Плохая работа тормозов

Автор Стас, 09 Січня 2008, 09:36:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: 6980148Після того, як жіночка якось на  задніх тормозних проїхалась 3 км з ручником затягнутим, був синій їдкий димок, задні колодки перестали нормально гальмувати. Тобто на ходу по щебню колеса не блокуються імайже не тормозе, але і не пищать. Через смотрове дивився - розмір нових. Тобто машина тормозе тільки передніми. Що за фігня? Корочка якась утворилась, чи що?
Вивіси колесо і перевір чи тормозять. Або дійсно корочка утворилась, або циліндрики прикипіли.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Я мав на увазі від ручника. Тягну до усирачки, шумить і не тормозе, тільки коли 5 км/ч., тоді відчувається тормозіння Від педалі не можу зрозміти. Ручний з горки невеликої тримає (налаштував 3 щолчка), але якщо штовхнути - рипить і совається.
То що - мабуть викидати?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Camel Trophy

ДЕРНИ ЕЩЕ 10-ТЬ РАЗ И ЗАД ВАЩЕ ПЕРЕСТАНЕТ ТОРМОЗИТЬ))))) проверено

Camel Trophy

Цитата: vitalka
Цитата: Camel TrophyДЕРНИ ЕЩЕ 10-ТЬ РАЗ И ЗАД ВАЩЕ ПЕРЕСТАНЕТ ТОРМОЗИТЬ))))) проверено
Когда по городу катаешся 100 раз в день нажимаеш на педальку.А за неделю,месяц,год.По вашему каждый день нужно чего то там менять?Что там по вашему мнению сотрётся от 10ти торможений ручником?

не сотрется а растянется согнется итд
Цитата: KOT
Цитата: Camel TrophyДЕРНИ ЕЩЕ 10-ТЬ РАЗ И ЗАД ВАЩЕ ПЕРЕСТАНЕТ ТОРМОЗИТЬ))))) проверено
А причина?
НЕСОВЕРШЕННАЯ СИСТЕМА, ОЧЕНЬ НЕ СОВЕРШЕННАЯ Гафно редкое

Sergik32

от хоть забий, но я не можу зрозуміти, от невже бля тим мудакам на заводі важко було розібрати іномарку і передерти конструкцію гальм. для прикладу мерс 123 кузов(чумайдан) там задні барабани такі як в славки, може і менші, і передок не особо то різниться, но скотина машину в 2 тони+прицеп, гальмує легким натиском шкарпетки на пендаль, теж саме і в пижико-цитрамонах і т.д. ну в нашій то слов нема.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Та при тормозіні тапком ефект наприклад мене влаштовує. Недавно на новій для мене дорозі не побачив я і навігатор перендикулярну трасу до мого руху, а я 110 шпилю, в салоні 5 живих душ. Впереріз мені 21099 теж 110. Реально  я б його перерубив, він точно мій був, а я його. І падло знака попереджуючого нема, і траса перпендикулярна низенька і поросла по обочині. Замітила жінка випадково, я собі слідкував за своєю дорогою. Тормозив тіпа АВС на педаль. Добре що щебеночки не було. Гальма у мене оказались на місці і це блін з непрацюючими майже задніми (правда від ручника). Може я помиляюсь, від ручника не блокує, а тапком нормально, просто я не помічаю. Всеж машина була завантажена і задня тєлєжка навантажена. Як перевірити чисто задні, їх еффективність. У кого які фантазії? До підпалу наче тормозили, але вони ж для цього і примучені, щоб підпалюватися.

Володимир

Цитата: Sergik32от хоть забий, но я не можу зрозуміти, от невже бля тим мудакам на заводі важко було розібрати іномарку і передерти конструкцію гальм. для прикладу мерс 123 кузов(чумайдан) там задні барабани такі як в славки, може і менші, і передок не особо то різниться, но скотина машину в 2 тони+прицеп, гальмує легким натиском шкарпетки на пендаль, теж саме і в пижико-цитрамонах і т.д. ну в нашій то слов нема.
Та чого, в мене тормозить без зуссиль, навіть з тонним прицепом на фаркопі. В полік педаль не тиснув щоби часом не вийшли ножниці чи фаркоп не ввігнуло в задницю.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

якщо задні працюють справно то машина коли зупиняється не клює носом, а паралельно прижимається до дороги, от це є нормальна робота тормозів і задньої підвіски, от навіть ручником можна це перевірити при шв до 10-20 км/год, затягнути і задок повинен сісти.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Не дуже жостко, 4 хруста. Но я регулював, колодки нові - 4,5тис., приблизно 0,5мм ушло. Про тормозіння задка не замічав, придивлюсь.

Number One

Цитувати виділенеМоим задним барабанам 320 тыс(а может и больше)
.
В тебе ще немає виработки до 201,0мм? :D

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Max 55

Цитата: vitalkaМоим задним барабанам 320 тыс(а может и больше).У меня работают любые колодки,которые раздобуду.Даже если накладка(ки) стёрты будут,у меня поршеньки не повылазят.Суть работы механизма я описывал в \"ручник\". Посты 119,123. 5 страница.
вот ссылка
http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=2677&p=5

Number One

Цитата: vitalkaЭто чё,до наружного диаметра?
Ха-ха, в мануале так написано! :D
Максимально допустимый диаметр барабана - 201,0мм, после этого его нужно заменить *ROFL*  *ROFL*  *ROFL*
Я ради интереса мерял свои, 195мм по наружному диаметру. 6 мм ещё по воздуху тормозить должны :D  :D  :D

Я ДОМА !!!

ВКБ

Цитата: Number One
Цитата: vitalkaЭто чё,до наружного диаметра?
Ха-ха, в мануале так написано! :D
Максимально допустимый диаметр барабана - 201,0мм, после этого его нужно заменить *ROFL*  *ROFL*  *ROFL*
Я ради интереса мерял свои, 195мм по наружному диаметру. 6 мм ещё по воздуху тормозить должны :D  :D  :D

Така собі помилочка проскочила.  *CRAZY*  У мене в місці контакту колодок діаметр 180мм.

Короче тормозять мої колодки ручником. Прорвало якось чищо. Але коли тільки поставив, юзом йшли по асфальту коли пустий був, а зараз не получається. І праве раніше блокується. До сьогодні зимою обидва одночасно блоквались. Троси купаються в мастилі.  Що це?

Number One

А хз, новый трос, колодки, цилиндры, прокачано 100500 раз, всё равно тормоза слабоваты. Ручник интенсивно держит машину, но в юз пустить практически невозможно, только на снегу/льду. И тоже правое хватает лучше, чем левое на ручнике, а от педали лучше левое...

Я ДОМА !!!

ВКБ

Аааа, значить можно не париться.  8) Але є якесь непонятне бажання, розібрати барабани та тирануть поверхню на точилі. *WASSUP*  Зализались ві підпалу, чи може маячня. *CRAZY*