чесно кажучи думав шо його буде набагато проблематичніше покласти... але гріти його довго не треба.. (гріється до хвилину часу) форму досить приймає чітко, але всетаки якшо класти великими суцільними кусками то кладеться напряжно.., десь встигає висохнути і вже не приклеюється.. тому бажано робити дрібнішими кусками.. шви між кусками затягуються спокійно, треба всього навсього розігріти на стику і він зійдеться сам :cool: На рахунок процесу укладки: то мені найбільше сподобалось класти тією стороною яка по суті має розігріваись так, щоб плівка на смолі розплавилась і тим розплавила саму смолу.. але тоді рубероїд занадто перегрівається і ужасно ваняє від згорілої плівки, тому плівку я здирав і розігрівав вже сам рубероїд(п.с. якшо здерти плівку то він вже сам по собі з тої сторони трох прилипає до металу, а якшо розігріти то загалі супер)
Рубероїд з наполовино здертою плівкою:

Вага на квадратний метр:

Ну тут писати можна багато але якшо когось дійсно це цікавить то пишіть опишу і кину відео ;)
Фотка вже прикаденого рубероїда:

п.с. спочатку тестував як буде кластись ліпше тому знизу зліва лежить на тій стороні яка приклеюється ліпше(плівкою доверху) а на арці як має бути..
правда прийшлось роботу приупинити через деякі обставини тому продовжу в понеділок

Мазур Сергей

Молодец:)давай дерзай:)расскажешь потом как ощущения после шумки:)

булат

Цитата: Twisterа замість шумки куплю терафом в тому ж епіецнтрі, який проклею на 88 клей
если я не ошибаюсь, то терафом это что то крупнозернистое. оно больше теплоизоляция. мне кажется лучше полифом или изолон