Плохая работа тормозов

Автор Стас, 09 Січня 2008, 09:36:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: kb-403 від 28 Червня 2016, 22:16:30
В мене теж таке горить еле лампа стоп на приборци. И дочого тут калюжи и як з цим боротись? :help: :hysterics:
В приборці в якості лампочок використано світлодіоди, при попаданні води на контакти можуть тускло світитись.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Алексей

Привіт проблема така сьгодні заглянув під низ автомобіля і на правомо колесі заді замітив в районі болтів які тримають ступицю ніби як щось жирне пятно велике що це може бути? В мене підозра що це тормозний циліндрик накрився, бо коли прокачував тормоза і закрив штуцер ковпачком а потім замітив що він мокрий ніби штуцер пропускае. Але коли знімав ковпачок то штуцер був ледь вологий.

Сергей

Алексей, уровень тормозухи в бачке не падает?

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Алексей

Рівень ормозухи не падае. Тов чому може бути причина?

Sergik32

Тормозуха може в бачку і не упасти, її достатньо капельку і пятно буде велике, переглянь як затянутий штуцер на трубці, може де трубка перетерта біля самого штуцера і сам повітровипускний штуцер тоже переглянь і зніми колесо і барабана і подивись всередині, може ще з під манжетів пускати, коротше повну ревізію зроби.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Алексей

А якщо прийдеця міняти тормозний циліндр то який краще ставити?

Sergik32

ну всі писали про ТОМЕКСи, я собі такі поставив, циліндрик як циліндрик, головне щоб працював
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Алексей

Сьогодні поставив задній тормозний циліндр то поки закручував трубку то витикла вся тормозуха. Закручава вроді би до упора а через ту гайку що закручував капалоі капало,відкручував і закручував разів 5 і так і ниміг закрутити поки не витикла вся тормозуха. Томозуху куплю вже аж в четвер а до тих пір все переживаю чи буде зновтекти чи ні. Хто що підскаже як її закрутити?

Sergik32

я тоже ставив нові циліндрики то ледь закрутив ті трубки, не роблять зараз все взаємозаміняємим, мусиш доробляти сам вручну

Алексей

ну а як ж закрутити так щоб не капало з неї? І коли ручник затягуєш то колодка на якій стоїть трос ручника зсуваєця в сторонку тобто коли ручник відпускаю то вона не стає в паз що робити?

Sergik32

десь ти не вставив нормально колодку, дивись чи всі запчастини там є, заглянь чи в циліндрику поршеньок правильно стоїть, паз на ньому є

Володимир

Цитата: Алексей від 11 Липня 2016, 22:45:51
ну а як ж закрутити так щоб не капало з неї? І коли ручник затягуєш то колодка на якій стоїть трос ручника зсуваєця в сторонку тобто коли ручник відпускаю то вона не стає в паз що робити?
Постав барабан, понажимай на тормоз і більше зсуватись не буде.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Алексей

Та все зробив та поставив але коли коли прокачував тоныби планка роспорна почала стукати хоть і роспоку поствив що планку тримає.

Paradox

Отзывы о передних Томексах: оказывается у Славуты есть тормоза! Поменял старые колодки которые почти не имели износа, на Томекс, чисто "шоб було". Стало блокировать на сухом асфальте все 4 колеса.
Из минусов - передние пищат.

Григорий

У славути нормальні тормоза, я в своєї все перебрав своїми руками ( після старих наїздників там робилось "бог зна що" ), купив упаковочку  змазка для направляющих та тормозних циліндриків всередині, кажись там 10 гр.в упаковкі, яскраво червоного кольору, вона не взаємодіє з тормозною рідиною та резиновими манжетами, спереду поставив круглі тормозні диски на 6 кріплень і Б\У тормозні флянці для передка і зараз ніяких ударів по педалі, тормоза працюють класно і коли потрібно то мертво.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.