Хто з Віннеції?

Автор SLIVKA, 16 Березня 2010, 15:45:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.

Виталий

Упс..панове,тільки прочитав про здибанку ,радий , що відбулась ,здивований , ЩО Я ТАКИЙ НЕУВАЖний..,Дивився фотки..,усім респект , тільки з пивом не згоден))) і коли наступна зустріч ?
1.2 Li

SLIVKA

Винничанин

, тільки з пивом не згоден)

А чим тобі пиво не подобається, ми нікого не заставляємо, Alexxx_1982 взагалі сок пив?!
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Виталий

без претензій , це моя точка зору ) до речі знайшов токаря , який проточив барабани задні
1.2 Li

Саша

Коли наступна зустріч планується?? Десь орієнтовно на 8 травня??
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Андрій

Цитата: Alexxx_1982Коли наступна зустріч планується?? Десь орієнтовно на 8 травня??
... і правильно, на 8 травня до Тернополя махніть, вам не далеко, так що чекаємо.

Рома

усім привіт,бачу на таврозустрічі трошки хлопаки разслабились :)  . А я вчора їздив на екскурсію в Хотин та Камянець-Подільський,ходив у фортеці,в хотині біля фортеці, а то там була якась вистава вхід по 65грн а черга за квитками метрів з 200-300, так поїхали ми в камянець.там вхід 12грн для дорослих і 6 для дітей,за фотік ще 3грн. черга теж метрів 200 :cool: був у фортеці,в деяких місцях аж самому жутковато було)))
щоб на ньому катнутися- 50грн з чоловіка

цей пристрій призначений для того,коли чоловік пізно приходить додому,щоб жінка могла випитати в нього про його походеньки)))

це вже Камянець

для неслухняних чоловіків

один постріл з лука чи арбалєта 2грн,куліш - 20грн порція.Ми ходили самі,але можна з екскурсоводом,це буде набагато довше але і набагато цікавіше!!!

SLIVKA

РОМА ТИ ЗРОБИВ ТЕ ШО Я ХОТІВ, ДУЖЕ ХОТІВ В КАМЯНЕЦЬ
КУДОЮ ЇХАВ? ЯК РАСХОД? ДОВОЛЬНИЙ?
вкусняшки для тюнінга

Саша

roma Це на верхніх фотках Славуто БТР??? :) :) . Ти собі отой пристрій для дізнання купив, чи ти просто так щоб братву полякати?? ;) :).
Короче, Рома, молоток, я теж хочу  в Каменець і Хотинь, мене й кум запрошував, але... не виходить поки що.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Рома

це я їздив з батьком на його машині,жилька,(8л - 100км).Класно там,мені і моїй сімї сподобалось!!!Я виїжав з Шаргорода.А по поводу того пристрою))), то ми не купляли,але треба мати всім жінкам про запас,мало що може трапитися... :D ,то машинка справді бомба,охочих було трохи щоб на ній катнутися.

SLIVKA

monte
Слухай чи можеш достати для славутотовариша (Мене) отого уплотнітеля, шо ти собі на двері клеїв?
Бажано чорного кольору, одинарного на самоклейці по нормальній ціні.
Хочу обклеїти повністю всі двері+ляду.
Потрібно десь метрів 12. Якшо можиш, гроші будуть десь в червні , я так думаю.
Дякую!
вкусняшки для тюнінга

Дима

Давно я сюди не заходив.
SLIVKA - цей ущільнювач продаеться в любому строй магазині, він йде двойний, я його розділяв, собі купляв приблизно вісім метрів, двойного, поділив, получилось 16м/п. десь приблизно метра два залишилось. Буду їхати до дому якщо встигну, заскочу в той магазин подивлюсь, чи є, і по чому.
1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.

SLIVKA

Цитата: monteДавно я сюди не заходив.
SLIVKA - цей ущільнювач продаеться в любому строй магазині, він йде двойний, я його розділяв, собі купляв приблизно вісім метрів, двойного, поділив, получилось 16м/п. десь приблизно метра два залишилось. Буду їхати до дому якщо встигну, заскочу в той магазин подивлюсь, чи є, і по чому.

Я бачив в Вінниці тільки такий як в мене наклеений-ТЕМНОРОЗОВИЙ:sick:
а чорного не бачив, хочу чорний :|
вкусняшки для тюнінга

Саша

monte  , SLIVKA ви як  8-го  будете???
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Рома

Цитата: Alexxx_1982monte  , SLIVKA ви як  8-го  будете???
ти чого не спиш,шо не спиться?

Дима

SLIVKA - вчора раніше з роботи змився, обїздив три магазина, і не найшов, мабуть не сезон на ущільнювачі. :wassat:
Alexxx_1982 - 8 я точно не буду.
1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.