Хто з Віннеції?

Автор SLIVKA, 16 Березня 2010, 15:45:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Саша

roma Виспався!!! Переживаю за твою ПЄЧКУ!! ;)
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Рома

Цитата: Alexxx_1982roma Виспався!!! Переживаю за твою ПЄЧКУ!! ;)
бідолаха :cool: завтра забадяжим мою печку

Рома

во що я сьогодні зробив тут лишив трохи вільного місця,ато задні двері труть і рвуть уплотнітєль  

ось тут на стику бажано було б суцільний кусок,але не було

завтра докуплю ато на другі двері трохи нехватило,був уплотнітєль по 12грн метер двойного

Саша

Цитата: roma
Цитата: Alexxx_1982roma Виспався!!! Переживаю за твою ПЄЧКУ!! ;)
бідолаха :cool: завтра забадяжим мою печку
Обовязково забадяжимо, тебе чекатимуть на 10.00, і  Маринуй курку, нарізай ковбасу (навскоси) :)  та став ГСМ в морозильну камеру...!!! :)
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

SLIVKA

roma
по 12грн метер двойного-він шо сам співає? по 12 грн :|
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Дима

Цитата: SLIVKAroma

Я пів року назад брав такий десь по 8 грн. - м/п.
1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.

Сережа

так, Вінничани, а ну давайте сьогодні приїжайте до книжки (ближче до курсаля) на 19:00

Рома

Цитата: SLIVKAroma
а де дешевше? та скільки там його треба,десь 3,5м двойного! А шоб не діски було б і мясо  і уплотнітель і ще багато чого іншого а так є ТІТІНИ :D

Виталий

друзі ,а  я приїхав з роботи , і читаю , що була зустріч... а завтра буде ? я таки буду,чув що біля гроша )),до речі хтось питав куди діти старий аккум ,я чув , що можна здати по 5-7 гр. за кіло , тільки пробити точку..
1.2 Li

Саша

roma А сам за КІКовські ТІТІНИ викинув скільки??? ;) Могло б ще більше вийти мяса як у SLIVKИ.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

fsv

Радий що на зустріч приїхав [SERЁGA] :smt023
Ми ще з ним влаштували невеличкі покатушки по місту...

Була випита не одна пляшка пива :partyman: .

По наступній таврозустрічі:

можливо є сенс домовитись, що, наприклад, зустрічі будуть проводитись один раз (або два рази) в місяць - друга і четверта пятниця місяця. Це дасть змогу всім планувати час  (звісно тим, хто має бажання прийти чи приїхати), непередбачені ситуації - рідкість, що збільшить кількість тавроводів та зменшить кількість постів на форумі, які включають в себе :в мене не ... :.

Пропонуйте свої варіанти. Якщо не має бажання зустрічатись - не потрібно щось вигадувати - у кожного є свої проблеми, в когось більше-менше в будь-якій мірі...

Отже, хто має бажання, той, я думаю, зможе виділити годину чи дві один раз на місяць... чи один раз на два тижні. Це не стосується тавроводів з районів, їм взагалі окремий великий  respect , не кожен зможе організовано приїхати за 100 км заради зустрічі з однодумцями.

Я вже навіть не говорю про сувмісну поїздку на таврошашлик чи історичні чи цікаві місця, такі як Кам\'янець, Умань... є бажання поїхати в Солотвино...

Прошу, викладайте свої пропозиції по проведенню та організації зустрічей та розвитку Вінницького тавроклубу.

Завжди радий всіх бачити.
Тавроводы настолько суровы что вместе с сцепой сжигают сервер

Рома

зробив печку щойно,херня роботи,тільки патрубки прикрутити під капотом було важко,радіатор міняється як касета в магнітофоні :D

а це зустріч славутоводів в Гайсині вчора,тільки пива не пили)))

а по поводу дісків,то да, мяса нємєрєно+ще й резина,то огого :cool:

fsv

Чому на зеленій славуткі не видно тавронаклейки?

Рома

а тому,що мені [SERЁGA] обіцяв знайти і зробити славутівську, у monte теж не видно, а може я спереді наклеїв :P

fsv

:D, як на мене одні і тіж користувачі є і там і там