Slavuta 1.2 by Twister

Автор Юра, 06 Вересня 2009, 12:29:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Alex Miha

Цитата: Twisterтак..! все чітко майже паралельно, при можливості зафотаю..
ок. а вазьмёрашные чё не поставил? гулять так гулять уж  :D  ;)

отлично темерь автомобильчик смотрится  *THUMBSUP*

Юра

Alex Miha да хз.. ітак трохи не хотілось все міняти.. так як працювало як годинник... але після зими ще чуть модернізую напевно.. :[ тюнінг сцуко апасна :D
дякую))

Заміна масла КПП, втулок рульової і т.д

При заміні ходовки спереду відразу ж і поміняв масло КПП довго мучився що лити ... вибрав мінералку Mobil 80W90 GL4 65грн/1л передачі почали включаться чіткіше. а так більше нічого не відчув))
також ще під час заміни ходовки
- Замінив втулки рульової тяги 35грн завод
- Доклеїв праве дзеркало плівкою

ну і на днях
- Зачистив повністю заднє скло від тонування.Так що зараз повністю акваріум, крім смужки на лобовому, буду так напевно і кататися до весни.

Минулого тижня взяв участь у спринт-слаломі в Тернополі ввечері розкажу..

Алексей

Критика бачив?

Юра

Цитата: Lesha1806Критика бачив?
головний конкурент йопта, перше місце взяв)) 8)
покатався в його машині.. валить те що треба) зардядили її непогано!

Алексей

Юра

Отже ще 2 тижні тому в сусідньому місті Тернопыль(130км) повинні були выдбутись гонки Спринт-слалом. так як у нас на заході з такими гонками дуже туго і тихо (немаэ таких змагань взагалі) надумав їхати поки є шанс, їхав потестити авто як воно себе веде після переробок ходовки та й самому майстерність підняти. Було трохи страшно, так як після таких переробокїхати досить таки далеко + ще там і приймати участь.
Дорога в цю сторону просто жах, трасою це назвати не можна, хіба що напрямком. Реєстрація повинна закінчитись в 12:00 і ми приблизно спізнювалися на пів години. походу зловив 2 прогини асфальту (хз як поясните це. типу не яма а плавний спук і підйом на ділянці в 1-2метра) і при цьому добре зачепив колесом об арку. підкрилки в тому місці вже стерлися і тепер залишився метал. так що поки доїхав до гонками побачив ось таке:

жалко шо ппц! резина то ж нова *WALL*  (ну що вже поробиш. *SORRY*

зареєструвався, передній привід все ж розприділили по ЗАЗ ВАЗ + китайці та  іномарки
в моєму класі було 8 машин 2 з них таврія і славута)) Правда 2 з 8 після тренування зійшли. (

траса:

на останньому тренувальному заїзді я сів до нашого головного злосного адміна :D  Саші (Крітіка) славутовода в минулом  :(  щоб хоча б глянути на трасу перед своїм заїздом. так як вони накаталися до цього а я ще й не був на трасі. машинка його валить супер! непогано над нею попрацювали))

відкатав тренування, говорили що валив як дурний гиии :[
коротше трохи фото з заїздів:

більше фото тут:
//vk.com/photo10844461_293339419

Начебто проїхався непогано, але жахливо відставав від усіх на прямій :(  :(  :( треба крутити трохи двігло і карб з весни
але в кінцевому підсумку 3 МІСЦЕ! в своєму класі ЮХУУУУУ *YAHOO*  *YAHOO*  *YAHOO*  *DANCE*

Перші для мене гонки і перший кубок. задоволений шо слон. + без тренувань. ніколи так не ганяв так що потенціал є і в мені і в авто.

Ну і ВІТАЄМ НАШОГО АДМІНА за 1-м місцем 8)

Дорогою додому ще пару раз зачіпив колесом об арку так як вертались в глуху ніч. Тепер потрібно щось робити з передніми арками. Ну і авто порадувало так як ні однієї поломки і глюків!! *BRAVO*

ну і наступний день заслужена мийка 8) :

П.С. ВЕЧРОМ або завтра закину ще й ВІДЕО!

Max 55

круто молодец  *THUMBSUP*

Дима

оо поздравляю
а результаты есть? интересно какие машины были и какое время показали
у вас что на классы делят? у нас только передний задний и полный

Юра

Max 55 дякую але не перехвали))
_Дима_спс, результати є!
ну ділять тому що там в ПП були цікаві машини.. форд фієста СТ сітроен С4теж якись заряджений + хонди драгові і т.д.. тому з моїми 58-ма чи скік там в стоку коняками нема сенсу ганятись.. тому розбили на 2 класи.. та і загалі такі гонки в нас вперше на заході по суті)! такшо хз як буде далі.. на некст рік обіцяють цілу серію.. *YAHOO*

от результати:

1) місце крітік 1.6 16в+повний прямоток з пауком+тюнінг гбц+якісь там матьорі прошивки
2) 8-ка 1.5 хз сток чи не
3) я сток з засраним карбом..
4) 9-ка 1.5
5) таврія Ромкозема.. не дуже знаю що там але чуть підмучена..
6) славута сток 1.2 така ж як в мене
7 2112 щось сталось з підшипником ступиці походу
8 колишня драгова 9-ка щось сталось зі сцепою чи коробкою...

Alex Miha

с подиумом!  *BRAVO*
подкрылки надо выкидывать, а арки катать  *YES*  но у меня всё рука не подымается)))

Юра

Alex Miha дякую!!
та треба треба, але блін шось не хочу я позбувтись підкрилок... та і тим більше зараз зима то поставлю назад 13-ку і 155-ку має бути все гуд.. а там з весни вже щось буду робити
п.с. треба ще задні арки обробити до зими
п.с.2. забуваю сфотати опорні...

Юра

Нарешті відео..
так і недочекався я найцікавіших відео тому кидаю все що зміг с собою знайти:
тренувальний заїзд
[video]http://www.youtube.com/watch?v=TTpBRZgdmAo&feature=youtu.be[/video]
той самий заїзд тілько інший фотік:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Ast9-PYSAxs&feature=youtu.be[/video]

тут с 56-й сек
[video]http://www.youtube.com/watch?v=g5cbFhQyRtI&feature=player_embedded#![/video]

а тут с 2:52 можно побачити всю серйозність моїх намірів [video]http://www.youtube.com/watch?v=Vu2sk4fDzDg&feature=player_embedded[/video]

онборд 2-го заїзду.. де трохи розслабився і взяв пасажира:
[video][/video]
п.с. страшній звук на шпильці це підкрилки :D
п.с.2 не судіть строго пасажира))

Сергей

Мда нудненко ! асвальт это не по снегу гонять! не тот эфект!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Юра

serdgio це навіть ліпше ніж сфальт-бетон.. зацеп ще сильніший... але руль доводилось крутити активно)) просто на відео як завжди виглядає повільно

п.с. надіюсь що буде зимою щось подібне і в нашому місті.. так як люблю заносики 8)

Виталий

*THUMBSUP* Слалом спринт славуто гуд!!! *OK*  Дицки смотрятся как на раллийном форде-крутяк 8)
Таврушка!!! Она-ж как bmw-только круче))))