Распорки

Автор Alex Miha, 03 Грудня 2007, 22:13:54

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: aaa.pmkk від 07 Серпня 2016, 15:43:37
Цитата: jorjuk64 від 07 Серпня 2016, 14:04:35
Смотри, не научись летать.... :mitsu:
Рожденный ездить летать не может...

А по теме: передние стали без проблем, а при установке задней пришлось чуток распилить напильником отверстия крепления к кузову болтами ремней
Бокову подушку на коробку також тулив?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

aaa.pmkk

Пока втулил, поюзаем посмотрим. Пока кажется, что малехо помагает при резком сбросе газа

Sergik32

а я її відкрутив, бо вона ніфіга толку не дає, і тільки лишній раз перегружає бокову моторну.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: aaa.pmkk від 07 Серпня 2016, 18:18:17
Пока втулил, поюзаем посмотрим. Пока кажется, что малехо помагает при резком сбросе газа
Ну то зніми, доки нічого не поламав, та подушка більше пасує на місці штатної бокової. Рікаровці дуже часто ганяють понти. Я з ними один раз пробував спілкуватись на рахунок конструкції задньої розпорки, то зрозумів що вони не вкурсі як деформується кузовпід час нагрузки.

Подробиці тут http://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=2988.msg354675#msg354675

aaa.pmkk

Спасибо за советы!
Завтра сниму, а по свободе поставлю вместо боковой ДВС

Sergik32

Реально, як зняв то аж не така вібрація на кузов іде, мотору легще стало
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Серёга

Взял незнаю какую переднюю распорку все дырки совпали аж удивился, единственное регулировочную втулку пришлось укоротить распорка шире была на фото видно в районе карба
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Володимир

Цитата: Sergik32 від 07 Серпня 2016, 21:42:47
Блін, якби не забирало місце з багажника і розкладених сидіть то штука хароша, а так деколи вожу щось обємне і довге то така річ заважає.
Пишу тут, щоби не забивати бортовик.

Самому треба робити і таку щоби знімалась. Я на таврії робив з труби профільної 40х25, кріпив не в місцях креплення стоєк, я прямо до боковин, де стик арок, там вона працювала і на розтяг і на кручення.

Чеснокажучи оті чорні штуки на фото довіри не внушають, не дають вони жорсткості кріплення.

aaa.pmkk

Цитата: Володимир від 09 Серпня 2016, 11:49:43
Цитата: Sergik32 від 07 Серпня 2016, 21:42:47
Блін, якби не забирало місце з багажника і розкладених сидіть то штука хароша, а так деколи вожу щось обємне і довге то така річ заважає.
Пишу тут, щоби не забивати бортовик.

Самому треба робити і таку щоби знімалась. Я на таврії робив з труби профільної 40х25, кріпив не в місцях креплення стоєк, я прямо до боковин, де стик арок, там вона працювала і на розтяг і на кручення.

Чеснокажучи оті чорні штуки на фото довіри не внушають, не дають вони жорсткості кріплення.

"ченые штуки" как по мне инженеру конструктору автомобилей и тракторов достаточно жесткие, есть претензии к прочности шпилек на этих стаканах - при следующем демонтаже-монтаже запланировал заменить

Kritik

ооо дааа
шпильки там зриваються на бігом

пам"ятаю як в себе зірвав)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Володимир

Правильна розпорка.

Sergik32

да тут і машина тоже правильна, тіко ущільнювач як лопне то мотор засре грязюкою, да і капот страждає

jorjuk64

Володимир

Цитата: jorjuk64 від 17 Листопада 2016, 18:00:11
понти... :mitsu:
Чого понти, можливо там на кузові зекономили певну кількість металу, а зверху поставили таку розпорку з супер міцного матеріалу.

jorjuk64

давайте порівнювати машини одного класу...